"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"
Raspunsuri - Pagina 8
carmenada spune:
LA MULTI ANI CRISTIAN SA FII SANATOS SI NOROCOS ALATURI DE FAMILIA TA
MONNVAS pentru tine
LA MULTI ANI Maya Andreea si pentru mami
Nikoleta20 spune:
gina....si la voi tot asa rau a fost?
sincer...eu nici nu mai stiu ce sa cred...k si al meu a fost la fel saracutul...parca era drogat....avea niste ochi tulburi si era vai de el...eu am zis k or fii maselele/caninii...nici eu nu mai stiu...ca si baleste intr-una si plange asa din senin...apoi ii trece...apoi suspina...apoi plange iar...
Calin plange sau e doar in starea aia ciudata?
am vazut ca a reintrat Anncutza...poate pune si ea poze cu Damian,caci tare mi-ar mai placea sa il vad...
Aris,vad ca si ea este ocupata...nici poze nu a mai pus...macar pe cele care au cont in picassa reusesc sa le mai vad...caci ma anunta pe mail,restul le am la favorites si le refreshuiesc din cand in cand
Ayla vad ca nici ea nu a mai intrat,pesemne ca a suparat-o ceva/cineva...caci nici poze cu Luana nu ne-a mai dat
in rest multa sanatate puilor bolnaviori si petrecere frumoasa pt MOONVAS
Gina2008 spune:
NIKOLETA, Calin doar 2 zile a fost asa. Si mai ales noptile. Iar noaptea aia a fost de coshmar! La noi s-a suprapus vaccinul asta si cu iesitul a doua maselutze... De ieri dimineata deja mi-am recuperat copilul Nasol rau vaccinul asta.
Calin nu a facut reactii la vaccinuri pana acum. Doar la cel de 6 luni a facut ceva, dar usor, nu asa cum citisem. Ei bine, acum a facut nasol de tot. Mi-e si frica sa il fac pe cel de la 1 an si 1 luna. Nici nu stiu daca sa-l fac sau nu. Ca e optional. Te pup. Si pe scumpicul la fel.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
AVEM 1 AN!
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Fetelor HELP. Berbecu are febra si tuseste de nici nu poate respira,nu mananca.E dezastru.Nu are muci decat in gat,degeaba aspir ca nu iese nimic. I-am dat nurofen si i-am pus picaturi de Protargol. Ce as mai putea sa ii fac mai ales pt tuse. Zicea cineva de ceai de ceapa,ceva detalii si remedii pls. Pediatra noastra nu raspunde la tel. HELP!!!!! Tusea e cea mai deranjanta! mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Eu stiu de ambroxol picaturi. Se dau parca 5 picaturi de trei ori pe zi (scrie in prospect) Eu le-am dat la indienii mari si a fost ok.
Sau Stodal sirop
Mai este si fluimucilul dar nu mai stiu cat se da Intreaba la farmacie. Va pup si multa sanatate
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ieri am iesit pana la farmacie si am lasat-o la baby einstein cu maica-mea. Dupa juma de ora cand m-am intors am gasit-o asa. Cand is eu acasa adoarme numai la tzitzi! Am mai pus cateva pozisoare, sa va arat ca si io am (re)inceput sa scot copilu' la aer (de fapt mergeam la pizza, dar prin aer, da?) si sa vedeti ce pasionata se uita ea la desene animate. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni |
ILINCA tare frumoasa mai este!!!!!
carmenada spune:
simina_kin La multi ani pentru Mayuta sa fie sanatoasa si norocoasa.
Provista vad ca numai tu ai cartonas rosu si nu inteleg de ce .. Ieri parca era verde... ti l-au asortat cu stelele?
joanna27 sanatete berbecutului, poate totusi scapati cu o forma mai usoara decat tati. Cat despre periperiile noastre de ieri sa stii ca si eu m-am umflat de ras... bine asat dupa ce initial m-am enervat putinel... dar cand l-am vazut pe sot namolit din cap pana in picioare am lesinat de ras... Ce ar fi fost daca dupa ce ca eram intr-o situatie nu prea fericita... ne apucam sa ne certam si impartim vina... asa ca am luat partea haioasa si am facut haz de necaz.
Pisik ce mai face Ana? Tot mataita si in brate la mami
veron1ca spune:
Mi-au placut plantatiile voastre si mi-am facut si eu plantatie, poate ma votati . Promit ca va votez! Nu ma lasa sa pun linkul, pun numai o parte din el. Multumesc
....../plantatia-lui-veron1ca/
http://flickr.com/gp/37812378@N03/VF07D1
mami Vero & printesa Andreea Diana 6.04.2009
Gina2008 spune:
De ARIS parca citisem ca e super ocupata. Iar AYLA... imi pare rau ca nu am mai citit-o pe aici. Si sper ca nu e suparata pe noi. Ma gandesc mereu la ea, dar niciodata nu reusesc sa-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a-i spune ceva. Ce as putea sa-i spun sa o consolez? Sunt sigura ca nimic. Doar o mare imbratisare pot sa-i dau si sa o rog sa ne dea un semn de viata pentru ca imi e dor de ea. x 1000!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
AVEM 1 AN!
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006