Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 11
dangabriela spune:
Rocris, cred ca acum am reusit!!!
Fetelor, vreau si eu un/o dr ginecolog bun la Filantropia ( Bucuresti).
Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina
rocris75 spune:
Stefy mie nu mi s-a intamplat sa am hemoragie de la Clexane, dar am doar 10 facute.
Gabriela, ti-a iesit. Felicitari!
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
p@ulici spune:
Stefy imi pare rau sa aud ce ti se intampla. Mie imi curgea si imi curge frecvent sange din nas, dar nu pot sa pun pe seama injectiilor, pt ca imi curgea de copil mic. Nu este exclus sa fie o reactie adversa de la injectii. Ai vorbit cu ceva medic? Daca nu iti recomand sa o faci. Despre injectii se zice ca a 5-a si a 21-a sunt esentiale pentru a vedea cum reactioneaza organismul, adica dupa acestea pot aparea sangerari.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
letzy81 spune:
Stefy nici eu n-am astfel de neplaceri,am altele insa:ma ustura tare si fac vanatai unde imi face clexanne.Eu am facut 8 doze.
Probabil ca noi fiind insarcinate trombofilia isi face de cap prin corpul nostru si de asta nu sangeram.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dangabriela Rocris, cred ca acum am reusit!!! Fetelor, vreau si eu un/o dr ginecolog bun la Filantropia ( Bucuresti). Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina |
Eu ma gandesc sa ma duc la dr TURCULET LORENA.Stiu ca nu prea vine noaptea la nasteri dar ma gandesc ca oricum daca e totul bine voi face cezariana asa ca sigur vine.E si o buna echografista,face si punctii pt amniocenteza...
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dangabriela Rocris, cred ca acum am reusit!!! Fetelor, vreau si eu un/o dr ginecolog bun la Filantropia ( Bucuresti). Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina |
incearca la dr Haiduc sau dr Varlas sau dr Peltecu
despre Haiduc am citit numai chestii frumoase si am vazut ca are paciente pe forum
cu dr Varlas am, are rabdare vb explica
iar Peltecu e sefu clinicii si e profesionist, (fost coleg de scoala cu fosta mea sefa)
succes
rocris75 spune:
E ok la 6 sapt. fix sa nu se vada inca activitatea cardiaca?
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
lavinia78 spune:
Danny1 FELICITAAAARRRRIIIIII! O sarcina usoara si la termen.
Ce tratament ai urmat de data asta? Ai luat si altceva pentru tiroida inafara de euthyrox?
Sunt foarte fericita cand citesc cate gravidute sunt acum pe acest forum.
Eu nu mai scriu asa de des pentru ca am o perioada aglomerata la serviciu si in plus fac tot felul de analize. Noi abea in iunie mai incercam odata. Oricum anul acesta ne-am hotarat doar odata. Sper sa fie cu noroc de data asta. Sa ma molipsesc si eu de la toate gravidutele .
multi tuturor si sarcini usoare si la termen.
cristal1995 spune:
Lavinia: bafta multa
Rocris: din cate stiu eu (nu ca as fi fost gravi vreodata, nici vorba), activitatea cardiaca se vede dupa 6 sapt si 3-4 zile. Sa dea DD sa fie bine.
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
cristal1995 spune:
Dangabriela: eu, personal, ti-l recomand cu toata increderea pe dr. Calciu Viorel (Filantropia). Este ginecologul meu de aproape 10 ani si toate prietenele mele au nascut cu el (unele gravidute prin FIV). Pare el mai serios, dar este o dulceata de om. si bafta multa
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET