Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Lora ti se vede burtica? ![]() Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 10+ |
Putin, a inceput sa se vada, da. Nu tare, insa blugii vechi nu-i mai puteam incheia, ca ma strangeau. Am deja 4 kg in plus...si maine am abia 15 saptamani...

Lora, mami de Iustina si

14+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Lora saru' mana de informatii. Eu am cautat de-am behait si n-am gasit blugi...am luat pana la urma niste pantaloni tip sport... si cand te gandesti cate shopping center-uri avem, si mall... mama lor, gasesti numai cand nu ai nevoie. Cred ca fac o incursiune in bazar zilele astea.
BB2 si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
Da, in bazar cred ca o sa gasesti, ca exact asa am patit si eu, am cautat pe la magazinele mai bune si n-am gasit nimic, decat niste pantaloni sport la Takko...dar asa am trening acasa, nu-mi foloseau aia. La sarcina cu Iustina am gasit si eu in bazar salopeta de blugi, sarafan de blugi, insa nu le mai am, le-am dat dupa ce am nascut.
Lora, mami de Iustina si 
14+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Si eu am luat salopeta de blugi la sarcina cu Bia, insa eram undeva prin luna a 6-a... e maaare tare.... O tin bine pentru mai incolo. Eu am pus 38kg in sarcina cealalta, eram "multa rau". Stiu ca am dat salopeta cumnatei mele dupa ce am nascut caci a ramas ea insarcinata...saraca fata n-a putut s-o imbrace niciodata...mai trebuia inca una ca ea s-o umple... mare ca mine n-a mai fost nimeni din familie. Sper sa nu mai ajung tot asa..
BB2 si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
Buna dimineata fetelor. Bun venit noilor burtici. Sa aveti sarcini usoare si la termen

V-am citit din urma, va multumesc mult pentru urari..aseara era programata cina romantica cu sotul dar am anulat ca mi-a fost rau..am avut o durere de cap de nici nu ma puteam ridica de pe perna, plus greata..asa ca ..a ramas pe altadata cina..asta e!
daca e samburelul sanatos eu sunt fericita. Vineri schimbam si noi semnatura in 2 cifre..abia astept. Va pup pe toate, sper ca ati fost rasfatate ieri
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Pe mine ma innebuneste stranutul si nici nu am cum sa-l tratez. Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 8+Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Ha...credeam ca se intampla chestia asta numai la mine din cine stie ce motive de alergie la ceva...stranut dimineata in draci, deja ma dispera
Bells spune:
Buna dimineata BURTICI,
Va
pe toate si va ofer o
-cica la fiecare in dar de 8 Martie (chiar daca vine cu o intarziere mititica).
Eu sunt un pachet de emotie pentru ca diseara o sa ma intalnesc cu bebe. Am programare la echo. morfo. trim.1 la ora 17:30, si nu mai am rabdare pana atunci. Sa-mi tine-ti pumnii burtici.
Revin pe seara cu noutati, daca o sa mai fiu in stare sa scriu![]()
Va 

-icesc pe toateeeeeee !!!!
Ioana,
12+
Klarisse spune:
Bells multa bafta la intalnirea cu bebe. O sa iti tinem pumnii si asteptam vesti excelente de la tine.

Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Bells spune:
Multumesc Klarisse, abia astept sa-l vad este pentru prima oara cand facem cnostinta
, pt ca la prima echo era mititel, la 7 sapt nu am avut ce sa vad. 
Ioana,
12+

de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.