Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina_feier spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR, MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI!!!, multa sanatate, cat mai putine greturi, sarcini usoare si bebei sanatosi.
LA MULTI ANI de 2 ori pt tine Klarisse
Alina
9+
[url=http://lilypie.com]
[/url]
michella78 spune:
LA MULTI ANI BURTICI!
eugcem, poate mai intri si la piersicute, sa ne dai vesti despre Nicolae (eu si mama mea suntem nascute tot pe 18 iulie... asa ca am slabiciunea mea pentru el).
michella
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Burtici, am intrat sa va .Acum o ora am ajuns si... nu m/ai aveam rabdare sa se deschida calculatorul. Ariciule vrei sa fac infarct, printre lacrimi am citit... aveam pielea de arici... DA DE ARICI si nu am mai avut rabdare sa citeac toate randurile ca aveam 'sufletul la gura'... mama ce te bat UFF, bine ca sunteti bine. ![]() Madutza, Yoni & ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |

Ariciu
in 10+ si mamica de
de 3 ani
Kamy13 spune:
LA MULTI ANI !!!
Sa aveti parte de o zi fericita alaturi de cei dragi si sa primiti multe flori si cadouri! Ca meritam, nu-i asa, mai ales acum ! ![]()
M-am gandit sa postez ceva ce am gasit aici pe net, ca sa ne ridice autostima, sa ne faca sa ne simtim "importante"
Am sa postez in 2 mesaje, ca sa nu fie prea lung unul singur.
"Probabil deja te-ai saturat de faptul ca esti tot timpul obosita, ca ai castigat atat de mult in greutate. Dar sunt atat de multe motive de bucurie in aceste noua luni... Daca esti prea morocanoasa ca sa gasesti vreunul, ai aici o lista intreaga.
1. De cate ori vei dori sa treci strada toate masinile vor opri.
2. Oamenii se vor uita la burtica ta si vor zambi, ca si cum numai gandul la faptul ca esti insarcinata le-ar face ziua mai luminoasa.
3. Poti manca oricata inghetata scaldata in sos de ciocolata si nu te vei simti vinovata. Oricand.
4. Poti -- nu, trebuie! -- sa mai tragi cate un pui de somn.
5. Trebuie sa dai nume unei noi fiinte.
6. Transformarea sotului in tata atunci cand iti saruta burtica de noapte buna, citeste o poveste bebelusului aflat in uter sau sta treaz toata noaptea montand patutul -- sa fie pregatit in cazul in care bebelusul se decide sa vina cu 8 saptamani mai devreme.
7. Sexul: Singura data in viata cand nu esti ingrijorata nici de faptul ca s-ar putea sa ramai insarcinata, nici de faptul ca nu ramai insarcinata. Poti face sex numai pentru placerea de a o face.
8. Cumparatul unui costum de baie. Nu pentru a-ti ascunde defectele; ci pentru a te fali cu burtica.
9. Acele vise de graviditate, salbatice, intense, uimitoare in care fiecare persoana din trecut isi face aparitia. Nici un astfel de vis nu a fost inca analizat sau inteles.
10. Uimitoarea anticipare. Este ca si cum toate zilele tale de nastere si sarbatorile din viata ta s-au adunat intr-una singura."
13+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Kamy13 spune:
11. Imaginarea tuturor posibilitatilor.
12. Mai mult spatiu numai pentru tine! Si nici macar nu ai mustrari de constiinta daca il pretinzi.
13. Mananci mai sanatos, bei mai multa apa, citesti cu atentie etichetele. Brusc, ceea ce introduci in corpul tau conteaza enorm.
14. In mijlocul unei sedinte plictisitoare sau a unei discutii fara sens, o sa simti bebelusul vanzolindu-se si senzatia te va purta departe de lumea reala. Este modul tau secret de comunicare.
15. Bataile inimii bebelusului la fiecare control.
16. Jocul de-a 'Ghici ce parte se simte acum', in special seara, la culcare, cand bebelusul incepe sa mute mobila sau ce-o mai fi facand el acolo inauntru.
17. Atentia marita pe care o primesti -- sotul tau iti face mai mult masaj, prietenii te suna din ce in ce mai des. Vecinii se ofera sa te ajute, colegii de munca iti aduc pranzul; mici cadouri (o sticla de apa, o gustare, ceva dulce) isi fac aparitia in mod misterios pe biroul tau.
18. Frumusetea gravidei: par sanatos, matasos; unghii lungi si puternice; piele minunata; sani mari.
19. Nu trebui sa mai stai la cozi.
20. Cumparaturile pentru o persoana pe care inca nu ai intalnit-o: haine minuscule, mobila nou-nouta, decoratii adorabile pentru camera.
21. Visele despre momentul cand cineva iti va spune 'Mama' si sotului tau 'Tata'.
22. Cadourile pe care le primesti. Aceasta iti va reaminti cat de speciala esti pentru familie si prieteni.
23. Un sentiment de realizare continua. Daca esti intrebata ce ai facut astazi raspunde sec: 'Azi am facut urechile' sau simplu: 'Eu fac o fiinta. Tu ce ai facut?'.
24. Iti petreci mult timp incercand sa iti aduci aminte cantece si poezii din copilarie.
25. Stii ca ceea ce este rau -- greturile, incheieturile umflate, durerile de spate si toate celelalte -- nu va dura la nesfarsit. Si ca, in final, merita cu varf si indesat."
13+
Camelia
Kamy13 spune:
P.S.
Pe mine ma incanta punctele 4. si 17. ![]()
13+
Camelia
andra_b spune:
Mie imi place mult 6 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
crina-s spune:
Kamy nu m-am gandit la lucrurile astea pana acum.
Mie imi place nr 15.
Adevarul este ca multe dintre noi daca nu am fii trecut prin situatii neplacute cu alte sarcini ne-am bucura mult mai mult de sarcina.
Eu am inceput anul mult mai optimista si sa stii ca am vazut multe schimbari in bine in viata mea.

10+
crina 
Kamy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Kamy nu m-am gandit la lucrurile astea pana acum. Mie imi place nr 15. Adevarul este ca multe dintre noi daca nu am fii trecut prin situatii neplacute cu alte sarcini ne-am bucura mult mai mult de sarcina. Eu am inceput anul mult mai optimista si sa stii ca am vazut multe schimbari in bine in viata mea. ![]() ![]() ![]() 10+ crina ![]() |
Intr-adevar, cine a trecut prin esecuri, e mult mai circumspect, dar vorba ta, OPTIMISMUL e fundamental. Iar trecutul nu-l mai putem schimba, ramane la latitudinea noastra cum tratam prezentul si viitorul...O sa fie bine, ai sa vezi!
13+Camelia
crina-s spune:
Astept cu nerabdare sa-mi ajunga sotul de la serviciu. Sper sa-mi faca o surpriza!
Va tin la curent

10+
crina