GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, sotul meu a gasit la Penny sigurante pt usi. Fara ele, nu mai aveam farfurii sau oale intregi. Plus, ca daca am uitat sa pun siguranta intr-o secunda este cu manuta in cosul de gunoi.
Noi n-am gasit de alea pentru o singura usa, dar acolo am pus tot felul de caserole de plastic sau castroane care suporta cazaturi repetate

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

fetelor,

Zice-mi s mine va rog, unde gasesc siguranta de inchis usile de la bucatarie (in 2 canate) ca innebunesc, imi scoate asta toate oalele si le tranteste pe gresie , cred ca ma dau vecinii afara din bloc. Pana acum am avut elastic dar acum stie sa-l desfaca :o :o :o .
A? Un magazin ceva , stiti?

mergi in bazar la rusi.acolo gasesti orice "fiara"

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

salut fetele

eu de luni stau numai in parc.Imi iau o prietena sau doua si plecam cu plozii cu carutzu` cu toate alea...pentru juma de zi...sa vezi cand opresti masina si incepem..sa coboram...doua trei mamici...doi trei plozi...de la 1 an jumate la 4 luni..adica 1 an juma,9 luni juma si 3 luni juma.....apoi doua trei carutzuri...doua trei genti...si iote-asa ne revarsam....io sunt soferu restu` se aliniazape bancheta din spate,cea mai mica in scaun restu` in brate la mamici..bine ca am masina maaaaaaaareeeeee.si iote asa stam zi lumina in parcu` mare..de...e mai racoare si bine.de aia nu intru io....Ieri Eva a adormit in masina in bratele prietenei mele ,in timp ce fiica-sa hlizea.Acu` doarme in patutz rupta.Io va pup si astept fetele la vorba...
Ieri am iesit si cu Anna cu Ioana si cu inca o vecina si prietena....tota saptamana am stat in parc de dimi pana pe la cinci..precis m-am intalnit cu cateva fete....dar....nu prea ne stim....voi pe Eva poate dar pe mine nu....

De-acu peste doua saptamani in parc..azi stiu eu...sper...mai tarziu un pic....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

salut fetele

eu de luni stau numai in parc.Imi iau o prietena sau doua si plecam cu plozii cu carutzu` cu toate alea...pentru juma de zi...sa vezi cand opresti masina si incepem..sa coboram...doua trei mamici...doi trei plozi...de la 1 an jumate la 4 luni..adica 1 an juma,9 luni juma si 3 luni juma.....apoi doua trei carutzuri...doua trei genti...si iote-asa ne revarsam....io sunt soferu restu` se aliniazape bancheta din spate,cea mai mica in scaun restu` in brate la mamici..bine ca am masina maaaaaaaareeeeee.si iote asa stam zi lumina in parcu` mare..de...e mai racoare si bine.de aia nu intru io....Ieri Eva a adormit in masina in bratele prietenei mele ,in timp ce fiica-sa hlizea.Acu` doarme in patutz rupta.Io va pup si astept fetele la vorba...
Ieri am iesit si cu Anna cu Ioana si cu inca o vecina si prietena....tota saptamana am stat in parc de dimi pana pe la cinci..precis m-am intalnit cu cateva fete....dar....nu prea ne stim....voi pe Eva poate dar pe mine nu....

De-acu peste doua saptamani in parc..azi stiu eu...sper...mai tarziu un pic....

am vazut-o pe anna aseara...par scurt,ochelari si roscata,nu?..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

alina parul e pana la gat,ochelari de soare si cu suvite roscate.eu eram cu o bluza verde cu carutz rosu ea cu carutz verde si cealalta un carutz cu rosu si argintiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

si va invit la un nou capitol plin numai de bucurii.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput