Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR, VIITOARELOR MAMICI, TUTUROR FEMEILOR DIN JURUL NOSTRU . SA AVETI SARCINI USOARE, SA VA BUCURATI DE FIECARE MOMENT, A FITI FERICITE SI SANATOASE!!!! PENTRU VOI TOATE FLORILE DIN LUME .

LA MYLTI ANI Klarise !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

La multi ani mamici si viitoare mamici!

ne primiti si pe noi?
sunt din nou la inceputul sarcinii si sper sa ma bucur din plin de aceasta perioada alaturi de voi...

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Karin eu merg la doctorul Schhmidt, e considerat un doctor foarte bun dar sincera sa fiu ma gandesc sa il schimb. E cam plictisit, "sictirit", te expediaza repede, are multe programari, stai cu orele la cabinet pana iti vine randul( desi ai programare pt. o anumita ora). E recunoscut ca fiind un doctor bun si are multe paciente si poate din cauza ca e cam aglomerat nu prea are chef si rabdare cu pacientele. Daca il intreb ceva iti raspunde dar altfel nu iti explica nimic din ce face, ce masoara, iti spune dupa ce se tot uita la ecograf ca totul e ok si gata... Si e adeptul cezarienelor iar eu as vrea sa am optiunea nasterii naturale daca totul este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu azi am fost si mi-am cumparat singura cadou, na! Blugi din aia pentru gravide, cu bata elastica in talie, chiar am gasit pana la urma o pereche care sa-mi stea bine, la insistentele unei colege de a proba, totusi...prima pereche statea jalnic si ma demoralizasem complet, o bluza larga si un sutien, ca alea vechi nu-mi mai veneau deja. Chiar, voua va mai vin sutienele?

A mai fost cineva azi la excograf?

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Buna la toate fetele si La Multi Ani de 8 Martie!
Wow asa de multe fete noi pe aici, dar e drept ca nici eu nu am mai intrat demult.
Ma bucur sa vad ca toate sinteti vesele si va simtiti bine.
Eu mi-am vazut simburelul acu 2 zile si era asa de activ, dadea si din manute si din picioare. Am ramas asa de impresionata.
Eu ma duc o data pe saptamina la ecograf, acuma nu stiu daca e bine, dar asa vrea doctorul meu, ptr. ca am pierdut 2 sarcini inainte se asta si vrea sa se asigure ca totul e ok. Pina la 10 sapt. care le implinim saptamina viitoare.
Fetelor, nu stiu de ce dar dintr-o data asa m-a luat o frica de nastere si vreau sa-mi programez cezariana. Stiu ca nu e bine, dar eu asa simt.
Eu mai am o fetita de 15 ani si eu am 37 si ma gindesc ca diferenta e mare.
Acuma stiu ca pina la nastere mai este si sper sa-mi mai schimb gindurile pina atunci.
Bine, va pup pe toate, aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI FEMEILOR DIN LUMEA INTREAGA!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Fetelor, de cateva zile am nishte sari nasoale dimineata si seara: senzatie de sufocare si ca nu imi ajunge aerul...tot oftez, tot oftez sa iau cat mai mult aer, ajunge pe moment numai...
V-ati confruntat vreuna cu stari de genul acesta? Acum sau la prima sarcina?

Am si eu stari din astea si am avut si la prima si la a doua sarcina. Nu te panica caci sunt normale, spre sfarsit or sa se amplifice.
Pe mine ma innebuneste stranutul si nici nu am cum sa-l tratez.

Acum 8+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Abe bine ai venit in frumoasa noastra odisee!
Dragelor mie mi-a adus sotul un buchet de lalele si o punga de saleuri ca stie ca sunt moarta dupa ele.

10+

crina

Mergi la inceput

KLARISSE

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de viitorul copilas!

Acum 8+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura, ce bine arata cu 2 cifre

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+10 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput