GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ma bucur ca ati reaparut ciupercutzelor
monica mai viziteaza-ne

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

poze noi la semnatura
andreea...ne-ai parasit?cf paty? ii mai ies dinti?merge in picioare sustinuta?
ramo?mai zi de stef...ce nazbatii mai face poznasul? e nasol cu dintii..
miha...
ma bucur ca anna e bine...si aly la fel.sper sa mai intre

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, Roberta merge singura dintr-o parte in alta a camerei, dar numai cu taica-su, mie mi-e frica de mor si n-o las sa mearga singura. Imi pare rau ca maselutele il chinuie pe Stefanel!Chiar nu exista nici un remediu pe la farmacie, care sa fie eficient?
Am vazut ca vorbeati de calculator, e teroare si cu Roberta. A stricat vreo 3 mousse-uri pana acum, i-am dat tastatura de plastic, nimic...vrea doar la astea bune, cat vor mai fi si astea?! Ma terorizeaza, am de finalizat lucrarea de disertatie si nu pot sa stau la calculator nici 30 sec fara sa urle , iar eu nu pot rezista fara ea, ca as duce-o la buni, dar daca nu-i acasa tot nu pot face nimic. Chiar glumeam cu tati zilele astea, sa-i cumparam de ziua ei...un laptop!
Alina, pupici! Eu tot mai sper sa nu ne ia desteptii astia din bani!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

va pooooop pe toate..si mi-e tare dor de vremurile cand erati mai toate aici

()()()()()()()()
Alina-Roxana&Marie Rebecca Ayanna

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Si eu va pup!

Ramona, ce mai papa bb Stefan? Mai da-mi idei, ca Roberta a trecut la alimentatia noastra, nu c-am vrut eu, dar, pur si simplu, nu putem manca ceva ca vrea si ea. Mai nou a descoperit painea. Ieri am lasat-o in premergator si-am iesit pe balcon la o tigara. Cand am intrat in bucatarie, ea deschisese deja dulapul in care tin painea si manca de zor din ea.
Capsuni, tu i-ai dat lui Stefan? Eu i-am dat Robertei de mai multe ori (eram curioasa daca e alergica), dar mi-a spus cineva ca nu-i bine ca au seminte

Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele mele dragi !
Sper ca nu sunteti deprimate din cauza ploii, trebuie si asta la pamant, nu se stie ce ne asteapta anu` asta cu nebunia din lume, sper sa nu cautam radacini prin padure ca pe timpul foametei.
Noi suntem binisor, tot cu muci (amandoi) si putina tuse dar tragem tare cu aerosli si ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna printre bucuriile si necazurile vietii.
Din seria "ce nebunii mai face Stefan", a invatat sa inchida repede usa dupa mine in balcon, ajunge la clanta iar daca nu sunt atenta am sanse mari sa raman blocata. Partea proasta e ca stau la et.4, am termopan, vedere in spate si nu ma aude nimeni daca strig (mai ales pe ploaie ca ieri) si usa metalica incuiata la intrare... Oare ce e de facut in cazuri din astea??? Waw , sa imi stea inima ieri cand am vazut ca mai era o clipita si mi se intampla toate astea...
Karmencita, about food for kids: nu ii dau nimic prajit (dar nici eu nu mai mananc de un an), piftele din piept de pui la cuptor, supa crema de brocoli(are cam multa smantana), budinci inventive ( dovleac / bostan (sau impreuna)+branza +ou + unt + ce mai vrei tu), omleta in aburt cu diverse buruieni (spanac / patrunjel). Or mai fi dar nu mai tin minte...
Andreea, ai plecat in excursie la Turci? Parca pe la mijlocul lui mai era programata ? Sper sa ai parte de vreme frumoasa desi am vazut ca mai peste tot e vreme ploiasa.
Restul feteleor, multi

Mergi la inceput

La multi ani pentru toti care isi serbeaza azi ziua numelui!

