Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

la multi ani si sa traim din plin ziua internationala a femeii !
ma enerva una lume care spunea ca e sarbatoare comunista .....

ultima mea comanda (achizitie) de aici http://www.shop.schwerter-orchideenzucht.de/produkt,3126,0,30,0,Ascocenda_Orange_Blossum.htm

...si intre timp testez "piata" pt un chance eau fraiche ...ca vine vara !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Wow...Teo e su_per_ba....spune-mi unde gasesc, ca vreau si eu....te rog mult ...

Multumesc pentru urare si va doresc ca aceasta primavara sa fie una de exceptie pentru voi toate !!! LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

La multi ani de 8 martie tuturor doamnelor chic!
Sa stim mereu primele care sunt cele mai bune parfumuri si sa le purtam cu aceeasi eleganta, gratie si incredere.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Recomand Chance, e superb pt. vara!
Tocmai l-am terminat! Multa lume ma intreba ce parfum folosesc si nu ma dadeam de cat in spatele lobului urechii si la incheietura mainilor.
Am trecut acum la Versace alb, apa de toaleta, tot pt. vara, caci aici e cald
Urmatoarea achizitie va fii, Idole d'Armani, il gasesc super fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Parfumatelor dragi, La Multi Ani!

anne, nu mai spui nimic de Tobacco Vanille? L-ai primit? Esti dezamagita?

Mergi la inceput

Teo a mai aparut si varianta Chance Tendre, pe care inca nu o stiu, dar se pare ca e deja lansat. Merg azi in oras si sper sa-l gasesc.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Stiu ca nu e pt vara, dar ma tenteaza www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Un-Bois-Vanille-478.html" target="_blank">Un Bois Vanille

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Stiu ca nu e pt vara, dar ma tenteaza www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Un-Bois-Vanille-478.html" target="_blank">Un Bois Vanille

Dana, ia-l ca stiu ca-ti place, ai deveni prima posesoare de Lutens dintre noi. Sali n-a zis ca vrea si ea inca un Addict? Nu mai conteaza ce e de sezon si ce nu cand e vorba de placere.

24+

Mergi la inceput

ROSE daca tot iesi azi in oras ....rasfata-te si cu cateva pufuri de TENDRE ca ma ispiteste suna frumos nu ? tendre....si azi nu e decat 8 martie !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Recomand Chance, e superb pt. vara!
Tocmai l-am terminat! Multa lume ma intreba ce parfum folosesc si nu ma dadeam de cat in spatele lobului urechii si la incheietura mainilor.
Am trecut acum la Versace alb, apa de toaleta, tot pt. vara, caci aici e cald
Urmatoarea achizitie va fii, Idole d'Armani, il gasesc super fain!

delphin am si eu o intrebare : tu ce ai folosit edt sau edp ? eu peste tot am gasit numai edt (iar eu am o problema cu edt-urile...sunt diluate rau de tot si nu se mai simt )

Mergi la inceput