Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_b spune:
Buburuza felicitari! cum e la 15 saptamani?
Moshulik ce ma bucur, cred ca ai fost tare emotionata!
Pity ma bucur ca totul e in ordine acolo in burtica si felicitari pentru baietel!!!
Kiti la 9+ s-o oprit??? Nu ma speria!!!!!!!!!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
Buburuza_10 spune:
Moshulik si Pity, felicitaaaaari!!!!!!!!!
Ce-mi mai place sa aud vesti bune!!! Fetelor, tineti-o tot asa!!!

14+
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Arianna, da, eu am avut pe la 8-9 saptamani, dar s-a rezolvat cu Arefam si repaos la pat timp de 2 saptamani. Lora, mami de Iustina si ![]() 14+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Mie mi-a dat dr sa i-au progesteron ovule,dar repaos la pat nu,poate si din cauza ca la servici stau numai pe scaun ,deci nu fac efort deosebit...sunt ingrijorata...sper ca peste 2 sapt cand merg din nou la dr sa fie totul bine ...ms de raspuns

DD ne-a daruit o minune
7+
eveline spune:
Arianna, si eu iau progesteron ovule (tot arefam ca trebuia de 200 si n-am gasit utrogestan) dar nu pentru placenta. Ideea e ca e de-a dreptul jenanto-ciudat: eu una am de luat o data la 12 h intravaginal .... iti dai seama ca aia pusa ziua la servici nu-s ce efect poate sa aiba ca eu am senzatia ca se scurge toata...chiar daca si eu stau pe scaun 8 ore.
9+ si mamica de
Bianca
vanyy2009 spune:

Felicitaribuburuza pt schimbarile de semnatura...tot asa pana la 40
, felicitarimoshulik, pitty pt echo si vazut minunile
...Pity felicitari pt baietel
11+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Buburuza felicitari! cum e la 15 saptamani? Moshulik ce ma bucur, cred ca ai fost tare emotionata! Pity ma bucur ca totul e in ordine acolo in burtica si felicitari pentru baietel!!! Kiti la 9+ s-o oprit??? Nu ma speria!!!!!!!!! Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 10+ |
Nu te speria, sunt sigura ca la mine a fost o intamplare. Dar da, eram in 11+ cand am fost la eco si mi-a zis ca s-a oprit de cca 2 saptamani. Dar trecusem si printr-o perioada mai neagra, poate si asta a avut influenta.
Deci nu te speria, te rog

Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Oare am vreo sansa ca la morfologia de trimestrul I (12 saptamani) sa aflu sexul? Sau mai am de asteptat?![]()
![]()
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Mie mi-a dat dr sa i-au progesteron ovule,dar repaos la pat nu,poate si din cauza ca la servici stau numai pe scaun ,deci nu fac efort deosebit...sunt ingrijorata...sper ca peste 2 sapt cand merg din nou la dr sa fie totul bine ...ms de raspuns ![]() DD ne-a daruit o minune 7+ |
Arianna, si eu tot pe scaun stau toata ziua, insa dr. a fost f. ferma: repaos la pat. A zis ca e mai important repaosul decat medicatia. Nu-ti poti lua un concediu medical? Vezi ca nu ai voie sa faci absolut niciun efort.
Lora, mami de Iustina si

14+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Buburuza_10 spune:
Andra, multumesc lui Dumnezeu, ma simt perfect! 
Fetelor, foarte repede zboara timpul! Veti vedea ca veti trece toate cu brio de 13 saptamani, vor disparea simptomele neplacute si ne vom bucura toate de trim. II de sarcina, dupa care de trimestrul III si .... de
! Nu vom mai auzi decat vesti bune si incet-incet vom afla culoarea carucioarelor!!!
Kiti, relax!!! 
14+