Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

DRAGOS ANDREI

LETIZIA

MIHAI]

sa cresteti mari,sanatosi si voinici,sa va bucurati parintii!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelle

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

punem si "Bravo, Rebiana!" la capitolu' asta, nu?

cum o sa ne cheme la "Primele 365 de zile..."? si apropos de titlul asta...vor fi 365 de zile doar in cazul ultimului bb nascut, adik..bb de arwen, ca la restul...nici 300 nu-s, nu?

ce ma roade si p mine acu'..scuzati, dar incerc sa-mi spal creieru' putin... alte idei/metode

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Am modificat eu titlul capitolului. O adaugam si in listuza cu bb-ei? Daca da, imi trebuie datele ei.

Eu cred ca sunt 365 de zile incepand cu data nasterii ultimului bb al odiseei, asa ca primii nascuti vor avea in jur de 400 (cei de Decembrie) Cum ai ajuns la 300?

Ma bucur ca Ema da semne de insanatosire, pentru ca mi se face pielea gaina numai cand citesc. E greu sa fii puternica cand vezi botzul ala mic ca sufera!

Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist
poze
www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze

am zis 300 ca am crezut ca ne mutam la scutece cand implineshte primul bb 1 an sau, teoretic, la 1 ianuarie 2011. detalii, oricum. om vedea

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

FELICITARI, REBIANA!!!!BUN VENIT, MARA(ce mult imi place numele asta)

Mai e rost de agitate pt ARWEN???Nu cred, dar daca n-am apucat pana acum, le scot si eu, mai tarzior, dar cu mare drag

HAI ARWEN!!!!HAI BB MIC SI DRAG!!!!

Bun venit acasa Lorex si Carmita!!!

Sanatate multa puiutilor raciti!!!Ma bucur mult sa aud ca Ema e mai bine, ca urla iar sanatos....si AMR-ul tau, Cris, ma face si pe mine invidioasa...

Noi iar am lipsit multicel, vineri am fost la gips, apoi plansetele de rigoare, ieri am avut musafiri, azi am fost la parintii mei...a fost Maia vazuta si admirata de o gramada de oameni....si-s tare stresata sa treaca cu bine cateva zile sa vad ca nu am capatat nici un virusel...dupa povestile citite despre Ema sunt tare speriata pe subiectul asta...

Avem vesti bune....Piciorusele puiului evolueaza foarte bine si am scapat de o saptamana de gipsuri in loc de 5, a pus doar 4 si saptamana viitoare o operam....nu vreau sa ma gandesc ce va fi acolo, important e ca organismul ei reactioneaza bine si recupereaza de la saptamana la saptamana...

de Maia Ilinca (29.01.10)

multumim, sanatate si voua. sa treceti cu bine peste operatie. stres minim va doresc.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata la o cafea!

La Multi ANi mamicilor dragi!

Daniel n=a mai facut kk de ieri noapte, aseara la baita am incercat sa ii provoc cu termomentru dar nu a iesit nimik ...si parca nu i-as baga supozitor nu stiu de ce.......am un stres sa nu se invete organismul puturos.
Azi sunt singura cu ei , pe Paul nu l-am dus la gradi ca sa il pot ingriji cum tb sa ii treaca odata raceala, iar tati e la un curs, vine diseara la 7. Sper sa nu o iau pe aratura.

Ei, si cum va rasfatati azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

sunt super cadourile gargaritzului...

cristies si eu scot copiii afara in fiecare zi in care nu ploua[ieri si alaltaieri a fost un frig de simteam ca ma congelez,dar tot ne-am plimbat o ora jumate-doua ]... sper sa nu raceasca asta mic,ca a avut momente cand a plans de mama focului afara de la niste beshe...

decenuela ... inteleg,mama prin ce treci...... eu pap mai multe praji si cioco decat as fi crezut vreodata...si mai vreau sa slabesc......poate la minte...

cris d. ; tu de ce nu papi prajituri?nu stii ce bune sunt?... auzi la ea:AMR 5...si sa nu te oftici!...

haircut ma bucur de vestile bune! mult succes cu operatia!

plateea distractie placuta la shopping!

roco mie data trecuta mi-a revenit ciclul cand a avut radu 6 luni...naspa a fost ca a modificat gustul laptelui si nu a mai vrut sa suga defel...sper sa nu patesc si acum la fel...

larisel nu e diaree,daca au consistenta obisnuita...ceva totusi este,daca s-a iritat la fundulet acum...e bine ca alena este vioaie si are pofta de mancare...

decenuela ...imi pare rau pt jiji...poate nu e nimic grav...si alex regurgiteaza mult,dar deja m-am obisnuit...
... sistemul lor digestiv nu este maturat corespunzator... lilyka ti-ar putea spune ca sunt diferente mari intre vomitat si regurgitat... btw...ea pe unde umbla?

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

LMA de ziua noastra!

LARISEL, nu cred ca are nik daca e cu "psihicul" si atitudinea la fel. ema are acum multe scaune si partzuri cu kk, de la antibiotic s-a dreglat flora intestinala. se irita cu toata crema zincata preparata in farma, dar e trecator..diareea are si alt miros decat..kk normal.cojitze am facut si noi pe frunte/sprancene. am dat ieri cu crema bebe cold de la klorane (recom de Diane, de la fulgusori). s-au inmuiat de la prima aplicare si azi aproape ca nu mai sunt.DA iti poate spune doar dr, dar tre sa fie pete mari, rosii cu crusta

DECENUELA, avem si noi zile de regurgitat mult, uneori cu jet: fie de la bolboroseli, fie iese cu gaze. daca are muci/lapte pe nas ii provoaca un pic de voma. nu cred ca e de speriat, dar de urmarit.

LOREX, nu tre sa stii cat papa, ci doar daca ia in greutate bine, ceea ce vezi cel mai devreme la o saptamana-10 zile, pe cantar. rabdacol si incredere. NORMAL ca papa destul, respectic cat ii trebuie, ca e fata desteapta

ONITZA, bafta azi, sa nu se lase cu mama locca

noi am avut prima noapte fara dureri de cap si stomac la mami si tati, pentru ca aseara a rezistat branula si nu ne-am mai chinuit la dr
acum plecam la spital, sa facem iar antibio si sa ne consulte dr. inca tushim rau dimineata, pana vomitam mucii, ca altfel nu ies, dar.. e mai bine

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna dimineata si de la noi ,

Buchete de ghiocei pt toate mamicile !!!!!

DRAGOS ANDREI LETIZIA MIHAI
Sa cresteti sanatosi si voiosi!!!!!!

Ceva noutati de la Arwen????

Noi suntem la ora de gangurit si zambit .nu mai pot de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna dimineata fetele mele dragi...mamicute sau inca burticute!!!
La Multi Ani!!!
Sa aveti o zi frumoasa, o primavara insorita si o viata fericita...sa va bucurati de pufuletii vostri, de tatici si de toti cei dragi inimii voastre...sa va cresteti puii mari, sa va bucurati de ei si impreuna cu ei, sa fiti sanatosi cu totii si Dumnezeu sa va fereasca de toate relele si sa va ajute sa ajungeti sa traiti zile fericite alaturi de nepotei...de la pufuleti

Trimit mesajul asta, citesc din urma ca inca nu am apucat si mai revin...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Fetelor, haideti sa ne rugam din toata inima pentru baietelul Laliticai. Au aparut niste posibile probleme si are nevoie de tot sprijinul nostru sufletesc. Sa ii ajute Dumnezeu sa le rezolve pe toate, sa nu se confirme si sa vina si ei acasa ca le este foarte greu. Eu o inteleg partial si stiu cat de dificil este.

Bebe David, hai fii puternic si cheama-ti ingerasul sa te ajute!

Laura sunt alaturi de tine din tot sufletul meu si tin la tine ca la o sora. Fii tare si o sa vezi ca o sa fie bine! O sa veniti acasa toti trei cat de curand!

Mami de Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ne rugam pentru sanatatea ta, David! Si pentru parintii tai, sa le dea Dumnezeu putere!

Curaj Lalitica!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput