Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
chichiutza spune:
In sfarsit semnez si eu de prezenta pe ziua de azi! Stau prost cu timpul in ultima vreme, in loc sa am mai mult el se imputineaza. Dar sa stiti ca va citesc tot timpul si ma bucur cu voi de vestile bune!
Multa bafta azi la eco fetelor! Nu va lasati! Bucurati-ne cu niste inimioare zglobii!

Cristina
9+
Pity27 spune:
eu am aflat sexul baiatelului initial la 10 saptamani si 5 zile, si consta in 2 liniute si o proeminenta( asta imi zicea dc)
chichiutza spune:
aaa am uitat sa schimb semnatura. Azi avem si noi 2 cifre! Ce senzatie !

Cristina
10+
andra_b spune:
Asa-i ca-i semn bun ca imi curge putin sange din nas?
Adica inseamna ca... suntem in evolutie, nu? ![]()
![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
andra_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza aaa am uitat sa schimb semnatura. Azi avem si noi 2 cifre! Ce senzatie ! ![]() ![]() ![]() Cristina 10+ |
Felicitari!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
Bells spune:
Multumesc Ariciu, inca o ora jumatate si ma intalnesc cu BEEB, abia astept, am niste emotii incat am inceput sa ma balbai, rad colegii de mine ca sunt rosie la fata ca un rac
.
Va
fete, Clabuc, abia astept vestile de la tine

La multi ani Klarisse

cu putina intarziere ![]()
![]()
Ioana,
12+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_b
Felicitari! ![]() Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 10+ |
Mercik

Treaba cu sangele din nas nu stiu exact daca e dovada clara ca e in evolutie, trebuie sa ma mai documentez. Dar cum sa nu fie la asa mamica? :P
Cristina
10+
maricicutz spune:
buna, eu sunt mari si sunt si eu o viitoare mamica de octombrie, daca poate cineva sa-mi treaca datele in lista: UM 09.01.2010, DPN 24.10.2010.Eu sunt mama Ilincutei de 2 ani si 10 luni dar ma simt de parca as fi la prima sarcina pt ca nu se compara deloc cele doua sarcini pana acum.La Ili in primele luni vomitam, nu suportam mirosuri de mancare dar acum mi-e mult mai bine, nu vomit, am doar greata, somnolenta si lene
..
dar am o problema: cat am fost insarcinata cu Ili, mergeam la doctorul cu care am si nascut, la control, luna de luna, la spital la Pantelimon...dadeam ce dadeam, analizele ma duceam la doctorul de fam si mi le dadea gratis sau aproape gratis..acum insa doctorul meu si-a deschis cabinet particular..alta treaba...nu m-ar fi deranjat dar ieri mi-am facut analize de sange, urina, care m-au costat 1200 ron
...enorm...nici nu am avut atatia bani, am ramas datoare..e strigator la cer...dar, hai sa spunem ca le-am facut, asta e, greseala mea ca nu am intrebat cat costa inainte..rugamintea mea este sa-mi spuneti daca se face dublu test gratuit..adica sa-i zic doctorului ca asa nu se poate si cand ma voi programa peste o luna la dublu test si la control sa-mi faca doar ecografia si sa-mi dea trimitere sa ma duc in alta parte pt dublu test...voi cum proedati?
va pup si sa stiti ca nu stiu sa imi pun la semnatura ca suntgraviduta in 8 sapt sau poze noi cu Ili...
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto