GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10
Raspunsuri - Pagina 19
Karmen_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Fetelor, Oare nu vad eu bine sau My-lady are peste 1500 mesaje scrise in mai putin de un an ?? Eu nu ajung la atatea nici in 5 ani ... http://community.webshots.com/album/577298563nQKiLG?vhost=community&start=24 |
Pai, n-am zis eu ca are veleitati de scriitoare?!
Alina, pupici! Si pentru Rebecca!

Ramona, va pupam si pe voi si asteptam sa auzim de nazbatiile lui Stefanel! Asa am patit si noi cu vaccinul de la 6 luni, l-a facut la 8 pentru ca avea febra de la dintisori (nu era asa mare, dar medicul de familie
)Carmen, mami de
Roberta-IoanaRoberta
My_Lady0091 spune:
are fata mesaje,are..caci scrie la odiseea ei..si mai posteaza si pe la lalte subiecte..a tatonat tot forumul asta..ami putin bazarurile..ca nu le intellegea..mersic anna
ramo scuze ca nu ti-am raspuns.o adormeam pe Rebecca..
karmen.mersic de laude
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela amalia spune:

Fetelor am reinnoit lista sarbatoritilor cu luna aceasta si cam avem de sarbatorit.
Am inceput cu ziua de ieri, rusine noua, cu ziua lui Mada
Si contiunam astazi cu ziua fetitei lui Karmen, 

Roberta-Ioana 

de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
ramona7575 spune:
LA MULTI ANI!!!! ROBERTA - IOANA !!!!!!
- Sanatate si sa aduci numai bucurii parintilor !!!!
Miha, eu am urat cale bune lui Mada (am avut "logoree" ieri) cred ca am fost singura, eh, se mai uita, asa e cand avem bbi mici. Am vazut poze cu "plozii" tai si sunt minunati, eu am fost oricum impresionata de ei de cum i-am vazut live 

.
http://community.webshots.com/album/577298563nQKiLG?vhost=community&start=24
mihaela amalia spune:
Saru' de aprecieri Ramo
lui Sefanut
de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
My_Lady0091 spune:
LMA MADA (CU INTARZIERE)![]()

LMA ROBERTA IOANA...PUI DE KARMEN

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Karmen_ spune:
Multumesc din suflet pentru urari!
Sunteti foarte dragute.
Noi abia ne-am intors de la petrecerea in aer liber. A fost super, n-am crezut ca o sa fie o zi asa frumoasa si insorita, iar Roberta a fost cel mai cuminte si mai mancacios copil. A ales prima data cheia de la masina, apoi pixul si apoi oglinda.
Eu am "invatat-o" sa aleaga banii, dar n-a mers.
Am sa pun zilele acestea si cateva poze cu domnisoara mea.
Va multumesc inca o data! Pupici de noapte buna! 

Carmen, mami de
Roberta-Ioana
Roberta
My_Lady0091 spune:
si unde ati fost in aer liber?
daca se poate sti![]()

Karmen_ spune:
Avem o gradina, unde am amenajat un loc de gratar (gazon, flori, gratar, umbrela,etc...). A primit-o sotul meu mostenire
de la bunica lui. Nu e ceva iesit din comun, dar e frumos si ajungem in 5 minute cu masina. ![]()
Carmen, mami de
Roberta-Ioana
Roberta
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui Karmen_ Avem o gradina, unde am amenajat un loc de gratar (gazon, flori, gratar, umbrela,etc...). A primit-o sotul meu mostenire Carmen, mami de Roberta-IoanaRoberta |
Asteptam poze cu sarabatorita

... ce bine sa ai un petic de culoare verde la nici 5 minute de casa...eu am la 50 min.
, asa ca il prefer pe cel din parc sau insula din Bacau unde avem nationalitatea de culoare omni-prezenta cu gratare si manele
. E bine pt.Stef ca il las descult simtindu-se ca in paradis
...Ieri mi-a kkcit tot covorul din sufragerie

, toata ziua am spalat cu Venish. Cat ii spalam la baie pantalonii scurt (am facut imprudenta sa-l las cateva ore in ei fara pampers) el a mai pastrat un rest si pentru sufragerie ca sa ma simt ocupata . Asa ca nud o sa mai fie numai in parc, chit ca ii iau kktul cu pungutza ca la caini Va pup !!!
http://community.webshots.com/album/577298563nQKiLG?vhost=community&start=24