Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!!!

bb cam devreme cu vinul! dimineata mi-e greu sa vin, dica atunci facem papa, spalam si alte activitati caznice

ankule daca imi ziceti din timp vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anca....atunci special pt tine..un vin fiert cu scortisoara si portocala....sper ca iti place!! si asa e asa friggg afara...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

asa si eu vin..la vin...

neata everybody...la noi e alb pe jos...o primavara faina sa aveti!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ola!
am mai ajuns si eu pe la voi/noi..am incercat si ieri sa intru..n-am mai apucat...

inca mai avem tratament de facut la A, asa ca dupa ce ajung acasa, dupa ora 17, fugim la spital...pana baga cei 50 ml dureaza...ajungem tarziu...o mancare, o joaca...apoi spalat, culcat...gata seara mea;

azi noapte am fost atat de obosita incat nu am putut sa ma trezesc sa o pun la oala, visam ca face pipi pe ea, pana a si facut...pe mine...la 4 dimi, ca era in pat cu mine, nu aveam paturica absorbanta...salteaua praf...mama -i vinovata;

azi am facut 2 ore pana la serviciu..si calare si pe jos...asa ca pe la 18 ma gandesc sa o tulesc...ca altfel nu mai ajung cu copilul la tratament...vai de noi...

ATI IMPODOBIT BRADUL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!
la noi mai nasol....avem probleme cu gradi ,in sensul in care fata mea e ff sperita de copii, nu reuseste sa relationeze cu ei...daca e activitate de grup ea sta deoparte....crizele de nervi de seara sunt din ce in mai accentuate, nu mai asculta nimic, nu reuseesc sa ma fac inteleasa decat ff greu sau deloc si in 90% din cazuri se pune pe urlat si nu am gasit inca modalitatea de calmare....adica nu reusesc sa-i distrag atentia, nu vrea in brate, sa o consololez, nu vrea suzetele....(astea e ceva iesit din comun si total in neregula)....
maine e vineri si vine psiholoaga la gradi asa ca maine mergem si noi(azi am stat acas...ca aseara a si vomitat de la atata urlat si a reusit sa adoarma decat pe 23,30)sa discut cu ea sa vad ce e de facut!!mai mergem sau o lasam balta, sa o duc din 2 in 2(adica nu in fiecare zi, macar o perioada)sa stau eu cu ea mai mult acolo...vom vedea....
acum ies ca imediat se trrezeste si nu i-am pregatit nimic de mancare....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis v-a trece si asta!
bianca eu zic sa nu ingrijorezi! sunt prea multi factori ca sa poti trage niste concluzi! faptul ca acasa e agitata si nu te poti intelege cu ea eu zic ca e normala, e urmarea schimbarii, a oboseli si daca vrei a frustrarii ca ai scos-o din mediul ei binecunoscut. Fiecare copil reactioneaza in felul lui, asta e felul Anei de a protesta. Multa rabdare, dragoste, putere de incurajare! Ca nu se integreaza, ca nu participa... e un alt subiect! Daca nu interactioneaza nici cu alti copii din cei apropiati familiei, sau in parc, sau intr-un loc de joaca .... sau nu ai vazut-o jucandu-se cu alti copilasi se poate sa fie o problema, dar la varsta asta nu pot sa zic ca e una de ingrijorat... ar insemna ca prefera compania adultilor. Ea e singura(fara cei cunoscuti) intr-un loc nou, unde nu cunoaste pe nimeni, in timp ce ceilalti copilasi se stiu intre ei... Tu cum te-ai simti daca ai merge la aerobic si toate fetele se stiu, glumesc si pe tine te ignora??? Nu ai sta singurica in vestiar si ai ajunge nervoasa acasa? .... ramasesem la compania adultilor.... aici intervine rolul educatoarei, indiferent de copii educatoarea are cel mai important rol.... aici cred ca ar trebui sa insisti, sa afli parerea Anei despre ea! Gata ca deja bat campiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

pussi...ai dreptate...nu batii campii!e clar pt. mine ca Ana prefera compania adultilor pt. ca e inconjurata de adulti,in gasca noastra nefiind decat 2 baieti cu care nu ne vedem insa ff des.... intradevar nu interactioneaza cu copii nici in parc...eventual intreaba cum ii cheama...asta daca sunt 2-3 copii daca sunt mai multi..ne ne....se retrage si prefera sa-i observe...ii plac cei mai mici decat ea...vb cu ei, ii serveste cu ceai/apa/suzete....acolo nu e nici o problema....tin sa precizez ca asa e ea de cand e...nu a avut niciodata vreun incident nefericit/experienta nasoala....
precum am mai zis ...stiu ca e efect advers de gradi....dar e ffff greu....
de educatoare ...ce sa zic ...cand stateam serile de vara pe strada totul era ok...interactiona, o striga , comunicau...acum ii este indiferenta...daca vb la tel. ma intreaba cu cine vb,imi cere sa vb si ea indiferent daca cunoaste sau nu...dar cand am vb cu educatoarea a zis simplu nu si a plecat....nu a prezentat absolut nici un interes...
acum ma chinui sa o culc.....are energiiiiiie....dar macar e fara urlete.....!astept cu nerabdare ziua de maine...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput

pussi...ai dreptate...nu batii campii!e clar pt. mine ca Ana prefera compania adultilor pt. ca e inconjurata de adulti,in gasca noastra nefiind decat 2 baieti cu care nu ne vedem insa ff des.... intradevar nu interactioneaza cu copii nici in parc...eventual intreaba cum ii cheama...asta daca sunt 2-3 copii daca sunt mai multi..ne ne....se retrage si prefera sa-i observe...ii plac cei mai mici decat ea...vb cu ei, ii serveste cu ceai/apa/suzete....acolo nu e nici o problema....tin sa precizez ca asa e ea de cand e...nu a avut niciodata vreun incident nefericit/experienta nasoala....
precum am mai zis ...stiu ca e efect advers de gradi....dar e ffff greu....
de educatoare ...ce sa zic ...cand stateam serile de vara pe strada totul era ok...interactiona, o striga , comunicau...acum ii este indiferenta...daca vb la tel. ma intreaba cu cine vb,imi cere sa vb si ea indiferent daca cunoaste sau nu...dar cand am vb cu educatoarea a zis simplu nu si a plecat....nu a prezentat absolut nici un interes...
acum ma chinui sa o culc.....are energiiiiiie....dar macar e fara urlete.....!astept cu nerabdare ziua de maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutare!!!
Am intrat sa va salut ca zilele trecute nu mi-a mers calculatorul si sa beau o cafea cu voi si sa imi citesc mail-urile. Ca e tare buna pe vremea asta rece...ca eu una nu o mai suport, mai ales ca bagasem ce era gros, salopete, caciuli groase, bine ca nu le-am dat la alti copii, inca.

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

doamneeeee la noi ninge tareeee cu fulgi cat o pana..... o sa prindem Pastele la sanius...
azi dimi erau desene pe disney chanel cu mos craciun...

Mergi la inceput