Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 9
rocris75 spune:
Da, cunosc...pe mail e complicat sa tii legatura cu Uscatescu, cateodata scrie super lapidar. Cat despre hematolog, eu am mers la Nicorici la Clujana, dar mi-a zis ca din trim. 2 trebuie sa fac Clexane de 0.6 in 2 ture, la 12 ore . Na, eu asa ceva n-am mai auzit, dar tot ma duc marti sa-mi fac analizele sa vedem cum a reactionat organismul la Clexane, ca deja fac de 2 sapt. imediat.
In rest...Aspenter, acid folic 2X5mg, medyn forte si Cetebe, utogestan 400 (2X100 oral - desi mai nou am auzit ca nu e indicat oral, si 1X200 seara vaginal). Tu cum iei Utrogestan?
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
danny1 spune:
ce analize,rocris?
utrogestan sau arefam eu le iau oral.ca alfel nu suport.pe baza de pitici pe creier........
eu stiu ca marirea dozei de clexane se face in functie de rezistenta pe arterele uterine.asa face uscatescu si asa zicea si ginecoloaga.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
p@ulici spune:
Rocriss iti inteleg perfect temerile "ore bebe e bine". Eu nu am pierdut nici o sarcina si cu toate astea dupa ce au aparut problemele mereu gandeam ca si tine. Pentru a nu ma mai stresa mi-a dat dna dr un stetoscop cu care dupa 12 saptamani de sarcina se poate auzi inimioara bebelusului si l-am folosit pana a miscat bine fetita. Cand ii auzeam inimioara ma linisteam. Am vazut zilele trecute xa este acel tip de stetoscop pe un site la 250 lei aproximativ.
Rocriss, la hematologa la care ai fost tu in Cluj ai mers cu bilet de trimitere? Tie hematologa ti-a dat tratament ca mie ginecologa?
Azi am avut o fetita foarte activa, niciodata nu a fost ca si azi. Azi am vazut-o miscand in zona buricului. Poate am fost cam stresata si a simtit, pentru ca astazi am fost la comisia muncii pentru prelungirea concediului medical. Am fost si la farmacii sa mai imi iau Clexane, pt ca cele care le-am comandat nu au venit inca dar vad ca nici aici nu este. Am gasit intr-ul loc de 0.2 si mi-am luat 10 buc. Mai am inca 4 buc de 0.4 si sper ca pana mi se termina sa vina si comanda.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
rocris75 spune:
Danny, a zis ca-mi face analize sa vada numarul trombocitelor, parca. Daca vrei iti spun mai multe marti.
Paula, la hematolog am fost cu bilet de trimitere de la medicul de familie, dar cred ca se putea si fara (mai ales ca esti gravida, mie mi-a zis ca nu-mi trebuie nici numar de ordine - nu c-as fi luat ).
Cat despre stetoscop...daca ajung la 12 sapt. imi iau si eu .
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
letzy81 spune:
Danny Doamne ajuta!Sarcina usoara!
Stateai acolo si nu ne spuneai si noua!
Eu ma risc cu o intrebare ca stiu ca mult mai informata ca mine.Eu astept sa-mi aduca cineva Medym din Germania,ai idee pot sa iau Centrum Materna pana atunci? Mi-a ramas de la sarcina trecuta Centrum si nu mi-as mai lua Elevit pentru o sapt pana primesc Medym.
Rocris si eu ma cercetez in fiecare zi,in fiecare moment,daca am greturi,imi palpez sanii dar sincer mi-e teama de prima echografie.
Paula,Terry pe burtici!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
letzy81 spune:
Terry,Femibionul l-ai gasit cumva in tara?Dna doctor Uscatescu zice ca se gaseste in tara dar eu n-am gasit!
Eu am stetoscop...imi mai trebuie burtica >12 sapt!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
adrianaady spune:
Danny felicitari dragutza mea Bravo, sa fie bine pina la sfarstiul celor 9 luni, sa ii daruiesti fetitei un fratior sau o surioara,
Fetelor nu aveti idee ce bucurie simt cind citesc in aceste zile atitea gravidutze la acest subiect.
Aveti incredere in Bunul Dumnezeu care va avea grija sa fie totul perfect.
Eu sapt viitoare ii voi face o vizita dr Uscatescu, sa vad ea ce indicatii are pt mine.
O seara buna
danny1 spune:
letzy,eu am citit ca diferenta intre cele 2 e faptul ca centrum are seleni,iar elevit,u.amandoua fiind recomandate de medici,eu zic ca e ok.dar te poti convinge citind pe net.sau intreaba un ginecolog-hematotlog,te va linisti.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
terry75 spune:
Rocris, eu am 20 sapt si am trecut si inca mai trec prin aceleasi stari ca si tine. Am un sentiment de regret ca nu reusesc sa ma bucur de sarcina, pur si simplu mi-e frica . Din acest motiv nu am scris pe forum pana acum si nu cred ca sunt pregatita pentru lista de gravidute. Am incercat constient sau inconstient sa ascund ca sunt gravida (purtam haine care sa-mi ascunda burtica). Nu vroiam sa afle nimeni, nu suportam sa ma intrebe nimeni despre sarcina, ma enervau daca ma felicitau. Acum e mai bine, dar tot sunt retinuta. Nu cred ca-mi va trece de tot si imi pare rau.In legatura cu semnatura, nu stiu ce sa fac!
Danny, felicitari si iti doresc din suflet sa te bucuri de lunile de sarcina!
Letzy, Femibionul l-am primit de la doctorul meu din Szeged, dar cred ca se poate comanda si pe internet. In Romania nu exista!
rocris75 spune:
Te inteleg, Terry...Sa dea Dumnezeu sa ducem toate sarcina cu bine si sa ne tinem copiii in brate> hai ca ai ajunj la jumate deja.
Uite, iti dau copy-paste la instructiunile de pe prima pagina pentru semnatura: Instructiuni pt semnatura:
Copiati (ctrl C) urmatoarea formula, stergeti spatiul pus de mine in paranteze si in loc de puncte scrieti mutatiile si varsta sarcinilor oprite din evolutie.
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]................[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
Apoi, te duci pe: Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo Paste (ctrl P). Tot acolo ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii.[/b]