Club chic (32)
Raspunsuri - Pagina 4
sali spune:
hello, hello, parfumatelor!
mai dar ce v-ati pus pe scris, asta asa, ca sa recuperati pt ziua de ieri cand am zis ca dispare topicul nostru drag!
in primul rand , LA MULTI ANI!
apoi:
carmena , stai linistita, ca bine nu ma fac niciodata!
si nici nu mi doresc sa mi treaca boala asta, doamne fereste !
carina, stiu de Versace alb si verde dar de cel roz nimic!
....nu ai zis cum se numeste solutia aceea specifica , te-am intrebat pe prima pagina!
hmmmm..... deci asa ziceti voi cu CHANCE, tr incercat pe piele ....eu m-am dat un timp cu Chance Eau fraiche si tare bine mirosea....sper ca si Chance sa fie la fel pe mine...il incerc data viitoare neaparat.
vorbeam cu rose, ea are si allure clasic si chance si imi zicea ca chance e mai asa, spre allure sensuelle !
azi am primit cadou de la o parfumata draga( care f rar scrie aici) trusa de farduri si oja de la Seventeen !cu oja mi-am si dat aici la birou, abia mai tastam pana s-a uscat....maine ma si fardez" in culorile razboiului" , incep exploatarea fardurilor!
dana, rose, !
a, plecam si uitam sa va spun cum e vremea : am avertizare de la prefectura ca o sa ninga pe dambovita!
Carmena spune:
Carina, cu parfum in lift e f bine, sa intri intr-un lift cu miros de tutun sa vezi cum e Din fericire pentru mine, stau la bloc fara lift
Dana, eu sunt topita dupa serbarile lui fii-miu - La propriu, nu stiu de ce sunt asa sensibiloasa, dar cand ii vad mititei acolo chinuindu-se sa spuna rolul...si mortali sunt cand o mai dau in bara, sunt asa de spontani si simpatici, eu ma topesc dupa ei, recunosc Dar e adevarat, ca si farmecul serbarilor scade odata cu cresterea copiilor...
Carina, Versense il am eu, nu e senzational. L-am dorit pentru ca citisem ca e citric, este,adevarat citric si racoros, dar cum vine asa si pleaca de pe pieleNota de baza e aproape insezizabila. L-as fi pus la bursa, dar e de la sotu' si nu vreau sa il intristez
Da, Dana, asa e cu Chanel-ul sa-si bage mintile in cap cand mai fac parfumuri
Ce vreme urata de 8 martieNu mai pleaca iarna asta, m-am convins Sali ce spui, de vreme mai ales?!
Si mie imi place rochia Carinei De cizme nu mai zic, ca m-am imbolnavit de-a dreptu'...
Carmena spune:
M-am linistit intr-adevar Sali, nu mai pleaca iarna
Sa stapanesti sanatoasa fardurile si oja, eu te astept sa dai iama si la haine
Carmena spune:
Hai ca m-am starnit si nu ma mai opriti!
Danaai dreptate, o floare in ghiveci vroia soacra sa imi iau, si mai zici ca nu tii minte Eu, da, recunosc, ca stau tot mai prost cu memoria, un ginseng cred ca mi-ar trebui, dar ma incapatanez sa zic inca ca nu am nevoie...Am sa ma gandesc serios la problema asta
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali carina, stiu de Versace alb si verde dar de cel roz nimic! ....nu ai zis cum se numeste solutia aceea specifica , te-am intrebat pe prima pagina! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali...ups...,mii de scuze...Eugenol,se numeste...Dar mai sunt si alte substante (tricrezolformalina,walkhoff,clumski,iodoform...)la fel de puturoase,al caror miros,atunci cand se amesteca,dau izul specific de stomatologie...Asa-i ca-i fain?
carina85 spune:
citat din mesajul lui Carmena Si mie imi place rochia Carinei De cizme nu mai zic, ca m-am imbolnavit de-a dreptu'... Carmen cu Stefan si Bogdan |
Multumesc,fetelor!
Dana,n-am facut eu rochita...Dar la vara sigur operez ceva.Numa' timp sa am...
Carmen,daca-ti spun ca cizmele astea le-am primit cadou de ziua mea in 2007.Au...vechime in campul muncii,saracele! Le-am luat de la Leonardo din Lotus Oradea.
Chiar vroiam sa te intreb,Carmen...tu cum ai reusit sa le dai sa pape carnita ,bebeilor tai?Ca eu ma chinui de 4 zile fara prea mare succes...Da-mi o idee,te rog...un truc,o smecherie,ceva...ca sa-l fac pe turboman sa pape carnita...Saru'manuta!
danamiha spune:
carina, ai incercat sa amesteci carnita cu legume? Eu i-am dat sa pape exact ce-mi zicea pediatra, ea mi-a facut meniul. Acum cu al meu a fost simplu ca e carnivor, toti 3 suntem.
imi amintesc ca fierbeam morcov, cartof, carnita, pastarnac??? sper ca nu spun prostii ca eu chiar uit rau de tot, carmena cred ca te intrec, adica merg in bucatarie sa beau apa si ma opresc cateva momente si ma intreb ce fac in bucatarie
carina, si al tau e plin de energie? ca eu seara dupa ce terminam cu puiul meu, efectiv ma loveam de usi de oboseala, m-am saturat de toate parcurile!!!
am venit de la serbare, a fost frumos, ce credeti ca-mi spune sotul? draga, inainte de a pleca la serbare, fiul nostru m-a rugat sa-l parfumez bine, ca data trecuta toate fetele se inghesuiau sa stea langa el
rose_selavie spune:
Am revenit din oras de la mirosit si umplut pliculete parfumate pt doua dragi fete chic. Am incercat unele pe care pana acum nu le stiam si nu am gasit Chance Tendre, Teo tre sa mai avem rabdare.
