Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

LA MULTI ANI FETELOR, SA FITI MEREU IUBITE, FERICITE SI CELE MAI FRUMOASE

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite si fericite si sanatoase si primavara sa vina cat mai repede!

http://www.antistress.ro/8martie.jpg

Klarisse, La multi ani si pentru ziua de nastere!

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI DRAGI VIITOARE MAMICI!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Klarisse iarta-ma nu am observat ca e si ziua ta azi, am felicitat toate fetele in general...

Iti doresc din suflet sa ai un bebic sanatos care sa iti aduca doar bucurii, sa ai o sarcina usoara, o zi frumoasa si un an minunat!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

klarrise La multi ani cu sanatate!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Fetelor, de cateva zile am nishte sari nasoale dimineata si seara: senzatie de sufocare si ca nu imi ajunge aerul...tot oftez, tot oftez sa iau cat mai mult aer, ajunge pe moment numai...
V-ati confruntat vreuna cu stari de genul acesta? Acum sau la prima sarcina?

Eu aveam stari de genul asta de la lipsa de calciu, magneziu, oboseala. Oricum calciul nu se ia in doze mari in sarcina, cred ca cel mai bine e sa intrebi un medic. Eu acum iau cand ma simt mai rau cate un sfert de pastila efervescenta de Beroca. Mai e important sa bei cat mai multe lichide, doi litri pe zi macar.

Sanatate multa

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

La multi ani de 8 martie tututor mamicilor si viitoarelor mamici, sarcina si nastere usoara!

Va rog sa ma inscrieti si pe mine in lista de gravidute. Am DNP 28 septembrie, UM 22 decembrie. Am deja un baietel si speram sa ne ajute Dumnezeu si fie totul bine si sa mai aiba un fratior sau surioara la toamna

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Eugcem bine ai venit! Sa ai o sarcina fara probleme!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bine ai venit eugcem! Sarcina cat mai linistita si frumoasa sa ai!
Multumesc pentru sfaturi fetelor, l-am sunat pe medic si intr-adevar a zis ca poate fi o scadere de calciu. Mi-am luat si tensiunea si intr-adevar e si aia cam mica.
Am sa incerc sa ma hidratez mai bine desi numai gandul la apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Bine ai venit, Eugenia si sarcina usoara!
Eu sunt boieroiaca azi, stau acasa, iar dupa amiaza ma intalnesc cu fetele de la lucru, sa ne sarbatorim
Asa ca ma pregatesc sa ii pun piticului dvd cu Tom si Jerry, sa stea linistit jumatate de ora, sa pot sa fac si eu o baie si sa ma fac .

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput