Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

ROSE daca tot iesi azi in oras ....rasfata-te si cu cateva pufuri de TENDRE ca ma ispiteste suna frumos nu ? tendre....si azi nu e decat 8 martie !

Da, asta am sa fac, numai sa fie aici, ca stiu ca a aparut de pe Fragrantica...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

La multi ani, parfumatelor!

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Parfumatelor dragi, La Multi Ani!

anne, nu mai spui nimic de Tobacco Vanille? L-ai primit? Esti dezamagita?

L-am primit este super mai ales in zilele friguroase.

a fost arestat de sot
Mi s-a spus ca sa-mi cumpar daca vreau sa-l folosesc

PS: scuzati-ma ca nu am scris, dar am fost ocupata cu o "intalnire culinara", m-am intalnit cu fete de pe un alt forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

La multi ani tuturor parfumatelor chic, si parfumatelor mai mici, de asemenea, fie ele la liceu-facultate, la gradi sau ...in burtica!

Sali esti de vis De cate ori citesc postarile tale -faza cu stomatologia m-a dat pe spate - ma distrez de minune si-mi vine sa spun- nu te mai faci bine!!.Poti sa te superi, dar stiu ca nu o faci, ca e inca lapovita afara

Azi eu am Lolita si se simte Dar eu dau cam 6-7 pufuri la o parfumare (dupa urechi, intre sani, la incheietura mainii, in par...) Nu ma dau decat dimineata, dar uneori, se simte pana spre seara mirosul, mai ales la cele mai "grele", seara le mai simt asa discret

Mai fetelor, Chance e un parfum f laudat, asa in general. Pe mine miroase total aiurea, neinspirat si comun, oare de ce?!Ph-ul o fi de vina?

Nu am hotarat inca floralul pentru cadou, sa stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Mai fetelor, Chance e un parfum f laudat, asa in general. Pe mine miroase total aiurea, neinspirat si comun, oare de ce?!Ph-ul o fi de vina?

Carmen cu Stefan si Bogdan

la fel miroase si pe mine.

chiar vorbeam azi cu tipul de la esentedelux, era suparat ca s-au scumpit parfumurile chanel la depozitul din strainatate de unde aduce el. zicea ca ce urate sunt sticlele, le gaseam fel de fel de defecte...de suparare ca le-au scumpit.

ce bine ca nu imi place nimic de la ei

Carmen, daca ma dau cu 7 pufuri din Tom Ford...incerc data viitoare, poate chiar azi cand merg la fiul meu la serbare, bine faci ca te dai in asa fel incat sa mirosi bine

anne, ma bucur mult ca sunteti incantati de parfum, sa va bucurati de el, tu doar cand apuci sa-l folosesti, poate iti alegi un alt parfum din colectia Private Blend.

rose, astept Guerlain Spiritueuse Double Vanille, imensa cantitate de 7,5 ml, cu asta chiar pot sa dau si eu 7 pufuri, dupa care vad ce fac, astept sa pot lua o sticla de SV sau ma multumesc cu SL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

ce bine ca nu imi place nimic de la ei

Carmen, daca ma dau cu 7 pufuri din Tom Ford...incerc data viitoare, poate chiar azi cand merg la fiul meu la serbare, bine faci ca te dai in asa fel incat sa mirosi bine

anne, ma bucur mult ca sunteti incantati de parfum, sa va bucurati de el, tu doar cand apuci sa-l folosesti, poate iti alegi un alt parfum din colectia Private Blend.

rose, astept Guerlain Spiritueuse Double Vanille, imensa cantitate de 7,5 ml, cu asta chiar pot sa dau si eu 7 pufuri, dupa care vad ce fac, astept sa pot lua o sticla de SV sau ma multumesc cu SL.

Dana,din imensa cantitate de 7,5ml chiar ai sa poti da mai mult de 7 pufuri,ai sa vezi...Eu am introdus intr-o fiola de 1ml cam 12 pufuri ,din sticla mare de parfum (plus cat s-a mai pierdut prin pulverizare...).Asa ca s-ar putea sa ai surpriza ca te va tine ceva timp parfumelul.Acum,depinde si de cat de bun este pulverizatorul...

Ce bine de tine ca mergi la sebare!Si eu de-abia astept!Intai la gradi...
Petrecere placuta in dupa-amiaza aceasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana nu stiu daca e indicat la TF 7 pufuri...pare un parfum puternic, acum tu stii
Eu ma dau cu parfum cam cu 15-20 min inainte de a iesi din casa ,am citit undeva ca nu e bine sa iesi in spatiu deschis imediat ce te parfumezi ca se volatilizeaza mai repede mirosul...nu stiu cat e adevar sau mit in povestea asta, cert este ca nu imi place sa las dara pe casa scarii, si asa se mai aseaza aromele putin pe piele.

Ce bine ca nu sunt defecta cu Chance-ul.Imi amintesc ca acum vreo cativa ani in duty free eram, aproape toate fetele s-au catodorisit cu un Chanel, eu nu. Nu aveam cultura parfumurilor pe atunci, si totusi nu mi-a placut. Deci e clar, ceva din compozitia lor nu a placut pielii mele

Bafta la serbare! Sa te simti cea mai frumoasa mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Am trecut acum la Versace alb, apa de toaleta, tot pt. vara, caci aici e cald

Apropos de Versace...Si eu am mirosit weekendul asta Versace alb (Medusa) ,si chiar mi-a placut...Ce m-a nedumerit tare,a fost ca la Sephora am mai vazut unul verde ,cu aceeasi forma de sticla,Versense si unul ROZ ,tot cu aceeasi forma de recipient,dar despre care NU am gasit nicaieri nicio referire...Nici pe fragrantica,nici pe site-ul oficial...nicaieri...Voi stiti despre ce este vorba?
E prima data cand gasesc un parfum la noi si nu gasesc nimic despre el afara...Ciudat...

Nici de pielea mea nu se lipesc nicicum,chaneloasele...

Mergi la inceput

multumesc fetelor, sincer, serbarile astea mi se par pierdere de vreme, dar asta e, bine ca sunt f.f. rare. dupa serbare are ora de engleza, sa va spun ce incantat e fiul meu

Carmena, nu e de nasul nostru chanel, nu se ridica la asteptarile noastre, mai au mult de lucru si sa angajeze cei mai buni parfumieri din lume, daca ne vor de clienteio vorbesc f.serios, maine probabil ma supar pe dior

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Eu ma dau cu parfum cam cu 15-20 min inainte de a iesi din casa ,am citit undeva ca nu e bine sa iesi in spatiu deschis imediat ce te parfumezi ca se volatilizeaza mai repede mirosul...nu stiu cat e adevar sau mit in povestea asta, cert este ca nu imi place sa las dara pe casa scarii, si asa se mai aseaza aromele putin pe piele.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Nu e mit,Carmen!Intr-adevar,se evapora,volatilizeaza, mai rapid parfumul de pe piele,haine in special in sezonul rece sau cand este vant...
Tu esti o persoana finuta si cu bun simt,dar sa vezi ce fain este sa urci intr-un lift (nu doar pe casa scarii...) si sa simti ca te inneaca mirosul de parfum...

Mergi la inceput

carina, ai sa vezi ce repede ai sa mergi la prima serbare a puiului tau, nu iti imaginezi ce repede trece timpul...

in liceu era o profa de engleza, sotia unui chirurg renumit, imi placea sa merg pe coridor in uma ei, lasa asa o dara de parfum bun, de calitate.

carina, mi-a placut enorm rochia pe care ai pus-o la celalalt subiect, am tot uitat sa-ti spun, e superba, sa nu-mi spui ca ai facut-o tu, ca daca ii asa la vara ai de lucru cand vii in vacanta in vestul tarii

Mergi la inceput