Ramona, mersi de raspuns! E foarte bine si, mai ales sanatos, ca nu mananci prajit. Eu sunt la polul celalalt. Nici o zi fara prajeala . In afara de ciorbe si supe si piure. Robertei nu i-am dat, insa, prajit decat...piftele. Cum faci omleta la aburi? E gustoasa? Ce fel de aparat ai?
La cat de sanatos mananci cred ca ai 30 de kile.
Cat despre romantismul sotului, te invidiez. Cred ca si al meu ar trebui sa plece vreo jumate de an ca sa fie asa romantic. El zice ca-mi demonstreaza prin fapte , dar pentru noi, fetele, conteaza si cate-o declaratie din asta romantica si frumoasa. (ma minunez in fiecare zi de declaratiile de dragoste de cate un sfert de ora pe care i le face Robertei)

Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pup fetele.
Noi am cam absentat, ca de vinerea trecuta tot dam din uma in alta.Dupa ce i-a iesit primul dintisor si bucuroasa nu nu a facut febra sau alte minuni, dupa-amiaza m-a traznit,nas infundat, febra 38,7, noaptea 39, a doua zi 38,5, ma uit cum am putut in gat rosu, in schimb nu vedeam daca are si ceva puroi, am mers pe mana lui Dumnezeu si am strans din dinti sa nu ii dau antibiotic (stiu de la Ramona ca la rosu in gat nu se da, noroc de ea ) spre seara iar face febra, sun doctorita de familie si imi spune sa merg in contiunare cu antitermice, fara antibiotc si poate e doar o viroza usoara. Duminica multumesc lui Dumnezeu nu a mai facut febra, in schimb toata noaptea de sambata spre duminica pana pe la 4 mai ca nu a dormit deloc de plans, agitatie
Luni ma duc la doctora de fam si imi da ... antibiotic oare cum e posibil fetelor asa ceva Mare e gradina ta Doamne si multi au scapat din ea.
Bineinteles ca am bagat reteta in buzunar, i-am zis ceva de dulce si am plecat acasa, fara sa cumpar reteta bineinteles. De ieri am scapat si de mucisori cu ajutorul aerosolilor.
In schimb l-a luat pe sotior o viroza asa de scarboasa ca acuma e asa de ragusit de zici ca a vazut 3 lupi, nu unul si ca meniul sa fie complet (aproape ca mandruta a scapat doar cu niste mucisori rezolvati tot cu aerosoli) am luat si eu putina raceala de ma dor toate zici ca am fost batuta toata noaptea.
Sper sa nu o luam de la capat

Gata cu mine ca mai am putin si scriu romane.
bun venit gravidutelor.Sa imi dati datele voastre, nume, data nasterii, DNP-ul si data nasterii unui eventual copil, pentru a va trece la intro

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

lA MULTI ANI, tuturor Elenelor si Constantinilor

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

buna feteli,
Azi am logoree .
So, Miha , sa va afceti sanatosi cu totii, e adevarat ca si med.de fam.mi-a zis "da-i antib.la copil",am luat reteta ca era moca si pastrez in casa, folosesc daca pediatra particulara imi recomanda, ASA CA NU ATRUNCA RETETA, ea tot ce este moca, in curand ADIO.
Cand am fost la Voroneanu, mi-a dat mai multe printre care Zyrtec(pt.alergie) si Sumetrolin (pt.tuse , plamani, e f.bun)- este scumpel dar il veam in casa de la med.de faml. asa ca am scutit ceva banuti.
Karmen, 30 de kg.zici ca am ??? Hmmm... am ajund la 59 spre disperarea mea toate s-au pus la burta, eu care eram o schiloada .
By the way, am o carte buna cu retete pt.copii, foooarte practica.. cand va vad online v-o dau. Cine mai vrea??
Am pus afis pe usa de la balcon pt. mine (doar nu pentru stefan). "MANERUL" sa nu uit sa=l dau jos, deh, sunt baba batrana si uit.
Pooop !!

Mergi la inceput