Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Dana, ia-l ca stiu ca-ti place, ai deveni prima posesoare de Lutens dintre noi.

ia vezi tu sa nu ne incordam o data eu sau carina si sa devenim primele posesoare de bond no 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

sper ca te-ai simtit confortabil cand postasul ti-a lasat cutia pe care scria DESNUDA, o fi el elvetian dar s-o fi uitat si nevasta- sa la vreo telenovela si stie ce inseamna! [/purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali,te suspectez deja de faptul ca nenea Emanuel ti-a vandut actiuni!Intai Apparition,apoi Desnuda...

Mergi la inceput

cara carina, da, eugenol era...am mai auzit...cu celelalte m-ai pierdut!

nu mi displace neaparat mirosul ,pt.ca merg la dentist preventiv si nu am bad memories!
iar doctorita mea ma stie de peste 10 ani si mor de ciuda ca eu stau mai mult cu gura deschisa si nu pot sa vb cat as vrea!
dar si asa, ii fac semne, ea ma intreaba...de exp. data trecuta ii ziceam de o cunostinta comuna ca si-a luat o garsoniera( elena nu rade ) si nu stiam sa-i mimez garsoniera! tot schitam un patrat in aer !

on topic: ce imi iau ? Addict sau Chance Eau Fraiche?
stiu, dana, ca o sa mi zici ca nici unul !

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Dana, ia-l ca stiu ca-ti place, ai deveni prima posesoare de Lutens dintre noi.

ia vezi tu sa nu ne incordam o data eu sau carina si sa devenim primele posesoare de bond no 9!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Taaare mai sunt de-acord cu tine,Sali!

Mergi la inceput

Citat:

cara carina, da, eugenol era...am mai auzit...cu celelalte m-ai pierdut!

nu mi displace neaparat mirosul ,pt.ca merg la dentist preventiv si nu am bad memories!
iar doctorita mea ma stie de peste 10 ani si mor de ciuda ca eu stau mai mult cu gura deschisa si nu pot sa vb cat as vrea!
dar si asa, ii fac semne, ea ma intreaba...de exp. data trecuta ii ziceam de o cunostinta comuna ca si-a luat o garsoniera( elena nu rade ) si nu stiam sa-i mimez garsoniera! tot schitam un patrat in aer !

Eu votez,dintre cele doo,cu Addict...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

[purple]cara carina, da, eugenol era...am mai auzit...cu celelalte m-ai pierdut!

si la ce te ajuta ca stii?

Mergi la inceput

maine e 9 martie..se zvoneste ca isi serbeaza barbatii ziua...
ca sa arat ca ii consider egali cu noi, le fac prima o dedicatie :
http://www.youtube.com/watch#!v=oPmDXz4FMJk&feature=related

sunt atatea interpretari faine ale acestei piese incat cu greu m-am putut hotara careia sa -i dau play aici.
am ales-o pe asta, chitara suna intr-un mareeeeeeee fel!

si inca ceva:ssssssssst, sa nu ma auda, maine e ziua lui rose!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Draga mea rose, iti doresc multa, multa sanatate, sa nasti cu bine, sa aveti un bebe sanatos de care sa va bucurati toata viata voastra si o viata plina de liniste, pace si iubire!

La Multi Ani!

Fara tine clubul chic ar fi asa de sarac...

Te pup si te imbratisez,

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

La multi ani, Rose !!!!
Sa fii sanatoasa si iubita asa cum iti doresti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Va multumesc mult !!

24+

Mergi la inceput