Dar sa nu ma apuc de altele pana nu va zic surpriza zilei pregatita cu multa iscusinta si rabdare de Sali. Mi-a trimis in dar Desnuda Ungaro
Iti multumesc atat de mult!
Se aplica atat de senzual cu o pensula fina.
Am aplicat "doua trasaturi de penel" pe gat si e sublim. E genul de miros pe care nu vrei sa-l imparti cu altii. De altfel nu mi se pare genul care lasa "trena" in urma, ci e mai degraba facut sa-l simti intr-o imbratisare, un sarut, o cina romantica
Numele Desnuda m-a dus mereu cu gandul la orele de istoria artei cand analizam tabloul La Maja Desnuda de Goya.
http://www.artinvest2000.com/pages/goya_francisco-maya_desnuda.html
Am testat Chance Eau Fraiche si nu seamana cu Chance clasic deloc. L-as introduce undeva intre cele dulci si cele foarte verzi de la Chanel. Pt mine dulci ar fi mademoiselle si coco, nu allure.
Iar ce m-a surprins putin a fost sa gasesc Cristalle EDT care credeam ca nu se mai face. Asa am citit mai demult. Mie mi se pare fix ca si Cristalle-ul meu edp...serios, eu nu prea reusesc la unele sa-mi dau seama de diferenta intre edp si edt in afara de persistenta. La fel si cu Allure clasic.
Mi-a placut Kenzo Flower
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Flower-by-Kenzo-Le-Parfum-73.html
dar parca scria pe el si "extract"
D&G Rose The One, cu baza din The One clasic pe care il am. Acesta e mai suav, nu foarte dulce, e mai floral, merge vara.
Si cele 2 editii noi de Shalimar...care arata superb, edt si edp. Nu e nimic schimbat, e acelasi parfum, eu nu am vazut diferenta fata de variantele mai vechi. Au reinventat putin aspectul si atat. Oricum, ca parfum de vara Shalimar Eau e de luat in seama, dar e si foarte special si nu cred ca prinde la fel pe fiecare. Depinde de piele cred.
Va las ca iar m-am intins, ma duc sa fac papa pt cina, mai revin sa vad ce mai vorbiti
24+
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie . Mi-a trimis in dar Desnuda Ungaro Iti multumesc atat de mult! Se aplica atat de senzual cu o pensula fina. Am aplicat "doua trasaturi de penel" pe gat si e sublim. E genul de miros pe care nu vrei sa-l imparti cu altii. De altfel nu mi se pare genul care lasa "trena" in urma, ci e mai degraba facut sa-l simti intr-o imbratisare, un sarut, o cina romantica Numele Desnuda m-a dus mereu cu gandul la orele de istoria artei cand analizam tabloul La Maja Desnuda de Goya. |
pai la ce "reputatie" am pe aici, la a a carei temelie ai pus si tu o mare caramida ( mai stii cand imi dedicai Dirty Diana, ca ziceai ca-ti aminteste de mine, intr-un oarecare fel ) nu puteam sa mi stric firma si sa-ti iau un parfum care se numeste banal si cuminte Essence d'orange, de exp( sorry Cartier ).
ti-am zis ca e ca-n filmele americane: tot ce spui poate fi folosit impotriva ta!
sper ca te-ai simtit confortabil cand postasul ti-a lasat cutia pe care scria DESNUDA, o fi el elvetian dar s-o fi uitat si nevasta- sa la vreo telenovela si stie ce inseamna!
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha carina, ai incercat sa amesteci carnita cu legume? Eu i-am dat sa pape exact ce-mi zicea pediatra, ea mi-a facut meniul. Acum cu al meu a fost simplu ca e carnivor, toti 3 suntem. imi amintesc ca fierbeam morcov, cartof, carnita, pastarnac??? sper ca nu spun prostii ca eu chiar uit rau de tot, carmena cred ca te intrec, adica merg in bucatarie sa beau apa si ma opresc cateva momente si ma intreb ce fac in bucatarie carina, si al tau e plin de energie? ca eu seara dupa ce terminam cu puiul meu, efectiv ma loveam de usi de oboseala, m-am saturat de toate parcurile!!! am venit de la serbare, a fost frumos, ce credeti ca-mi spune sotul? draga, inainte de a pleca la serbare, fiul nostru m-a rugat sa-l parfumez bine, ca data trecuta toate fetele se inghesuiau sa stea langa el |
Dana,asa e !Iti amintesti bine!Numai ca la inceput se pun doar morcovul si pastarnacul,fara cartof,pt ca baloneaza...Am incercat sa amestec cu morcovel,fara succes.Nu-i place;nu vrea sa pape...Asta e...Si e plin de energie de cand il stiu,de cand l-am simtit prima oara in burtica...Imi pare rau,sincer ,ca nu sunt mai tanara.Cateodata simt ca nu-i mai pot face fata ,fizic!
Multumesc mult,Dana!