Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am trecut-o eu pe rebiana la mamicile lunii martie.

Iarasi am ramas in urma, dar recuperez eu maine. Ieri am reusit in sfarshit sa vedem cu sotzul un film (avatar) si asha mi-am mancat timpul liber, ioc pt forum.

Sunt cam suparata sau mai bine zis necajita ca Alena a adunat o gramada de problemutze. Se pare ca ar avea diaree de vreo 2 zile ... nu sunt sigura, ziceti si voi. In ultima vreme (cam 2 saptamani) facea kk o data pe zi sau la 2 zile si de alaltaieri face cam 3-4 pe zi, dar la fel ca si culoare si consistentza, poate oleaca mai moi, dar nu apoase. Alte simptome ingrijoratoare (eventual de deshidratare) nu. Astazi a tras o groaza de partzuri murdare cu putzin kk...scuzati pt exprimarea detaliata dar vroiam sa fiu cat mai explicita. N-am tratat cu nimic, doar cate putzin ceai i-am dat dar pt ca ma incapatanez sa nu-l indulcesc nu bea decat foarte putzin. Abia marti cred ca ajung la un dr, ce sa fac pana atunci?
Alta problemutza...iritatzia ei de pe obrajori chiar cand era pe trecute a revenit in fortza...si acum arata ca niste pete uscate din ce in ce mai roshii... imi cam suna a DA...si cremele nu mai fac nimic . Macar nu pare sa o usture sau manance, dar arata cam urat...offf
Plus ca odata cu scaunele dese s-a si iritat la funduletz deshi o dadeam preventiv cu crema...Sa nu mai zic si de mucii care se aud dar nu se vad...off
Cu toate astea ea este vioaie, zambitoare, activa...doar ca mananca putzin cantitativ, dar cu pofta. Sper sa nu se agraveze nimic pana reusesc sa ajung la dr pt ca mai devreme nu pot merge...maine intra soatza la tura si vine abia poimaine dimineatza... E prima mea zi si noapte singura cu ele, sper sa ma descurc .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si tot caut leagan sau balansoar dar nu ma pot hotari...Nu vreau nici sa dau multi bani pe el dar as vrea ssi a-l folosesc si acum si mai tarziu. Ma enerveaza la culme ca marea lor majoritate sunt cu baterii si nu alimnetate la priza, ce tampenie...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Larisel draga cu iritatia pe fata ma chinui si eu la Alex a avut putin si pe gat dar sia revenit .Aici nea prescris doctorul o crema pe baza d eparafina DIPROBASE am folosito si ia trecut doar pe gat si pe fata inca are si arata asa cum spui tu si la el .
Doctorul mia spus ca nu am de ce sa ma ingrijorez ca la noi nascuti e ceva normal sa se irite asa .

In legatura cu scaunul eu cred ca la fel nu ai de ce sa te ingrijorezi atita timp cat nu sia schimbat culoarea si nu apos si atat timp cat maninca normal.Si Alex are in anumite zile astfel de scaune si parturi cat cuprinde .

Nu am retinut tu alaptezi complect sau folisesti LP ??

Daca alaptezi conteaza si ce maninci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

si noi la schimbul 3.. a mancat hap hap, lam tinut vreo jum de ora in brate adormise si lam lasat jos sa ma duc la baie. sa agitat a vomitat lam schimbat ,iar a vomitat putin si normal sa trezit. acu sta in brate sa adoarma. citesc din urma si mai revin dak nu adoarme.
noi facem botezul a 2 zi de Paste.abia astept sa l ncrestinam.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

larisel acum am citit de micuta. puiul meu la fel face. el face kk dupa fiecare masa, iar dak nu face kk la fel da partzuri cu stropi....maicamea mereu zice: mamaie nai robinet?si dupa baie kand sta infofolit in prosopel el face ceva acolo....noi mancam un sac de pampersi la sapt.(de 94 buc)si il dau cu crema de fiecare data ca la fel e un pic iritat, facand kk des. kand il are apos, kand uscat depinde ce mananc eu. deci nu e diaree. de mucisori ser fiziologic. la mine kand mai da laptic tine bolovanelul gura inchisa si ii vine pe nas. si se infunda cu laptic. apropos eu il dau cu sudocrem pt iritatia la fundulet. ii merge bn crema asta.
va lasa ca vad ca imi doarme adanc. sper sa doarma 2 ore......

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

FETILI LA MULTI ANI, SA FITI IUBITE SI SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRI

MI-E CAM SOMN ASA CA INTRU LA SUBIECT

nu stiu ce sa fac...

jiji ieri a vomat cam de 2-3 ori..o data in jet si dupa..nu mai stiu. a fc si kk de 2-3 ori....imi facea decateva zile doar 1 data. aseara a papat..dormit. s-a trez la 2...a papat...culcat..la 3...fara sa se agite tare...iar a vomat...nu jet dar na destul de usor...l-am luat in brate a mai supt putin...am auzit borboroseli parca...dupa ceva timp, nu mult a mai vomat un pic. acu doarme...e 4.30...

ce tre safac..o fi de la mancarea mea...o avea el o prb?
mi-a intrt morcovul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

da ce mai pot sa dorm? acu il tin in brate , a mai mancat putin...

nu mi se pare k are temp...
trage bese...mi-e k are diaree...of....de atunci stau si citesc de pe net...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR! UN 8 MARTIE FERICIT, LINISTIT SI SA VA BUCURATI DE BEBEI! UN PENTRU VOI! PITICUL MEU SE MARAIE, GEME, SCREME DE LA 4.....LOL.....MAI TRAGE UN VANTULET 5 MIN LINISTE APOI IAR MARAIALA. CULMEACA DOARME IN TIMPUL ASTA CHINUIT ACOLO DAR DOARME. EU NORMAL CA NU POT SA DORM KAND EL MARAIE CA O CAPRA! LAM PUS PE BURTICA MEA, IN BRATE NEAM SA SE LINISTEASCA! LAM INTREBAT CATE VANTULETE MAI ARE DE TRAS? ABIA ACU SA LINISTIT. SA VEDEM DAK MAI ADORM SI EU.....
CRIS D IMI PARE BN CA EMA ESTE MAI BINE.
FELICITARI REBIANA! SA VII ACASA CU BEBICA CAT MAI REPEDE.
DECEANULA POATE SA VOMITE IN JET SI DAK IL DOARE GATULETUL. NU STIU ZIC SI EU. SAU POATE A MANCAT LACOM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata, mamici dragi!
LA MULTI ANI noua!!!!
Si multe flori si zambete va ofer azi

Si o cafeluta aromata aburind pentru fiecare

O zi frumoasa tare sa aveti

Multumim mult de gandurile bune(CrisM, Lorex, Plateea, Roco) Doamne ajuta!

Deceunela, nu stiu sa te sfatiuesc, dar tin pumnii stransi sa fie bine micutulcred ca e important sa-l vezi si pe el ce stare are, daca e molatec, apatic...daca e vioi poate nu-s motive de ingrijorare...multa sanatate

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata si de la noi...multumim de cafea haircut

la multi ani,mamicilor!

sa avem parte de sanatate,dragoste si rabdare!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput