Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Klarisse spune:
Buburuza sa dea Dumnezeu asa sa fie..numai vesti bune de acum.
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Kiti incerc sa ma relaxez...
Ma gandesc ca dr a spus la 9 si o zi ca e ok, sper ca a ramas asa!
Arianna si eu cred ca as lua liber, vreo saptamana acolo...
Dar poate daca ai un servici nesolicitant e ok!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Andra, multumesc lui Dumnezeu, ma simt perfect! ![]() Fetelor, foarte repede zboara timpul! Veti vedea ca veti trece toate cu brio de 13 saptamani, vor disparea simptomele neplacute si ne vom bucura toate de trim. II de sarcina, dupa care de trimestrul III si .... de ! Nu vom mai auzi decat vesti bune si incet-incet vom afla culoarea carucioarelor!!! Kiti, relax!!! ![]() 14+ |
Incerc, incerc, pe cuvant
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ariciu80 spune:
fetele
PREZENT si azi. Ieri am intrat sa va scriu, am citit putin si mi-a picat netu'...
Asa ca azi am avut ceva de recuperat si recunosc ca nu am retinut chiar tot.
Felicitari pt vestile bune si bafta Bells la eco
!
Cele care ati aflat sexul copilului, in cate saptamani sunteti? Eu am transnucala cu morfo pe 16 martie. O sa fiu aproape de 12 sapt. Exista vreo sansa sa se vada? Mie la prima sarcina mi-a zis abia la 18 sapt ce e.
Maya, ziceai ca azi o sa stai mai mult cu noi. Nu prea te vad!
Sau ziceai doar asa...

Ariciu
in 10+ si mamica de
de 3 ani
Arianna11 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui LoraG76
Arianna, si eu tot pe scaun stau toata ziua, insa dr. a fost f. ferma: repaos la pat. A zis ca e mai important repaosul decat medicatia. Nu-ti poti lua un concediu medical? Vezi ca nu ai voie sa faci absolut niciun efort. Lora, mami de Iustina si ![]() 14+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
M-ai pus pe ganduri.....nu stiu ce sa fac...oricum eu seara imi pun ovulul asa ca ar tr sa-si faca efect,iar despre servici daca dr n-a zis nimic,iar efort nu fac,cum ajung acasa de la munca ma intind in pat ...ai avut cumva scurgeri sau sangerari?Eu multumesc lui Dzeu nu am nimic de genul asta
DD ne-a daruit o minune
7+
andra_b spune:
Salut Ariciule!!! 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
10+
andra_b spune:
Imi curge putin sange din nas, am vazut pe servetel.
Cred ca e semn bun! ![]()

Ale 
10+
ariciu80 spune:
Klarisse, acum am vazut ca a fost ziua ta
LA MULTI ANI!!!

Andra

Ariciu
in 10+ si mamica de
de 3 ani
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariciu80 Klarisse, acum am vazut ca a fost ziua ta ![]() LA MULTI ANI!!! ![]() ![]() ![]() Andra ![]() ![]() ![]() Ariciu in 10+ si mamica de de 3 ani |
Multumesc mult Ariciule

Klarisse
graviduta 9+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

! Nu vom mai auzi decat vesti bune si incet-incet vom afla culoarea carucioarelor!!!
14+