Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Andreea82 spune:
Fetelor, de cateva zile am nishte sari nasoale dimineata si seara: senzatie de sufocare si ca nu imi ajunge aerul...tot oftez, tot oftez sa iau cat mai mult aer, ajunge pe moment numai...
V-ati confruntat vreuna cu stari de genul acesta? Acum sau la prima sarcina?
Klarisse spune:
Andreea eu de la tiroida am avut stari de sufocare pana am inceput tratamentul insa si la cardiolog mi-a zis ca daca trec prin stari de sufocare sa anunt medicul imediat. Eu spun sa suni doctorul sa vezi despre ce e vorba.

Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Buna dimineata burticilor dragi! LA MULTI ANI, va doresc lumina in suflet si in viata, bucutii si vise implinite, sa aveti parte de cele mai minunate aventuri si pe toti cei dragi in jurul vostru. ![]() ![]() |
BUCURII... inca nu m/am trezit
... si sa nu uitati ca sunteti cele mai frumoase femei din lume
si sexy... puteti sa spuneti voi ce vreti dar eu asa va vad 
nastasie spune:
klarisse, la multi ani.
la multi ani tuturor.
buburuza, imi pare tare rau.motanul meu a cazut de la etajul 4 dar a supravietuit.si tot nu s-a lecuit.inca sta pe marginea geamurilor cand le prinde deschise.
eu si ieri am dat afara.ieri am lenevit si am cazut lata seara.azi am de facut curatenie ca imi vine canapeaua in sufragerie si tre sa modific cate ceva.si deocamdata stau in pat, imi astept sotul sa-l pun la munci.
diseara fac mucenici cu zeama si nuca.voi?sper sa-i placa lui bb ca inainte mancam cu oalele.acum nu mai depinde de mine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
vanyy2009 spune:
Buna dimineata
La multi ani tuturor femeilor, mamicilor si viitoarelor mamici, multa sanatate, fericire si mai ales multa multa iubire va doresc!!!va ofer la toate cate un brat de flori

klarisse la multi ani, iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si implinita din toate punctele de vedereLA MULTI ANI!!!

buburuza imi pare tare rau
toate fetele
10+
vanyy2009 spune:
eu nu stiu sa fac mucenici
.....mama stie dar nu stiu daca gasesc asa ceva pe aici....o sa trec pe la magazin(avem magazin romanesc)
sa vad daca au adus si o sa ma duc la mama sa faca ca am o pofta
10+
vanyy2009 spune:
mi s-a mai adaugat o steluta acum am vazut
....si tot acum am vazut ca nu am schimbat semnatura....acum ma duc sa repar greseala![]()
10+
Klarisse spune:
Si la noi tot mama face mucenicii..noi o sa-i mancam cu siguranta..La mine la birou azi e program pana la 12 pentru doamne si domnisoare..deci super tare!!

Diseara ma scoate sotul la restaurant ca sa marcam ziua..mergem toti trei de data asta..adica si samburelu'
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
beatrice75 spune:
Klarisse, asa am ajuns eu samb la spital Militar la camera de garda, ca la Parhon nici nu s-au uitat la mine, mi-au zis vino luni cu trimitere de la medicul de fam, dar eu ma sufoc acum....abia samb am aflat ca-s insarcinata si ca am si hipertiroidie, azi mi-am luat liber de la serviciu si merg si la gineco si endocr.