"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
Joanna noi pt tuse am folosit aparat aerosoli. De mare efect. sa se faca berbecutu bine cat mai repede
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
ha, ha ce tare este Sophiphi Mutrita delicioasa, am savurat toate pozele
Olga, mamica lui David iepurasul
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Fetelor HELP. Berbecu are febra si tuseste de nici nu poate respira,nu mananca.E dezastru.Nu are muci decat in gat,degeaba aspir ca nu iese nimic. I-am dat nurofen si i-am pus picaturi de Protargol. Ce as mai putea sa ii fac mai ales pt tuse. Zicea cineva de ceai de ceapa,ceva detalii si remedii pls. Pediatra noastra nu raspunde la tel. HELP!!!!! Tusea e cea mai deranjanta! mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Pui apa la fiert, cam 400 ml si o ceapa medie taiata in 2, si lasi sa fiarba vreo 10-15 minute. Alte remedii pt tuse nu stiu. Eventual daca luati ceva de la farmacie, special pt copii. Sanatate multe si la ginerica.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
11 LUNI
Adee spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ieri am iesit pana la farmacie si am lasat-o la baby einstein cu maica-mea. Dupa juma de ora cand m-am intors am gasit-o asa. Cand is eu acasa adoarme numai la tzitzi! Am mai pus cateva pozisoare, sa va arat ca si io am (re)inceput sa scot copilu' la aer (de fapt mergeam la pizza, dar prin aer, da?) si sa vedeti ce pasionata se uita ea la desene animate. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni |
super dulce, ca de obicei. Si ce privire smechera are in unele poze
11 LUNI
joanna27 spune:
Ilinca, Olinska ,Adee mersi.
O sa incerc sirop de iedera si ceai de ceapa.Aerosoli nu avem.
Sper ca pana maine sa il ti cat de cat sub control.
Ilinca Sophia e adorabila, nu am apucat sa ma uit decat la cateva poze dar mooor cand o vad.
Adee din ceai de ceapa cat trebuie sa bea?
provista spune:
am fost la plantatii
iuca -46
dyana -sp in cultivare
mireal -58
dodo -sp in cultivare
petrean -72
gaza -31
simina -sp in deshidratare
shasa -sp in prajire
m monique-70
restul sa treaca 24h
Nikoleta20 spune:
bianca ,mersi.Eu am si calgel si gengigel acum...si nu stiu care e mai bun...de fapt,calgel e 17lei si gengigel e 35....si pe ala de 35 i l-a cumparat soramaea( i-am decontat apoi bonul)...si mama zice k ala mai scump tre sa fie domne' mai bun,numai k mie mi se pare k nu are nici un efect,k nu are proprietatile necesare ameliorarii durerii din timpul eruptiei...
iar ea in loc sa ii dea cu calgel ii da cu porcaria aia k e mai scumpa( si in ideea ei,mai buna)...de aceea vroiam sa stiu si parerea voastra dupa citirea prospectului...caci eu inteleg k nu e la fel de bun precum calgelul....asa e,nu?
plus k i-a dat si peritol...sa il calmeze...
in alta ordine de idei...ne-am pricopsit si cu o tona de mucisori care implica automat si tuse...cred k pe astia i-a facut de la febra...caci si urechile i-au curs...e destul de nasoala situatia...tocmai acum cand sunt la servici si nu pot sta eu cu el...
acum l-am scos putin afara si a adormit in carucior...doarme de 20 min neintors....
Adee spune:
citat din mesajul lui joanna27 Ilinca, Olinska ,Adee mersi. O sa incerc sirop de iedera si ceai de ceapa.Aerosoli nu avem. Sper ca pana maine sa il ti cat de cat sub control. Ilinca Sophia e adorabila, nu am apucat sa ma uit decat la cateva poze dar mooor cand o vad. Adee din ceai de ceapa cat trebuie sa bea? mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
1 lingurita / ora
11 LUNI
provista spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Da' ce s-a lasat cu avertismente pe la club...Gaza, macar al tau e verde, de-graba-expiratoriu, dar la provista vad ca e roshu...Eh, o amenda in sus sau in jos, ce mare branza?[:) |
dimineata era verde si la mine