Noaptea Oscarurilor
Raspunsuri - Pagina 2
blackpanterro spune:
Eu tot nu o vad ca pe un porc, sorry! E ea mai bootylicious dar nu o vad porc.Si nici fan nu sunt deci parerea mea e interest free :)
Eu as fi vrut sa castige Gabourey Sidibe, best actress, pt Precious. Hurt Locker ma enerveaza, sunt satula de war movies.
Laura, cred ca poate participa oricine are invitatie. Si cum producatorul de la Hurt Locker a fost banat de la Oscar a ramas o invitatie care i-a revenit ei :))) (glumesc desigur!).
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 aaaa, ma scuzati ca intreb, poate voi stiti mai bine, eu sunt un pic pe dinafara. Dar, ce a cautat Victoria Beckham la Oscar? E actrita mai nou? a jucat in vreun film? Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ihi!
Laura,poate aduci tu mesajele de la celalt subiect aici,desi aici se vorbeste doar despre rochii!
Multzumesc anticipat!
Dana
gabitza2005 spune:
Nu am vazut ceremonia de decernare. Ce am citit in presa si-am mai vazut pe net. M-am bucurat pentru Sandra. Mi-a parut rau pentru Christopher Waltz - eu zic ca a fost revelatia anului cu interpretarea lui din Inglorious.
SI Sandra o sa ramana in inima mea pentru zmeura de aur - prezenta ei acolo a spus totul. Este o profesionista. "spuneti-mi unde am gresit"
Despre rochii ......daca a lipsit Angelina ...parca n-am vazut nimic.
Si despre Mariah - am vazut-o la Oprah - are fundul de 5 ori mai mare decat al iubitului si cand a vorbit despre filmul in care a jucat tot ce o rodea pe ea era ca n-a lasat-o regizorul sa se machieze. Oprah o intreba despre film iar ea tot batea apa'n piua cu asta.
Superficiala si nu i-ar strica putin
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui Laura25 aaaa, ma scuzati ca intreb, poate voi stiti mai bine, eu sunt un pic pe dinafara. Dar, ce a cautat Victoria Beckham la Oscar? E actrita mai nou? a jucat in vreun film? Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
E celebritate si a fost invitata cred. Si, nu rata ea ocazia sa nu -si etaleze formele in fata camerelor.Da, e si un pic actrita. A fost invitata sa apara in citeva filme.
Amina_Marina spune:
Despre rochii ......daca a lipsit Angelina ...parca n-am vazut nimic. |
Da, asa e. Cred ca de-aia Divele nu prea s-au intersat sa fie mai unice si frumoase pentru ca nu au avut concurenta.Au lipsit multe Dive , nu doar Angelina.
Eu ma asteptam la Avatar vs Inglorious.Dar si Oscarul a devenit politic.
edit; Angelina am inteles ca vrea sa se lase cinema si vrea sa se apuce de politica , probabil ca vrea sa ia locul lui Arnold Schwarzenegger.
Isis_23 spune:
andacos,,k sa continuam cu raspunsurile de la primul topic,sandra bullock nu a luat "Zmeura de zur" pt.rolul din "the blind side".In filmul asta a fost super,kiar ma gandeam k ar merita un oscar pt.prestatie.eu nu ma omor dupa ea,adik imi palce in comedii,nu o vedeam intr-un rol atat de serios k pt.oscar,dar ....asta inseamna sa fii pro!!Bravo ei!!
Este la primul oscar,nu?
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
Isis_23 spune:
andacos,,k sa continuam cu raspunsurile de la primul topic,sandra bullock nu a luat "Zmeura de zur" pt.rolul din "the blind side".In filmul asta a fost super,kiar ma gandeam k ar merita un oscar pt.prestatie.eu nu ma omor dupa ea,adik imi palce in comedii,nu o vedeam intr-un rol atat de serios k pt.oscar,dar ....asta inseamna sa fii pro!!Bravo ei!!
Este la primul oscar,nu?
Isis_23 spune:
Este la primul oscar,nu?
andacos spune:
Eu n-am spus pentru ce rol a luat "Zmeura..."eu am spus ca a luat si "Zmeura..."si oscarul!
Deci...se poate!
andacos spune:
Eu n-am spus pentru ce rol a luat "Zmeura..."eu am spus ca a luat si "Zmeura..."si oscarul!
Deci...se poate!