"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**173**"
Raspunsuri - Pagina 5
Nikoleta20 spune:
LA MULTI ANI CHISHCUTA!!!
neata la miezul zilei.
fetelor,va rog cititi si voi prospectul la GENGIGEL BABY SI spuneti-mi si mie dk poate fi folosit pe post de dentinox/calgel/orajel...caci mi-a luat soramea pt mario si tind sa cred k nu e acelasi lucru...cred k parca e pt refacerea gingiei...
in rest ... mario e de 5 zile vai de el... ii iese ceva,nu stiu k nu ma lasa sa ma uit...canin ...masea...dar e praf face temperatura in 2 secunde de curg apele de pe el...o criza de plans(dar nu urlat)...apoi se linisteste,ii scade si febra...apoi iar...
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus CRISTIAN zis si CHISCUTA 1 AN Sa cresti mare si sanatos !!!! Monnvas, un buchet mare de pt tine si o tona de Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Asteptam si eu un quote mai animat
LA MULTI ANI SI DE LA NOI CHISCUTA!!!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 LA MULTI ANI CHISHCUTA!!! neata la miezul zilei. fetelor,va rog cititi si voi prospectul la GENGIGEL BABY SI spuneti-mi si mie dk poate fi folosit pe post de dentinox/calgel/orajel...caci mi-a luat soramea pt mario si tind sa cred k nu e acelasi lucru...cred k parca e pt refacerea gingiei... in rest ... mario e de 5 zile vai de el... ii iese ceva,nu stiu k nu ma lasa sa ma uit...canin ...masea...dar e praf face temperatura in 2 secunde de curg apele de pe el...o criza de plans(dar nu urlat)...apoi se linisteste,ii scade si febra...apoi iar... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU |
Gengigel Baby gama pentru copii.
Tub 15ml.
Indicatii:
Gengigel Baby este un gel cu gust de lapte si vanilie special creat pentru a fi pe placul copiilor cu varsta intre 0-6 ani.
Conform recentelor studii epidemiologice , nu numai adultii ci si nou nascutii , sugarii , copiii si adolescentii sufera adesea de afectiuni ale gingiei ai ale tesutului ce suporta elementele dentare (periodontiu).
Problemele dentare apar cand "dintii de lapte" erup prin mucoasa gingivala; trauma este de obicei minora , dar cauzeaza un discomfort constant copilului.
Spatiul gingival din jurul dintelui care erupe poate deveni inflamat semnificativ , cu serioase consecinte (durere ,infectii).
Mod de administrare:
Dupa o igiena orala corecta , se aplica un film de gel pe tesutul gingival masand usor cu degetele curate pentru distributia corecta a acestuia pe suprafata mucoasei , de la trei pana la cinci ori pe zi timp de 3-4 saptamani , continuand pana la disparitia simptomelor.
Niko, eu cred ca ii reduce senzatia de disconfort. Asa ca i putea sa ii dai pana ii iei Calgel sau ce foloseati voi.
dyana27 spune:
neatzaaaa!!!!
cafeluta: provista 5, inestimeea 3, victorian 7, mirteal 5, simina 2, cristinela 4- criza mare domle'!!!!
pulifrici,viop, dodopui, bogdana, gaza, shasa, monique- mai tarziu (v=am scris ca sa nu uit si sa ma intorc la voi)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Asa am vazut poze frumoase cu Ina harnicuta si Mutunel super dulce si pupabil, Dyana neaparat trebuie sa ne vedem cand se face frumos afara sa smotocesc si eu Mutunelul. |
obligatoriu!!!! ca si eu as smotoci o gazulitaaaa; dar trebuie neaparat sa o iau si pe surioara, ca i se scurg ochii dupa gazulitza de fiecare data... ti-am zis ca e idealul ei de cum ar trebui sa arate o fetita daa????; e in stare sa stea 10 minute la fiecare poza si sa o studieze
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
Dodo-pui spune:
iuca 2 asa am dat azi...
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
joanna27 spune:
Fetelor HELP.
Berbecu are febra si tuseste de nici nu poate respira,nu mananca.E dezastru.Nu are muci decat in gat,degeaba aspir ca nu iese nimic.
I-am dat nurofen si i-am pus picaturi de Protargol.
Ce as mai putea sa ii fac mai ales pt tuse.
Zicea cineva de ceai de ceapa,ceva detalii si remedii pls.
Pediatra noastra nu raspunde la tel.
HELP!!!!!
Tusea e cea mai deranjanta!
Ilinca_M. spune:
Ieri am iesit pana la farmacie si am lasat-o la baby einstein cu maica-mea. Dupa juma de ora cand m-am intors am gasit-o asa. Cand is eu acasa adoarme numai la tzitzi!
Am mai pus cateva pozisoare, sa va arat ca si io am (re)inceput sa scot copilu' la aer (de fapt mergeam la pizza, dar prin aer, da?) si sa vedeti ce pasionata se uita ea la desene animate.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni