GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua bina fetele.
Ramona esti de belea
Am si eu un filmulet cu somnorilul meu facut azi dimineata

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Waw Miha, cat am putut sa rad de Matei aseara, cu lacrimi., in ciuda faptului ca eram super-obosita, m-a bine-dispus . Este un copil f.cuminte, Stef.nu m-ar fi adormit in felul ala... lui daca ii este somn plange iar de mancare nici nu se pune prbl.... se vede ca Matei nu voia sa piarda nimic, nici somn , nici mancare.

Of fetelor, ieri m-am certat cu un vecin dobitoc, cica am parcat in locul lui , m-a facut nesimtita, ca eu sunt de 2 ani in bloc si tre` sa respect pe cei mai vechi (el, un pusti de 23)... i-am zis sa-mi arate chitanta de la primarie si ca parchez unde vreau, e loc public. (pana acum 2 luni o parcam in spatele blocului dar alti nesimtiti bateau mingea acolo si toata ziua "tipa" alarma- nu mam certat cu aia ca sunt periculosi asa ca am ales varianta cu fata blocului). So, nici nu stiu ce sa fac... o parchez si io, azi colo, maine colo...

http://community.webshots.com/album/577298563nQKiLG?vhost=community&start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Mihaela, sa-ti traiasca baietelul, e un ingeras, e foarte frumos si iti vine sa-l mananci, pur si simplu. Super-tare filmuletul!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Ramona, haioasa faza cu Stefan, nasoala cea cu dobitocul.
Va pupam pe amandoi si chiar daca nu comentez intotdeauna, citesc cu interes tot ce postezi- cand sunt acasa, ca stam mai mult pe-afara!

Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1307328649#!/profile.php?id=1307328649&v=photos ....pozici pe facebook-ul meu.
v-am pupat gagix

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

http://www.facebook.com/profile.php?id=1307328649#!/profile.php?id=1307328649&v=photos ....pozici pe facebook-ul meu.
v-am pupat gagix

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Waw, ce nick ai...

Mergi la inceput

Mai, fetelor, am fost in seara asta la plimbare si am vazut o fetita superba care la un an si 2 luni merge super-bine si VORBESTE orice (inclusiv "injura", nu urat, ceva de genul "ceapa ...") E foarte dragalasa, stie sa arate orice o intreaba, nu stiu, cred ca sunt copii care nici la 2 ani nu se exprima ca ea. Super!

Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ce cuconitza ramo..nu iti place nick-ul meu? mai iesi si tu din casa..sau ti-e frica de vecinul cu parcarea...se mai ia de tine..fa-i un scrob pe NV...si gata
karmen ce sa zic unii bebelusi sunt super destepti...au gene de asa natura..si parintii se ocupa de ei deasemenea. tu ce mai faci..nu e cald la Slanic?
patriusuca..nu te-ai intors din vacantza din Turkey?nu ne mai scrii nik...nici pe mess nu ai mai intrat
alina....annababy
mihaela..tu cand iesi in parc cu "plozii"????
madalina..si tu???cand o punem de o intalneala, fetelor...
noi crestem mari..stam in fund din ce in ce mai bine...spunem :"mama, tata, dada,baba"...si alte lucruri care nu se pot reproduce... ne-am invatat sa tipam mai nou...si balim la greu..roadem tot ce apaucam..de ar aparea dintii astia odata..offffff...
eu am terminat cu sesiunea..mai am licentza si am scapat.
v-am pupat

Citat:

Mergi la inceput

Alina, eu nu stau mai in Slanic, acolo stau bunicii. Stau in Targu Ocna si e caaald. In Slanic nu era asa. Azi a fost prima zi in care s-a tezit la ora 8 sa pape si n-am mai lasat-o sa doarma. Somnoroasa foc, am scos-o afara, ca sa nu ne prinda caldura mare. La pranz, dupa ce a papat iar, a adormit instantaneu.
Felicitari pentru sesiune! Bafta la licenta!
Si eu de maine ma apuc de invatat intensiv, ca saptamana viitoare am disertatia. Doamne, de-abia astept sa treaca si asta!

Roberta

Mergi la inceput

fetelor,

Zice-mi s mine va rog, unde gasesc siguranta de inchis usile de la bucatarie (in 2 canate) ca innebunesc, imi scoate asta toate oalele si le tranteste pe gresie , cred ca ma dau vecinii afara din bloc. Pana acum am avut elastic dar acum stie sa-l desfaca :o :o :o .
A? Un magazin ceva , stiti?

Mergi la inceput