Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Un cadou pentru toate fetele, scrieti va numele cu majuscule si pe urma click.
Enjoy!

http://callhim.virtbox.ru/

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Am sa-l pun pe sotul meu sa-mi faca si el o demonstratie in seara asta, asa ca de 8 Martie

13+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Somn usor dragelor!
Noapte de vis va doresc!
Pe maine

10+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Va multumesc pentru primire

Michela multumesc mult, o sa mai intru pe la piersicute .

Deocamdata ma lupt cu oboseala, incerc sa inving greturile mancand, merele am vazut ca imi fac bine, dar nu imi iese asa cum mi-as dori

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, am intrat o fuguta sa va si sa va zic Noapte buna! Maine o sa fiu cu voi mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare burticutze,
eu am fost ieri la pereterecea organizatat de sindicat pt fetele bugetare, a fost f frumos, am dansat si am mancat ...a fost totul ok.
toata lumea in jurul meu este racita la birou toti sunt atinsi, Ema a 2-a saptamana, mamaia tuseste de nu se mai opreste, marius a inceput si el si m-am trezit cu durere in gat...iau tamtum verde spray si sper sa fiu ok...beau si mult ceai.
Aseara am facut mucenici si am servit la prima ora ca am stat numai cu gandul la ei.
Ema azi va sta acasa ca afara e superfrig si mai e si cu nasul infundat si tuse...cam atat. va doresc o zi buna si sanatate...

nu am chef sa merg la birou ...dar ...asta e

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 8+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata dragelor, va doresc o zi minunata...sper ca nu ati petrecut fara masura ieri

LoraG sa porti sanatoasa blugii. Am si eu o curiozitate, de fapt doua: cat au costat si de unde i-ai luat?

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Abe bine ai venit, sarcina usoara!

Emma tu cate saptamani ai? Oricum ai naste va doresc multa sanatate tie si la bebe!

Alice nu am reusit sa vad ce aipus la linkuri, dar felicitari pentru achizitii!

Mari ma bucur ca te-ai simtit ieri bine. La noi nu s-a facut nimic, dimpotriva - munciti ma, munciti! Multa sanatate la fetita si la toti!

Eu ieri am primit floricele de la sot, plus ca mi-a zis niste vorbe asa frumoase, de mult nu m-am simtit asa coplesita!
La mine se tot diminueaza simptomele, sper ca bebe e ok acolo si creste!!! Doamne ajuta!

Va imbratisez, o zi frumoasa sa aveti!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Va multumesc ca m-ati primit in randul vostru si multumesc si pt incurajarile primite. Acum am trecut de raceala, nu mai am febra, incepe si gatul sa-si revina, asa ca nu-mi ramane decat sa nu ma mai gandesc ca am fost nevoita sa iau medicamente in primul trimestru de sarcina, vreau sa-mi sterg asta din minet ca altfel raman obsedata pana la sfarsitul sarcinii.
Dupa 2-3 zile de liniste, au reinceput si greturile si varsaturile. Dar sunt optimista, azi suntem in 11 saptamani si o zi...deci asta inseamna ca in 6 zile trec de primul trimestru si scap de toate inconvenientele, nu?

Sa dau si cateva date pt listuta : UM 22.12.2009 ; DPN 28.09.2010.
Medicul meu e minunata doamna doctor Clara Mironiuc din Cluj.

Eu sunt din Oradea, dar aici nici un medic nu a descoperit de ce nu am ramas atatia ani insarcinata, asa ca am luat calea Clujului. Dupa ce s-a intamplat minunea si pt noi, am decis sa raman tot la d-na doctor din Cluj, deci sa fac naveta la ecografii, controale...si sa nasc intr-un oras strain, aflat la 146 km de al meu...Va fi interesant sa fac atata drum daca ma apuca travaliul mai repede decat se presupune

Va doresc o zi minunata!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Buna dimineata dragelor, va doresc o zi minunata...sper ca nu ati petrecut fara masura ieri

LoraG sa porti sanatoasa blugii. Am si eu o curiozitate, de fapt doua: cat au costat si de unde i-ai luat?

BB2 si mamica de Bianca

Merci! De la un stand cu blugi de la un magazin mai mare, sunt "no name", dar arata chiar f. bine, drepti, putin elastici si au costat 95 de lei.

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Lora ti se vede burtica?

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput