Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Hello, vin cu vesti noi. Aseara am fost la DT. Am aflat de ziua mea ca voi avea un baietel perfect sanatos, dar saracutul cam agitat datorita starii mele de agitatie pe care i-o transmit si lui. Se pare ca toate masuratorile au valori normale. Mi-a zis doctorul ca am colul scurtat si ca sunt tare deshidratata, sa beau multa apa. Acum ca am scapat de greturi o sa beau cu cisterna.

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Moshulik -
Buburuza - ai scapat de perioada de stres... abia astept sa trec si eu macar de primele 12 cu bine, poate m-oi mai linisti. Mai am o saptamana pana la eco si deja nu mai am rabdare.
Stiti ce am patit ieri noapte? Ma trezesc sa fac pipi, rezolv problema, ma intorc in pat, ma pun pe spate si cand pun mana pe burta, in dreapta simt un guguloi. Aprind veioza, burta plata, cu un delusor acolo unde il simtisem. Oare sa fi fost uterul, nu? Ca in timpul zilei sau cand m-am ridicat in picioare nu s-a mai vazut...

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Pity felicitari...nici n-am cuvinte, ce minunat ca stii ce va fi si mai ales ca e sanatos. Uite acum cand stii ca e OK incearca sa nu mai fii agitata si stresata... trimestrul doi al sarcinii ar trebui sa fie cel mai placut pentru orice graviduta, fara greturi (ideal) si nici cu burtoi prea mare incat sa fie incomod, cu multa energie...
Kiti, cine stie ce a fost...nu-ti spun ca eu am simtit intr-o noapte miscari, firave ce-i drept, insa m-au trecut toate transpiratiile ... si stiu ce vorbesc, ca am mai trecut o data prin asta. Nu-mi vine nici acu sa cred in ce am simtit, bunul simt imi spune sa cred ca erau ceva gaze...da parca pot. Si i-am spus si sotului. Concluzia lui:asta-i baiat (parca ce are a face baba cu mitraliera...)

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Apropo de ce spuneti voi eu seara sau noaptea daca ma trezesc simt ca niste batai de inima localizate in burta..insa imi tot spun ca sunt paranoica..cine stie ce se intampla acolo?

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna fetelor,vroiam sa va intreb daca a mai avut cineva dintre voi dezlipire de placenta la 7 saptamani?

DD ne-a daruit o minune 7+

Arianna, da, eu am avut pe la 8-9 saptamani, dar s-a rezolvat cu Arefam si repaos la pat timp de 2 saptamani.

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Hello, vin cu vesti noi. Aseara am fost la DT. Am aflat de ziua mea ca voi avea un baietel perfect sanatos, dar saracutul cam agitat datorita starii mele de agitatie pe care i-o transmit si lui. Se pare ca toate masuratorile au valori normale. Mi-a zis doctorul ca am colul scurtat si ca sunt tare deshidratata, sa beau multa apa. Acum ca am scapat de greturi o sa beau cu cisterna.

13 +

Pity, felicitari!

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Pity felicitari...nici n-am cuvinte, ce minunat ca stii ce va fi si mai ales ca e sanatos. Uite acum cand stii ca e OK incearca sa nu mai fii agitata si stresata... trimestrul doi al sarcinii ar trebui sa fie cel mai placut pentru orice graviduta, fara greturi (ideal) si nici cu burtoi prea mare incat sa fie incomod, cu multa energie...
Kiti, cine stie ce a fost...nu-ti spun ca eu am simtit intr-o noapte miscari, firave ce-i drept, insa m-au trecut toate transpiratiile ... si stiu ce vorbesc, ca am mai trecut o data prin asta. Nu-mi vine nici acu sa cred in ce am simtit, bunul simt imi spune sa cred ca erau ceva gaze...da parca pot. Si i-am spus si sotului. Concluzia lui:asta-i baiat (parca ce are a face baba cu mitraliera...)

BB2 si mamica de Bianca

Da, cie stie ce o fi fost.
Saptamana asta ar tb sa sun si eu sa ma programez pentru TT la sfarsitul lui aprilie, dar cred ca mai astept o saptamana, sa trec si peste eco de 10+. Am eu un sentiment asa ca daca trec cu bine peste 10 saptamani, o sa fie ok. Poate pt ca data trecuta s-a oprit bebe la 9+.

Clabuc, asteptam noutatile

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buburuza felicitari pentru semnatura. Ce frumos, ai intrat in trimestrul II, dai de baut o sticla de apa plata!
Moshulik felicitari pentru Baietel! Incet, incet poti sa-ti faci acum diverse planuri stiind sexul copilului.

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Cred ca am incurcat borcanele..... sorry!
Pity felicitari pentru baietel!

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Buburuza super, bravo pentru schimbarea semnaturii. Sa fie excelent pana in saptamana 40.

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Te pup, Klarisse!

14+

Mergi la inceput