GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
ce pustiu........brrrrrrrr.....

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ramona7575 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 ce pustiu........brrrrrrrr..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blackmoon Lady&lipishtocul ![]()
|
Eh, a dat caldura si ne mai rezolvam din treburi (in cazul meu
Am fost si la dr.voroneanu, a zis ca mai are un pic de rosu in gat, sa mai continui cu medicatia inca 3 zile iar sapt.viitoare ii pot face vacc.de 1 an.
Alina, superba Becca dar nici unchiuletul cel mic nu e mai prejos.
Andreea, cum a fost in Turcia? Am auzit ca a fost vreme nasoala dar daca mai esti acolo macar cateva zile sa fie frumos...eh, lasa ca si in camera e bine daca stai cu barbatu`
Pup fetele plimbarete!
Karmen_ spune:
Ramona, ce vaccin ii faci la 1 an? Cel obligatoriu sau altul? O cunostinta stiu ca i-a facut fetitei ei un alt vacin, costa cam 180 ron.Oricum, am inteles ca ar trebui tot pe la 1 an si vaccinul de varicela, dar daca Roberta are deja imunitate, nu stiu daca il mai face...trebuie sa vorbesc cu dr.
Carmen, mami de
Roberta-Ioana
Roberta
ramona7575 spune:
Karmen, il fac pe ala de 1 an iar peste o luna fac a 3-a doza de symflorix (270 ron), am gasit ieri si mai ieftin dar acum ce sa ii zic dr.de fam., sa nu se supere...
Eh, vreo 3 zile lipsesc, vine soacra la mine si nu stiu daca mai am timp sa scriu ca e comp. in sufragerie unde doarme ea.
Puup !
My_Lady0091 spune:
poze noi la semnatura...si in rest nu mai spun nik..pana nu apareti pe aici

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
annababy a fost onine azi....gusta e online...dar niciuna pe la noi

...sunt chiar suparata...

ramona7575 spune:
Buna fetele plimbarete !
Suntem sanatosi si ma chinui sa-i trec la un singur somn, asa ca ma duc pe la 11:00 la Insula, il alerg pe acolo apoi ma intorc acasa pe la 13:30.
Pup, ies sa o las pe socrela sa doarma si ea la pranz
, sa nu se simta epuizata la mine ![]()
mihaela amalia spune:
Wow Ramona, socrela, ce bucurie pe capul tau.
Am venit sa fac si eu prezenta...cu niste poze fierbinti, facute azi ![]()
plozii mei
In rest ne laudam iar cu un pic de rsu in gat, antibiotic 

, am reusit sa vad si eu lupul acum vre-o 2 zile, sunt ragusita de numa' numa',iar in rest stam cat mai mult pe afara, ne-a spus pediatra (de rezerva din BC, ca eu ma duc la unul de la Roznov-Piatra dar a fost in concediu) ca atata timp cat nu face febra sa stam cat mai mult posibil pe afara, si ii urmam sfatul din plin.

de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
AnnaBaby spune:
Buna ziua. Vad ca absenta mea a produs multe semne de intrebare. Pur si simplu nu mai apuc sa stau pe forum, si cand stau, sunt la bazar, asa cum s-a observat deja. Asta-i tot misterul. Nici pe la odiseea mea nu prea am mai dat. De fiecare data sunt pe fuga, Ioana nu ma lasa sa stau la laptop, adica ori ma da jos de pe scaun sa stea ea, ori ma duce la ea in camera sa ne jucam, ori etc, ce idee ii mai vine ei pe moment. Cand doarme profit si eu de liniste si urmaresc serialele mele on line, deci nu intru pe forum.
In rest, suntem bine, exceptand saptamana asta in care Ioana a fost bolnava, a avut amigdalita, cu tuse, cu muci, cu febra, cu voma, cu tot tacamul. Nu am putut iesi afara si tare greu a fost s-o tin atat de mult timp in casa.
Asteptam sa vina concediul sa plecam la mare, am facut deja rezervarile pt un hotel in Sunny Beach, sunt curioasa cum o sa reactioneze Ioana, ca anul trecut era prea mica sa-si dea seama de mare lucru.
Am sa pun niste poze mai recente s-o mai vedeti pe Ioana, insa nu pot acum ca nu sunt acasa, suntem in Iasi intr-o vizita scurta de weekend.
Va pup pe toate!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii