Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bells, bafta multa, iti tin pumnii!

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Bells te asteptam cu vestile bune! Ce bucurie pe tine!

Cine mai merge la eco?

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata
uram si noi bun venit noilor burticute, sarcina usoara si la termen si multa bafta fetelor care au astazi echo, tin pumnii sa veniti cu vesti bune
Am vazut ca vorbeati de pantaloni strang la burtica si de sutiene care nu ne mai vin.....si eu am aceeasi problema...mi s-au marit saniiii, mama imi zice ca sunt o mini pamela anderson si de blugi nu mai zic si eu cand ma asez trebuie sa ii desfac ...deci?se cere un tur de shoping

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bells, bafta multa, iti tin pumnii!

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Cine ne baga si pe noi in listutza?Sa nu fiu totusi gravida invizibila?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Nikolici, da-mi te rog datele tale sa te trec in listuta: UM, DPN.

Fetelor sa va povestesc, am fost si eu ieri la control, mi-a facut eco, e binisor, adik tb sa mai iau pastilute de dilatare a colului pt ca s-a inchis f repede si mai tb sa elimin din mucoasa uterului.
Faza care m-a dat pe spate e indiferenta si pana la urma mizeria din spital: era o dna asistenta (cred) care taia niste tifon la un aparat sa faca fase micute. Fetelor avea un aparat de taiat care statea pe marginea unei mese in holul central, dupa ce taia o parte de material cadea pe masa cealalta pe jos, credeam ca nu vad bine, credeam ca are macar o cutie in care cad fasele alea. Dupa ce a terminat de taiat si cules de pe jos bucatile le-a pus intr-o punga si a plecat cu ele la nou-nascuti/ prematuri. nu imi venea sa cred.
Dr-ita mea e o tipa super dar nu cred ca la o viitoare sarcina voi avea curajul sa-mi nasc copilul acolo.

-ici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Si eu mi-am cumparat o salopetica cu 80 de lei la reducere, de duminica sunt cu ea, pentru ca la pantaloni trebuia mereu in ultima vreme sa stau cu nasturii descheiati...

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

10+

Mergi la inceput

Madutza ... asa-i din pacate la unele spitale... macar daca ar avea fiecare constiinta ca lucreaza intr-un mediu unde igiena e pe primul loc dar cred ca multi au lipsit la lectia asta!

Ale

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Multumesc mult burtici de incurajari, acum imi pregatesc listuta de intrebari pentru dr. Mama, o sa se sperie cate am.

Va pup, abia astept sa revin cu vestile

Ioana, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Of, se pregateste sa imi iasa un herpes la gura..stiti vreun remediu bun in sarcina? De obicei tratam cu aciclovir insa stiu ca e contraindicat pe sarcina..

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Nikolici, da-mi te rog datele tale sa te trec in listuta: UM, DPN.

Fetelor sa va povestesc, am fost si eu ieri la control, mi-a facut eco, e binisor, adik tb sa mai iau pastilute de dilatare a colului pt ca s-a inchis f repede si mai tb sa elimin din mucoasa uterului.
Faza care m-a dat pe spate e indiferenta si pana la urma mizeria din spital: era o dna asistenta (cred) care taia niste tifon la un aparat sa faca fase micute. Fetelor avea un aparat de taiat care statea pe marginea unei mese in holul central, dupa ce taia o parte de material cadea pe masa cealalta pe jos, credeam ca nu vad bine, credeam ca are macar o cutie in care cad fasele alea. Dupa ce a terminat de taiat si cules de pe jos bucatile le-a pus intr-o punga si a plecat cu ele la nou-nascuti/ prematuri. nu imi venea sa cred.
Dr-ita mea e o tipa super dar nu cred ca la o viitoare sarcina voi avea curajul sa-mi nasc copilul acolo.

-ici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

madutza....da din pacate asa se intampla in unele spitale, si eu am vazut o chestie asemanatoare...sa va povestesc:eram in vizita la bunicul meu la spital...cand am plecat pe hol era o asistenta care avea in brate niste lenjerii curate, unele i-au cazut pe jos si bineinteles ca nu le putea ridica si a inceput sa le tarasca pe jos cu piciorul pana in camaruta unde trebuiau puse(m-am uitat special unde le duce si pe usa respectiva scria Lenjerii curate). Ma uitam ca proasta la ea ....offff mama cata inconstieta si cata lipsa de respect

11+

Mergi la inceput