GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si eu m-am ingrasat iar
ramo eu vreau cartea.
si cu fii-mea tot la Voroneanu merg.ea e pediatra ei.
mada..ce sa le faci..da a mea ca are 5 luni jumatate..si vrea nu mai la laptop...sa tasteze..tasteaza..tipa..sa uita pe ecran si tot asa..daca nu o las incepe sa planga..i-am dat o tastatura mai veche de la un calculator..nu ii place..(ce e proasta)..tot la laptop vrea..cum il vede cum intinde mainile si incepe sa tipe...
miha..imi pare rau sa aud ca amalia mica a avut febra..si e racita..offfffff...si a mea a avut muci..si harcaiala in piept.acum i-au mai trecut insa...ii curg urechile..ii pun OTOCALM..la recomandarea pediatrei..ca medicul e familie mi-a zis de alte porcarii
va pup si va mai astept pe aici.
andreea e in Turkey???nu stiam.distractie placuta atunci.e si cu gagica mica???cum se descurca oare...
pe anna am mai vazut-o online...nush..de ce nu intra...
pe alina..nush...abia astept sa o mai vad scriind..lipsesc aventurile ei cu casa in reparatii..cu davidelul mic...offfff
FETE MAI PLOUA MULT..CA DEJA AM INTRAT IN BUTOIUL CU MELANCOLIE/APATIE CRONICA

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ramo eu vreau cartea.

FETE MAI PLOUA MULT..CA DEJA AM INTRAT IN BUTOIUL CU MELANCOLIE/APATIE CRONICA

Cand te vad on;ine iti dau cartea, sunt multe chestii interesante adunate de la mai muti medici + despre medicamenete, ceaiuri si imunitate...

Las` sa ploua, v-am zis, in caz de nu mai avem ce manca, sa mergem in padure sau pe campuri la cules de buruieni si radacini

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, vreau si eu cartea, desi mai am vreo doua. Mersi anticipat.
Cat despre burtica . M-am ingrasat in timpul sarcinii 18 kg si-am dat jos in urmatoarele 9 luni - 20 de kg. Dar...burtica tot acolo a ramas. Sunt o lenesa, nu fac abdomene. Am avut vreo doua tentative si Roberta radea de mine, eu radeam de rasul ei si m-am lasat pagubasa.
Am auzit si eu de dr. ta. O prietena foarte buna de familie, de aici din Targu-Ocna, merge numai la ea, la Bacau cu copilul ei. Am zis si noi ca atunci cand va mai creste Roberta, poate vom merge tot la ea. Speram, insa, sa nu fie cazul. Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau, dar n-a mai fost racita sau, macar, fornaita de la 5 luni..
Mai avem doua zile si iesim si noi afara cu Roberta, ca i-au trecut bubitele de la varicela. Abia astept sa iesim luni (ca e sarbatoare) la un gratar. Sper sa tina si vremea cu noi.
Ramona, sotul meu a fost pe faza la chestia cu manerul si a comandat usi cu manere pe ambele parti, tocmai ca sa nu se intample minunea.
Mai poveste-ne nazbatatiile lui Stefan; crede-ma, ai un stil de-a povesti, de rad cu gura pana la urechi.

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela amalia

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

de ce stai ascunsa, printeso ???
s-au insanatosit iubirile tale ?

Karmen - noi asa am gasit apart., nu am pus noi temopane. Am tot stat si am cugetat, cum sa fac, cum sa fac si mi-a venit ideea de a scoate garnitura de la usa (nu de tot, of course) si atunci e mai greu de inchis usa , mi-a pus si o cheie de rezerva pe bacon dar sa nu uit cand inchid usa la intrare sa potivesc cheia sa poata fi scoasa de pe partea cealalata (cred ca intelegeti ce vreau sa spun).
Ma intrebai in ce fac omleta; sper sa nu ma repet dar am cumparat de la Sel gross o tigaie ce se fac legumele in abur, eu cu aia fierb si carnea, pestele, mancarea... e .f buna si nu costa mai mult de 45 ron.

Azi am crezut ca fac infarct; m-am dus la kaufl., l-am tras pe Stef langa mie iar un domn mi-a impins caruciorul un pic mai incolo atat cat sa-si intanda ghiarele piticu` si sa ia o aluna de pamant. Eu cu ochii la cantar sa-mi caut produsele nu am vazut ce face, cand am terminat l-am vazut cu alune in mana rontaind ceva... i le-am aruncat iar dupa 2 sec.s-a invinetit la fata si nu mai respira . Am lasat plasele jos si dai pumni pe spate in disperare de nu stia lumea de ce bat copilu`. . Intr-un final a eliminat minunea si tot cautam prin gura lui disperata dupa coaja dar o inghitise, cred... of, sa mor nu alta .
Hai ca ies, imi fierb sarmalele si supica trebuie dreasa .
Va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Am lasat plasele jos si dai pumni pe spate in disperare de nu stia lumea de ce bat copilu`. . Intr-un final a eliminat minunea si tot cautam prin gura lui disperata dupa coaja dar o inghitise, cred... of, sa mor nu alta .

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Wow Ramona, prin ce ai trecut, brrr, mi- s-a sculat parul pe mine citind ce ai scris.Bine ca totul a fost ok in final.
Ei, ieri am intrat doar sa ma pun la curent (continuu si alternativ, eventual ) cu noutatile, am facut prezenta si am tulit-o.
Prichindoiul nu mai e ragusit, in schimb a behait toata noaptea, are o tuse magareasca la care exerseaza ( vorba lu' Ramona ) de numa' numa'.
Prichindeii sunt mai bine, maine vreau sa fac o programare la dr Coneac, la Palade, sa vad daca imi opereaza fata de polipi, ca nu mai pot amana din cauza ca nu pronunta corect cuvintele, vorbeste nazal.

Mergi la inceput

Ramo, sa imi dai si mie cartea ca nu stiu ce sa ii mai fac la asta mic de papa.

Ce bine e cand dai jos mai mult decat ai pus (kg), eu mai am inca de dat vre-o 7 kg, dar nici nu fac nimic pentru a avansa mai repede. Poate daca vad soarele mai des la fata ma ambitionez mai mult gandindu-ma ca vine caldurica si tre' sa dau cat mai multe jos de pe mine

Mergi la inceput

poze noi la semnatura

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Alina, am vazut pozele. Rebecca este o scumpete si se vede pe fetele voastre ca sunteti topiti dupa ea. Sa fie sanatoasa, ca e frumoasa foc si...la cat mai multe gratare! Si noi abia ne-am intors de la unul

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput