Noaptea Oscarurilor

Noaptea Oscarurilor | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ce post de televiziune transmite in Deutschland? Danke!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

ProSieben
http://www.prosieben.de/kino-dvd/stars/awards/oscar-special/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

deci sint calare pe televizor...inspectez rochiile duamnelor
momentan multe nashpete...pe Kate Winslet am vazut-o in fuga si mi-a placut, Charlize Theron, deja a fost criticata pentru rochia cu "cupcakes", SJP...nu stiu ce sa zic, cam shleampata...J. Lopez arata bine dar rochia e discutabila.
Mi-a placut de Sandra Bullock, febletea mea.
Ma uit in continuare si revin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

no Brangelina? hmm...

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Cameron Diaz
Miley Cyrus ma calca pe bataturi
What the heck is wrong with George Clooney? Ati vazut ce grimasa a tras cind s-au facut prezentarile? Wow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

no Brangelina? hmm...

Au anuntat de acum citeva luni ca nu vor participa. Fara ei, anul asta , Oscarul a fsot trist. nici cuplul TomKat n-a fost.
La rochii, culoarile pamintului au fost dominante.
Sandra Bullock, o rochie frumoasa, simpla si care o poate imbraca orcine.Cameron Diaz la fel.
Sarah Jessica Parker , o rochie extraordinar de dificila si daca nu ai talie de viespe risti sa arati ca ai luat un sac pe tine, concluzia, nu o poate imbraca orcine. Victoria Beckham cam la fel.
Nu mi-a placut Charlize Theron, a optat pentru o rochie care a crezut ca o intinereste si o face unica dar mai mult a facut-o sa arate ca Matusa Chirita.
Mariah Carey e un morman de carne, arata ca un porc, pacat ca atunci cind s-a maritat cu Nick slabise si arata super.Rochia, dezastru total si cu tzitzele pe afara, hai sa nu exageram , e totusi Oscar si te vede o lume intreaga, de la fi sexy si pina la indecenta , e cale lunga.Rochie de imbracat cind te duci la hotel =resorturile din Hawaii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cam exagerezi cu Mariah Carey...ca un porc?? Hai sa fim seriosi...
http://news.softpedia.com/newsImage/Oscars-2010-Mariah-Carey-Keeps-It-Short-and-Sweet-2.jpg/
Nu o fi ea cea mai supla dar sa fie numita porc, e cam dur, parerea mea...

Nu mi-au prea placut rochiile anul asta, Cameron Diaz a fost mai rasarita, restul rochiilor destul de blah.

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

blackpanterro, uite aici se vede mai bine si piciorul descoperit.
http://www.gossipcenter.com/photo/mariah-carey-114

Eu, un om de rind vorba aceea si nu-s asa de grasa, pentru o Diva e grasa.Dupa ce s-a maritat cu Nick au venit in japonia, uf. si ce bine arata , era pe sfert cit acum.
Ma rog, poate nici rochia nu a avantajat-o.
Ma bucucr de Sandra , isi merita premiul pentru ca este o actrita buna si a muncit mult ca sa ajunga aici, a primit orice rol care i s-a oferit fara prea multe fitze si salariu la fel, necerind dublu asa cum fac altele. Bravo Ei! Felicitari!

Mergi la inceput

blackpanterro, uite aici se vede mai bine si piciorul descoperit.
http://www.gossipcenter.com/photo/mariah-carey-114

Eu, un om de rind vorba aceea si nu-s asa de grasa, pentru o Diva e grasa.Dupa ce s-a maritat cu Nick au venit in japonia, uf. si ce bine arata , era pe sfert cit acum.
Ma rog, poate nici rochia nu a avantajat-o.
Ma bucur de Sandra , isi merita premiul pentru ca este o actrita buna si a muncit mult ca sa ajunga aici, a primit orice rol care i s-a oferit fara prea multe fitze si salariu la fel, necerind dublu asa cum fac altele. Bravo Ei! Felicitari!
Cameron, arata super si aici, ce relief frumos are.

http://www.gossipcenter.com/photo/cameron-diaz-93

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

aaaa, ma scuzati ca intreb, poate voi stiti mai bine, eu sunt un pic pe dinafara. Dar, ce a cautat Victoria Beckham la Oscar? E actrita mai nou? a jucat in vreun film?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput