Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Lora ti se vede burtica?

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Putin, a inceput sa se vada, da. Nu tare, insa blugii vechi nu-i mai puteam incheia, ca ma strangeau. Am deja 4 kg in plus...si maine am abia 15 saptamani...

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lora saru' mana de informatii. Eu am cautat de-am behait si n-am gasit blugi...am luat pana la urma niste pantaloni tip sport... si cand te gandesti cate shopping center-uri avem, si mall... mama lor, gasesti numai cand nu ai nevoie. Cred ca fac o incursiune in bazar zilele astea.

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, in bazar cred ca o sa gasesti, ca exact asa am patit si eu, am cautat pe la magazinele mai bune si n-am gasit nimic, decat niste pantaloni sport la Takko...dar asa am trening acasa, nu-mi foloseau aia. La sarcina cu Iustina am gasit si eu in bazar salopeta de blugi, sarafan de blugi, insa nu le mai am, le-am dat dupa ce am nascut.

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si eu am luat salopeta de blugi la sarcina cu Bia, insa eram undeva prin luna a 6-a... e maaare tare.... O tin bine pentru mai incolo. Eu am pus 38kg in sarcina cealalta, eram "multa rau". Stiu ca am dat salopeta cumnatei mele dupa ce am nascut caci a ramas ea insarcinata...saraca fata n-a putut s-o imbrace niciodata...mai trebuia inca una ca ea s-o umple... mare ca mine n-a mai fost nimeni din familie. Sper sa nu mai ajung tot asa..

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata fetelor. Bun venit noilor burtici. Sa aveti sarcini usoare si la termen
V-am citit din urma, va multumesc mult pentru urari..aseara era programata cina romantica cu sotul dar am anulat ca mi-a fost rau..am avut o durere de cap de nici nu ma puteam ridica de pe perna, plus greata..asa ca ..a ramas pe altadata cina..asta e! daca e samburelul sanatos eu sunt fericita. Vineri schimbam si noi semnatura in 2 cifre..abia astept. Va pup pe toate, sper ca ati fost rasfatate ieri

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001
Pe mine ma innebuneste stranutul si nici nu am cum sa-l tratez.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Ha...credeam ca se intampla chestia asta numai la mine din cine stie ce motive de alergie la ceva...stranut dimineata in draci, deja ma dispera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata la toate fetele

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna dimineata BURTICI,

Va pe toate si va ofer o -cica la fiecare in dar de 8 Martie (chiar daca vine cu o intarziere mititica).

Eu sunt un pachet de emotie pentru ca diseara o sa ma intalnesc cu bebe. Am programare la echo. morfo. trim.1 la ora 17:30, si nu mai am rabdare pana atunci. Sa-mi tine-ti pumnii burtici.

Revin pe seara cu noutati, daca o sa mai fiu in stare sa scriu

Va -icesc pe toateeeeeee !!!!

Ioana, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bells multa bafta la intalnirea cu bebe. O sa iti tinem pumnii si asteptam vesti excelente de la tine.

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Multumesc Klarisse, abia astept sa-l vad este pentru prima oara cand facem cnostinta, pt ca la prima echo era mititel, la 7 sapt nu am avut ce sa vad.

Ioana, 12+

Mergi la inceput