GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10
Raspunsuri - Pagina 14
Karmen_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
AM FOST IN PRIMELE 100 CARE AU SEMNAT-O... ![]() am si postat link-ul pr mai multe subforumuri.. ![]() _ ALINA de Marie Rebecca AyannaMariuca la tara VIATA MEA PANA LA CAPAT... " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
vigilenta ca intotdeauna!!!

Carmen, mami de
Roberta-IoanaRoberta
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karmen_ vigilenta ca intotdeauna!!! ![]() ![]() Carmen, mami de Roberta-IoanaRoberta |
ALINA
de
Marie Rebecca AyannaMariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
alinutza...nu mai spui nimic de bebe david...?
anna???
gusta..cum merge cu gradina?cum se scurge o zi pentru tine...ce faci?unde mergi...
andreea..unde te-ai ascuns?
ramo?te-ai intors?
mada..mai esti supi?
karmen
mihaela...ce face bebe amalia?cand iesim in parc?
ALINA
de
Sum,esse,fui-by me
mihaela amalia spune:

Recunosc, am absent nemotivat
, dar venim cu vesti mari, avem un dintoc mic mic....
Naspa cu taierea asta de la salarii, indemnizatii....Nici pe mine nu ma afecteaza, doar la alocatie, dar vad ca cea de pana la 2 ani nu au zis nimic de ea, doar de cea de 42 lei.
Roxana nu stiu daca ai voie de creme impotriva vergeturilor, dar de creme hidratante am auzit ca este chiar indicar pentru a ajuta pielea sa se intinda fara probleme. Eu dupa 2 sarcini nu am nici o vregetura pe burta, doar pe sani si coapse.
Apropo, bine ai venit printre noi si sarcina usoara.
Multi, multi
pentru toti
de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
symscurtu spune:
salut,
sunt o viitoare mamica din bacau si ma bucur ca aflu lucruri noi de la voi. sunt la prima sarcina si am multe intrebari pentru toata lumea... va pup
symscurtu
de 19 sapt
ramona7575 spune:
Buna fetele!
Vad ca ne-am inmultit cu 2 gravidute, sa le ajute Dumnezeu sa duca sarcina la bun sfarsit si sa ne dea numai vesti grozave.
Ehe, parca acum mai bine de un an ma laudam cu burtica mea frumoasa, apoi cu bb Stefan si multe poze...
Roxi, eu am dat cu o crema de cacao anume pt.vergeturi(?) , nu era din tara, am dat doar de 4-5 ori, nu aveam si nici nu am avut vergeturi deloc. Nu prea cred in ele...
symscurtu - steptam intrabarile tare , daca ne-am pricepe iti vom scrie cu mare drag si asteptam momentul mult dorit... noi am fost alaturi de Alina,cu vesti la cald, ca in direct
.
Karmen, ce face motzata, merge singurica?
Eumada ? printesa cum se descurca cu premergatoru`?
Miha, pupam dintzoselul mic... NOI avem de dimi.o masea ce a fost sparta gingia cu periutza de dinti, a curs ceva sange dar e ok, s-a racorit.
Hai ca ies, astept boieru` sa intre de peste mari si tari!!!
My_Lady0091 spune:
EU CRED CA ANNA BABY SI ALINA...NE-AU PARASIT...AM VAZUT K SE POARTA...AU MAI FOST SI ALTE FETE PE AICI...SI NU AU STAT MULT

...CA JULAX
...ETC
ALINA
de
Sum,esse,fui-by me
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 EU CRED CA ANNA BABY SI ALINA...NE-AU PARASIT...AM VAZUT K SE POARTA...AU MAI FOST SI ALTE FETE PE AICI...SI NU AU STAT MULT ![]() ![]() ...CA JULAX ...ETC_ ALINA de Marie Rebecca AyannaMariuca la tara VIATA MEA PANA LA CAPAT... " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
Nu stiu ce sa zic de Alina, chiar nu a mai scris de f.mult timp
, stie cineva ceva despre ea, e ok?
Despre Annababy, stiu ca printeza Ioana este activa si geloasa cand mama vrea sa stea la computer, este varsta critica si ma astept si eu cat de curand la asemenea fitze, mai are un pic si se urca singur in fotoliu (care e langa latop) si imi pot lua adio de la internet
, trebuie sa caut alte metode, sa maschez cabluri etc., e jaleeee!!!Of, ne plangem de masele ce stau sa iasa, daca la dinti nu am avut prbl., la masele se lasa cu urlete si febra mare... sper sa faca crize din astea la fiecare masea ca ma gaseste sotul in toamna la nebuni
Va pupic, si bafta luni la meeting-ul din Bucuresti (la Bacau cu cine sa faci ?)
monica2008 spune:
buna fetele...sunt si eu o mamica de BACAU,am mai scris cand eram insarcinata....am vazut ca intrebati de ALINA(suntem prietene)ALINA este bine si DAVID la fel,doar ca este foarte ocupata cu smecherul de DAVID.sa facut un printisor mare si frumos.cand am sa mai vb cu ea am sa_i spun sa va mai scrie.va pupic
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
eumada spune:
Alina normal ca sunt supi....vad ca si moderatorii astia care sunt"grozavi'iau pauza dumnica..puah..in fine..e atomica rau Eva mea......
Ramo.....are o viteza.....merge din dormitor in balcon trecand holul si doua camere cu tot cu viraje......e "jmechera" tare de tot...Anna pot s va spun ca e extrem de ocupata iar Ioana cere obligatoriu la calculator....deci..cat de curand si io nu de alta dar Eva a stricat deja un calculator,al mamei mele..urmeaza si asta...uffffffffffff
Naspa cu indemnizatiile.....rau de tot....
va pup fetele.mai viu io
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009