Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 10
p@ulici spune:
Rocriss ai incredere ca vei ajunge si tu la 12 saptamani, eu aveam 9 saptamani cand mi-au inceput problemele si aveam impresia ca nu mai ajung la 12 cand zicea dna dr ca scad mult riscurile de a pierde dsrcina. E o teama fireasca, dar cu tratament, facut riguros trebuie sa fie bine.
Terry te inteleg si pe tine. Eu incep sa ma bucur cat de cat de sarcina de la 18 saptamani cand dna dr m-a vazut foarte pesimista si speriata si m-a certat. Mi-a spus ca nu imi face bine nici mie, nici micutei Gabriela, sa ma bucur de sarcina ca apoi o sa imi para rau. E adevarat ca si acum ca misca, cand sunt zile cand e mai lenesa imediat ma impacientez. De exemplu acum e lenesa, desi azi a fost extrem de activa si ma gandesc ca poate s-a intamplat ceva, dar incerc sa imi iau gandul si sa ma incurajez. Si uite sambata trec in saptamana 22. Trece timpul numai trebuie multa rabdare si putere in situatia noastra, zic eu.
Letzy iti intorc
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
terry75 spune:
Am facut schema cu semnatura. Sper ca am nimerit. Mesajele mele apar foarte greu, asa ca s-ar putea sa nu mai fiu pe forum cand apar. In weekend sunt plecata la tara si nu am semnal. Revin pe forum duminica sau luni! Weekend placut la toata lumea!
Mutatie MTHFR A1298C heterozigota, 3 sarcini oprite in evolutie : 5s,6s, 6s, o sarcina extrauterina
alla76 spune:
tamaryllis eu iau femibion 800 si o pastila de acifol de 5mg pe zi. si abia am trecut, cu greu si dupa multe luni de femibion+acifol, de deficitul de folati.
ne-am venit analizele: cariotipul la ambii e ok, delitiile li sunt OK, eu ... m-am insemnat si cu PAI-1 4G/5G heterozigot
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
terry75 multumim de interventie! chiar utila interventia ta!pentru inceput mesajele tale vor fi moderate, deci vor aparea mai tarziu pe topic. dupa ce depasesti 10 (cred) mesaje, scapi de moderare si iti vor aparea mesajele in timp real. felicitari pentru reusita
bebecris sa-ti traiasca baietelul! felicitari si multumim pentru gandul bun!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 fetelor,am sa va dau si eu o veste.am o sarcina de 10 sapt.suntem bine,sper sa mergem asa pana la capat.Doamne ajuta. mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
felicitari Danny! sarcina usoara si la termen! doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun!!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
dangabriela spune:
Buna dimineata tuturor!!
Eu scriu mai rar, pt ca nu am noutati, dar va citesc in mod constant.
Fetelor ma bucur tare mult sa vad ca sunt printre noi atat de multe gravidutze!! Le doresc tuturor o sarcina usoara , la termen si bebei sanatosi!!!!.
Eu inca mai astept , sper ca luna asta sa fie cu noroc!
Am incercat sa-mi fac semnatura, sunt curioasa ce a iesit.
Va pup si o zi buna tuturor!
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]Mutatia factor Laiden heterozigot, nici o sarcina[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
dangabriela spune:
Din pacate se pare ca nu a iesit ce treb.
Nu inteleg ce spatiu trebuie sters din paranteze?? Iar ce avem de scris treb scris in locul punctelor?? Ce grea de cap sunt!!
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]Mutatia factor Laiden heterozigot, nici o sarcina[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
rocris75 spune:
Textul l-ai scris bine. Spatiul din paranteze e asta: [ /]. Trebuie sa arate asa: [/]. Sper ca m-ai inteles .
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
stefy13 spune:
Am si eu o intrebare la fetele care fac Clexane de 0,4. Ati avut cumva sangerari ?
Va intreb pt ca eu la cel de-al 2 fiv am facut hiperstimulare si a trebuit sa ma internez in spital.Tratamentul recomandat de cei de clinica era cu Fragmin P forte de 0,2 1/zi insa cei din spital m-au trecut automat pe Clexane 0,4. In perioada cat am facut clexane in fiecare zi cand imi suflam nasul aveam firisoare de sange, iar mai apoi am descoperit ca imi sangereaza si o ureche(imi cer scuze pt aceste detalii).
A mai avut cineva astfel de experiente?
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit