Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
lorex spune:
Oare cum imi dau seama cat a papat la san?
Ca mi s-a parut in seara asta ca mai mult s-a jucat...ca nu inghitzea nimic... [:/]
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Oare cum imi dau seama cat a papat la san? Ca mi s-a parut in seara asta ca mai mult s-a jucat...ca nu inghitzea nimic... [:/] _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
O sa vezi cat doarme. In principiu daca nu mananca suficient se trezeste repede sau plange... Mamicile mai experimentate zic ca se aude un zgomot cand inghite... Eu nu-l aud decat cand este foarte infometat si mananca prea repede.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
CoriMami spune:
Mai fetelor..
Am contractii de dimineata intr-una..Acum sunt cand la 15, cand la 20 cand la 6 min. Ba mai tari, ba mai slabe, dar toate dureroase.
Si doar ieri am fost la eco..si mi-a zis col lung si inchis si inca o saptmana pe putin.
Nu as vrea sa ma duc la spital de geaba....
Voi ce ziceti? mai stau acasa?
38+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Mai fetelor.. Am contractii de dimineata intr-una..Acum sunt cand la 15, cand la 20 cand la 6 min. Ba mai tari, ba mai slabe, dar toate dureroase. Si doar ieri am fost la eco..si mi-a zis col lung si inchis si inca o saptmana pe putin. Nu as vrea sa ma duc la spital de geaba.... Voi ce ziceti? mai stau acasa? ![]() 38+ Eliza ValentinaMami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag! |
Scumpa, eu la spital, cu apa rupta aveam colul lung si inchis. Sfatul meu e sa faci o baie fierbinte (ajuta la dilatare) si sa mergi la spital.
Hai ca scoatem majoretele pentru tine:

Hai CoriMami, Curaj!!!!!

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
neata fetele...

io am lipsit pe motiv de we, si maraiala/plans/agitatie...
ori am cel mai nasol copil, ori are o problema...
iarasi refuza titi, iara iberon, iara chin, ei.. distractie, nu gluma!
scuze ca nu am dat pe aici, va spun numaica suntem ok (sper) si a nici maine nu cred ca va citesc, vin la Iasi... Loreeex... faci o cafea? ![]()
asa... din ce am retinut, rapid... cu neuronul varza:
cris.d...

... asa ma bucur ca mergeti spre bine... m-am gandit la voi incontinuu, si am povestit la toata lumea de voi, si nu stiu daca au trecut 30 min fara sa imi vina sa ma reped la tel sa te sun. m-am abtinut, dar... bine ca e bine!
bebelul intepat! refacere rapida, si papa mult si bun sa cesteti sa recuperati!
haircut... inca putin mai aveti de indurat, si se termina chinul. sper ca din toate astea bb nu va ramane cu nici un fel de amintiri, si sa ajunga repede sa ii bucure pe mami si pe tati, si sa nu trebuiasca sa va amintiti never prin ce treceti!
loreeex... carmita... frumos voua! eu cand am ajns acasa de la spital nu aveam timp nici sa ma spal pe dinti si sa ma pieptan, si voi aveti vreme de DC! mi-s invidioasa LA MAXIM! AM ZIS!
cris.m... pe principiul "eu tot la porcul ala ma gandesc"... sper ca stiti toate bancul... ma tot gandesc la tine cum calci muntii de rufe!
andre_lina... pup patriotul pe botic, si spor la joaca!
cristies... m-am inmuiat toata cand am vazut gargritz cu martisor intins la mami... ramane valabila oferta: nu vrei sa facem schimb? macar o saptamana???

decenuela... 5, bre? vb lui cris.d... apa plata cu lamaie, fatoooo, ca altfel, nenorocesti bunatate de optimism in odiseea asta! azi tu, maine eu, poimaine facem epidemie de mancat de prajituri... nt, nt, nt... rusinicaaaaa... arunc cu porci in tine, cum fac fetele de la fulgusori...![]()
arwen...

CURAJ, FRUMOASO! 

ioana_fota... stai fara grija, ca ne gasesti... o sa lasam urme peste tot, ca melcul, si... nu scapi tu de noi, nici daca vrei... dara-mita daca nu...
feteleeeeeeeee...un marfar pln de
va las, sa vaeti de un vagon fiecare, ca maine... sunt pe drumuri!
sa va rugati pt mine sa stea bb fara mine cuminte vreo 10

ore, si sa primesc salariul, sa imi cumpar pantofii aia fascinanti din mall... ca altfel, nu mai sunt om... nu fac nimic altceva decat sa ma gandesc la ei! tati a zis ca-s cu capu' cand a auzit ca-s 220 de lei. dar... nu mi separe mult, si sunt asa frumoooosi...
fluturasii mei dragi, si... poate nu-mi lasati link, daca va mutati pana intru eu iar, ca va bat pe fiecare in parte...
LA MULTI ANI, MAMICILOR!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
roco1617 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR !!!!!!!!!!!!!!

REBIANA felicitari si refacere rapida!!!!!! 

MARTISOARA MARA bun venit pe lume !!!!

HAIRCUT multa sanatate micutei si succes cu operatia 

Cris.D multa santate si insanatosire grabnica micutei tale !!!

Hai ARWEN !!!! HAI BEBE SCUMP!!!!!

larisel spune:

Bravo rebiana & bb Mara Andreea! Sa fii sanatoasa si norocoasa! mami refacere rapida si laptic mult!

Haide arwen! Curaj! Vine bb!!

din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
roco1617 spune:
Fetelor cum faceti voi cu kg ......aveti vreun regim special .....???
Larisel am vazut ca tu ai target ???

roco1617 spune:
Apropo sa intreb mamicile mai experimentate voua la cat timp dupa nastere va revenit ciclu ???![]()
![]()
![]()
Ca deja am trecut de 2 luni si nimic ???!!!