Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

io una nu stiu ce sa mai fac cu vremea asta...o urasc...ma simt ca naiba...is obosita, fara chef... Eric ma solicita mereu si eu mai mult as lenevi...offf...sa vina odata calduricaaaaa!!!

sper sa vina vremea buna, ci planuisem o iesire in Budapesta prin 25 martie...

va pup! revin! sper!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello !

Mergi la inceput

Doamne zici ca suntem autiste....
Deci va povestesc eu ce mai face fata mea...zilele trecute cand faceam curat la jucari ,pentru donatiile de Paste ,Maria mea a inceput sa planga ca ea nu da nimic.dupa ce i-am explicat frumos de ce le dam ea tot miortaia ca nu da nimic si ca sunt ale ei ,atunci eu am ridicat tonul la ea ca deja ma enervase iar ea se intoarce spre mine si zice "mama ai tipat cumva la mine?ai tipat nu?"

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca,e superrr maria!!

eu am visat azi noapte numai teste de sarcina cu 2 liniuta.... si azi dimi primesc vestea ca voi mai avea un nepotel sau nepotica!!!! sunt asa de bucuroasa!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

sarcina usoara si bb la termen pentru cumnata ta

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

e verisoara primara (mai mult e ca si soara mea!) multumim frumos....parca ar fi al meu acest bebe...asa ma simt...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dupa-masaaaa !
bb, felicitari verisoareai tale si sarcina usoara!!!
ancadragoman...micutei...asta da atitudine!
si la noi tot frig si fulgi....Ana e bolnavioara....tuseste productiv si e ragusita..asa ca suntem pe prospan si sa vad cum sta treaba cu predninsonul....nu a facut febra, nu are muci...dar tre sa stam in casa...
azi noapte din ora in ora cum tusea, cum se ridica in picioare in pat si ma striga..asa ca pe la 6 nu am mai rezistat si am pus-o cu mine in pat...
aseara am si cantarit-o...a slabit vreo juma'de kg...decand cu gradi
acum e acas cu bunica...care nu reuseste sa o convinga sa manace...asa ca pranzul a constat intr-un iaurt cu paine(la ora 16), pe langa micul dejun de lapte cu cereale(mancat pe jumatate) la ora 09,30
am fost la gradi si ne-am intalnit cu psiholoaga...nu mi-a zis nimic din ceea ce nu stiam .... ideea e ca mai tre sa o duc in continuare, inca cel putin 2 saptamani, neintrerupt si fara mine acolo....ca e un proces prin care trec toti copii intr-o forma sau alta...mai afectati sau mai putin afectati...si abia apoi sa mai discutam daca va mai fi cazul....am ajuns la concluzia ca problema nu e la gradi..unde se comporta cat de cat...dar acas e un dezastru....saracuta, nu mai vrea sa plece nicaieri de acas...ii propun sa mergem cu bicicleta, in parc, la spatii de joaca, la diferiti prieteni..."nu , stau acasa"...
hai ca m-am cam lungit si devin plictisitoare cu chestiile astea...pluuuus ca mai am de lucru....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

dr pediatra mi-a vb si de aerosoli...stiu ca sunt fete cu experienta in acest domeniu....nu stiu insa daca mi-e chiar necesar un astfel de aparat...intrebarea cea mai ardenta e insa...cat timp dureaza sedinta, cat timp tre sa stea cu masca pe fata....!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput