Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

FELICITARI, REBIANA!!!!BUN VENIT, MARA(ce mult imi place numele asta)

Mai e rost de agitate pt ARWEN???Nu cred, dar daca n-am apucat pana acum, le scot si eu, mai tarzior, dar cu mare drag

HAI ARWEN!!!!HAI BB MIC SI DRAG!!!!

Bun venit acasa Lorex si Carmita!!!

Sanatate multa puiutilor raciti!!!Ma bucur mult sa aud ca Ema e mai bine, ca urla iar sanatos....si AMR-ul tau, Cris, ma face si pe mine invidioasa...

Noi iar am lipsit multicel, vineri am fost la gips, apoi plansetele de rigoare, ieri am avut musafiri, azi am fost la parintii mei...a fost Maia vazuta si admirata de o gramada de oameni....si-s tare stresata sa treaca cu bine cateva zile sa vad ca nu am capatat nici un virusel...dupa povestile citite despre Ema sunt tare speriata pe subiectul asta...

Avem vesti bune....Piciorusele puiului evolueaza foarte bine si am scapat de o saptamana de gipsuri in loc de 5, a pus doar 4 si saptamana viitoare o operam....nu vreau sa ma gandesc ce va fi acolo, important e ca organismul ei reactioneaza bine si recupereaza de la saptamana la saptamana...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Pe bune? Nu prea ma simt sigura pe mine, sunt atat de confuza... insa stiu un lucru, nu vreau sa-i dau LP. Acum nu neg faptul ca in ultima instanta, disperare maxima, nu as comite-o.
In rest na ce sa zic, nu i-am facut inca baita si parca as vrea sa-i fac azi, ar fi ok?

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Eu am spalat-o pe Maia a doua zi dupa venirea acasa.Am pus niste comprese sterile pe ombilic, dar oricum s-a udat, am sters apoi cu betadina si pudrat cu Baneocin si la 5 zile am scapat de el...Bafta multa, iti doresc sa-i placa la baita si sa nu urle ca fie-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Carmita si Lorex, sunteti mult prea tari!!!! De doar doua zile acasa si sunteti asa de sigure pe voi... Bravo fetelor!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Pe bune? Nu prea ma simt sigura pe mine, sunt atat de confuza... insa stiu un lucru, nu vreau sa-i dau LP. Acum nu neg faptul ca in ultima instanta, disperare maxima, nu as comite-o.
In rest na ce sa zic, nu i-am facut inca baita si parca as vrea sa-i fac azi, ar fi ok?

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

eu zic sa-i faci,eu i-am facut printesei pana sa-i cada buricul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Mai e rost de agitate pt ARWEN???Nu cred, dar daca n-am apucat pana acum, le scot si eu, mai tarzior, dar cu mare drag

HAI ARWEN!!!!HAI BB MIC SI DRAG!!!!

Sanatate multa puiutilor raciti!!!Ma bucur mult sa aud ca Ema e mai bine, ca urla iar sanatos....si AMR-ul tau, Cris, ma face si pe mine invidioasa...

Noi iar am lipsit multicel, vineri am fost la gips, apoi plansetele de rigoare, ieri am avut musafiri, azi am fost la parintii mei...a fost Maia vazuta si admirata de o gramada de oameni....si-s tare stresata sa treaca cu bine cateva zile sa vad ca nu am capatat nici un virusel...dupa povestile citite despre Ema sunt tare speriata pe subiectul asta...

Avem vesti bune....Piciorusele puiului evolueaza foarte bine si am scapat de o saptamana de gipsuri in loc de 5, a pus doar 4 si saptamana viitoare o operam....nu vreau sa ma gandesc ce va fi acolo, important e ca organismul ei reactioneaza bine si recupereaza de la saptamana la saptamana...

ma bucur enorm ca lucrurile merg sper bine...sa dea dumnezeu sa fie bine la operatie...sanatate multa micutei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

ma retrag ..ne citim maine...daca fugiti dimi sa ma anutati si pe mine,sa stiu de unde sa va iau

o noapte necolicioasa va doresc

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:

Citat:

Carmita si Lorex, sunteti mult prea tari!!!! De doar doua zile acasa si sunteti asa de sigure pe voi... Bravo fetelor!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

E bine ca nu vrei sa-i dai LP. Asta e primul pas catre alaptarea exclusiva. Eu am cedat doar in prima sapt, la 2 mese, cu completare. Si ranile la san au contribuit la asta. Era un puseu de crestere, ea plangea de foame si noi credeam ca sunt colici....

De atunci nu am mai cedat...am mai avut 2 tentative, dar le-am depasit cu bine....mai bine zis ii tot dadeam ba un san ba altul vreme de cateva ore si cand eram gata sa cedez, ceda ea...adormea Asta a fost alt puseu de crestere, care a durat 2 zile...acum se satura si de la un san sau de la unul si un pic.

Asa ca rezista ca lapte este, productia se adapteaza la cerere! Am testat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cris.D, ma bucur nespus ca Ema se face bine! Mititica..

Carmita, eu i-am facut deja prima baitza si acum papa linistita la
daca se poate spune prima caci in maternitate ii faceau in fiecare zi, si udau si buricul.Chiar am intrebat daca e voie si au spus ca e voie sa se ude, nu e voie sa dai cu sapun acolo.

Despre sani - nici eu nu am avut sfarcurile formate, cat am tras de ele si cu pompa si masat degeaba. A rezolvat insa bebe intr-o singura zi de supt, acum le am roz si ascutite! (cam asa ca emoticonul asta)

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:

Datorez mult "timpului pierdut" (dupa unii) aici pe forum...sincer, ce diferenta mare e intre o gravida care "pierde timpul" astfel si cele care zac in indolenta si se iau dupa tot felul de babatii..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Hei!

Lorex, multumesc pentru cuvinte
Cris.d, ma bucur ca ai moralul mai ridicat, MULTA sanatate in continuare!

Am iesit in Tineretului azi, a fost o zi insorita dar geroasa, mi-au inghetat urechile.... si acum simt o durere in gat, bag putin Stodal, care m-a ferit toata iarna de raceala .

Tudor a dormit tot timpul afara, vreo 3 ore am stat plecati, ca am trecut si prin real... a fost cuminteee... apoi acasa a fost cam marait, ma speriasem sa nu il doara si pe el ceva... dar si-a revenit dupa un nani de 20min, si apoi papa bun si kk mult... acum e vesel si se joaca in centrul de activ de 30 de min... e distractia lui preferata.

Ne pregatim de baita.

Va pup, pe maine, cand e ziua noastra!

LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI DE PUFULETI!

hai ARWEN!!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Multumesc! Va doresc SUCCES maxim cu operatia si recuperare usoara!

_

Mergi la inceput