"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mie iar mi-au plecat baietii nu stiu pe unde. Am aflat ca ieri au fost pana la Ploiesti, asa in plimbare.

Acum cred ca sunt la gagici. Aveti idee ce usor agata barbatii astia cu un copil mic in brate? Vin femeile la ei ca albina la miere (ca sa nu zic musca la kkt)...vai ce copil dragut, dar cat are? cum il cheama?

stiu. stai sa vezi bunicii ce succes au cu nepotii de mana...
andrei pe la 1 an agata gagici pe strada. mergea, le prindea de picioare si ridica mainile ca sa-l ia in brate. si agata gagici "bune", pe gustul sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cucuiete!

Sarbatoriti, sarbatoriti de zor...La multi ani! CHISCUTA... sa fii santos, sa ai parte de cea mai tare petrecere din viata ta, sa continui sa exersezi aruncarea cu....ce vrei tu si sa fii cel mai fericit copil din lume!

Deci: plantatoarele, eu as vrea sa va votez, dar trebuie sa imi fac cont?
Trebuie sa am banutzi si eu? I a sa intru sa vad care e treaba pe acolo.

Bai gagici, sa stit ca aerosolul meu functioneaza foarte bine, insa Nicholas nu vrea sa vada masca aceea ce se pune pe fata...ce ma fac?
Eu i-l fac asa fara, ca vad ca asa sta, se uita la un filmulet ce i-l pun eu pe youtube si staaaaaam si 20-30 minute8 mai mult nu ne permite aparatul)...insa eu as fi vrut sa accepte masca, voi ati procedat in vreu mod particular sa ii determinati sa o accepte?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Cristian
sa cresti mare, sanatos, voinic, si sa le aduci bucurii parintilor tai.

Mergi la inceput

pentru mamicile Madymar si Doranna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Deci: plantatoarele, eu as vrea sa va votez, dar trebuie sa imi fac cont?
Trebuie sa am banutzi si eu? I a sa intru sa vad care e treaba pe acolo.

Doar accesezi link-urile de pe mail
multumim de voturi

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Cristian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Johanna, sirop de iedera (Prospan) i-am dat si eu fetitei mele pt tuse. La Eurespal a facut reactie alergica. A mai ajutat-o siropul Septilin pt cresterea imunitatii. Dar cel mai bine sa il vada un medic cat mai curand.
Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI cu maaare intarziere sarbatoritelor si sarbatoritilor! Si un mare buchet de flori mamicilor.

Noi raportam asa: am facut vaccinul de un an (Infanrix) si a doua zi febra mare (39.3). Am pus supozitor cu Novocalmin si abia intr-o ora a scazut febra la 38. Am continuat cu Nurofen si Panadol alternativ din 5 in 5 ore. Prima noapte dupa marait, agitat, culcat la ora 2. Asta n-ar fi chiar nimic. A doua noapte dupa vaccin am culcat copilul la 4.30 DIMINEATA! M-am speriat de am crezut ca mor. Ziceai ca e drogat! Pe la 4 dimineata radea isteric. DYANA am vrut sa te sun, ca nu mai stiam ce sa fac. Am fost la un pas sa chem salvarea. Mi-a parut rau ca nu am avut nenorocitul de Peritol in casa (pe care l-am injurat cand mi l-a recomandat pediatra pe motiv ca nu am vrut sa sedez copilul) dar l-as fi folosit intr-o noapte ca asta. Era atat de obosit saracutzul ca nu a reusit sa adoarma decat tarziu. A treia noapte a fost tot agitat si marait si am reusit sa-l adorm in jur de 12 noaptea. ASTA A FOST VACCINUL DE 1 AN. Despre care stiam ca da reactii ciudate, dar pediatra mi-a zis ca nu. Ei bine, uite ca a fost da!
Asa ca am sarbatorit la marea meserie. Toti in casa morti de somn, suparati si eu speriata.
Va pupam si uram LA MULTI ANI "absolventilor". Sanatate, sa fie veseli si lipsiti de griji ca acum toata viata lor!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

PS. Urmeaza Priorix la 1 an si 1 luna. Eu stiu daca sa il mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

Cristian

http://flickr.com/gp/37812378@N03/VF07D1
mami Vero & printesa Andreea Diana 6.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

BAU!!!!!
IA GHICI CINE A LUAT-O RAZNA SI INTRA IN TIMPUL ZILEI????

Mergi la inceput