Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 19
liliac1 spune:
Ralukule primul pas spre lumea larga deja l-ati facut. Stiti la ce sa va asteptati asa ca totul va fi privit de-acum cu lejeritate.
Felicitari pentru confiatorul ala...sau ce-o fi el. Dezhidratezi fructele si dup-aia, cand vreti sa le consumati, le pui in apa sa le hidratezi? Si se mentin asa, pe balcon sau trebuiesc bagate la congelator. Am vazut si io o "nenorocire" de-asta, m-am uitat cu atentie la ea...dar n-am stiut cum as putea sa o intrebuintez
Scuze, eu nu ma pricep...si intreb sa nu mor toanta
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Liniste in seara asta...asa ca ma duc si eu sa ma asez in scutece.
Va pupilez cu drag si va doresc o noapte cu cat mai putine treziri!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
andraiulia spune:
Bia, da, cum zicea Mangulici, ne-am confruntat cu probl asta. Era de la latic. Mi-a zis doc sa o sterg usurel, la suprafata,prin pliuri, cu un pic de spirt, ca ajuta sa dispara mirosul. Si dupa cateva stergeri, a disparut. So..you may try. E totul oki. La otita se supara tare.
Mi-e somnica, va pupez!! Nighty night!!
A, multumim.
andraiulia spune:
A..si Ralu, ma bucur tare mult pt voi, in mod special pt tine. Sunt convinsa ca iesirile acestea te ajuta mult. Mai ales ca a fost si productiv. Bravo voua!!
Elle, da, am avut si papusica cu noi la plimbare. Kissus!
Nighty night!!
delia79 spune:
Saluti fetele,
La multe lunite ! tuturor dovleceilor care au implinit si urmeaza sa implineasca lunite, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi, si sa va bucurati parintii .
Va felicit fetelor pt aparitia primilor dintisori, sunt momente unice pt fiecare, momente ce nu le vom uita niciodata. Noi suntem in chinurile aparitiei primului iepuras, inca n-a spart gingiuta, dar sufera soimita de vreo 2 saptamani. Sper sa nu ne ''distram'' vreo cateva luni pt un dintisor, of, of. Incerc sa iau perioada asta de oboseala maxima cat mai lejer.
Am vazut si eu ceva pozici/filmulete, postate mai recent.
Ama este o frumusete de fetita, carliontata si ochioasa, pupam dulceata mica .
Maia are o privire de lesini, cu ochisorii ei rotunzi, si o freza minunata, o papusica frumoasa foc .
David e absolut mortal in poza cea scumpa , in raiati si cu talpitele goale in toata splendoarea lor. Are o mutrita de-ti vine sa-l smotocesti tot, si niste ochi.....vai, vai, superbi!
Piski ramane campion la capitolul buzici si vreau sa-l felicit pt ca s-a detasat frumos de grupul cheliosilor .
Andra este o finuta si o delicata, chiar si in costum de clown, iar ochisorii sunt deosebit de frumosi si expresivi .
Sophie Amelie e de o eleganta naucitoare, o bolfosica dulce tare, tare.
Carina e o fotomodela, are niste cadre absolut bestiale, bravo mami!
Natalix e o superba pretioasa, are asa o privire agera, cred eu ca e o smecheruta deja, asa e mami? Imi pare rau ca mai apar pete de DA, sper sa treaca. Fraguta, ma gandeam eu ca daca tot esti dispusa sa incerci orice, incearca si chestia cu alimentatia ta, adica sa elimini din chimicale (dulciuri, stiu ca e greu) si din proteinele animale. Te cred ca-ti este foarte greu .
Le imbratisez si pe Diana si pe Carina, care se confrunta cu aceleasi probleme.
Un pup apasat si pt Superbrucu si un genunchi in dinti la virusul cel rau, sa plece si sa nu se mai intoarca.
Alex, sper ca esti mai bine si te bucuri de printesa mica. Eu sunt un pic ca tine, adica ma enerveaza zgomotele puternice care trezesc fata si probabil ca exagerez. Ideea este ca suntem obosite si ca avem in maini o mare responsabilitate, aceea de a ingriji un bebelus. Cred eu ca e normal sa ne mai sa ne mai pierdem cu firea, mie mi se mai intampla. Eu te pup tare si te rog sa ne mai povestesti despre iubita ta mica .
Mada, esti de o harnicie demna de admirat, in plus fata de o mamica model .Un pupic umed de la Sofia pt Iri . Cred ca m-ai intrebat de vreo 3 ori daca m-am mutat, ei bine, inca nu, dar urmeaza spre sfarsitul lunii. Este foarte greu cu organizarea, dar mai bine nu ma plang, ca nu ma ajuta cu nimic .
Raluk, multumesc mult pt mesajele de pe picassa, esti foarte generoasa la adresa soimitei . Ma bucur ca ati indraznit sa iesit un pic, chiar daca Alexutul a plans. Cu cat iesiti mai des, cu atat se va obisnui mai repede .
De asemena, merci mult pt mesaje Manga, Nela si Mada, sunteti deosebit de dragute
Elle, ai 2 printese minunate, mi-a placut tare clipul cu ele doua . Tin pumnii cu opperatia Anei, daca va decideti s-o faceti. Sa stii ca nici aici nu se fac operatii pt hematoame la varste asa mici.
Ah, am vazut si o papusica finuta tare la plaja, Ana banana, scumpa si delicata in brate la tati .
Lali, merci de aprecieri ; si la noi place de voi
cred ca mai erau multe de spus, dar neuronul meu refuza sa mai lucreze, va pup si sa stiti ca mai citesc si eu la voi cand pot.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Lali_mete spune:
Buna dimi fetelor! multa cafea ,cafea decofeinizata,frapucine,cappucine si ce mai vreti voi ,ca meritati.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Iau si eu o cafeluta si dau la schimb un pahar cu lapte si o felie de cozonac(am pus-o pe mama sa presteze daca tot mi-ati facut pofta).
iulia0807 Puiul meu a avut o tulburare de ritm cardiac care se pare ca a fost o problema de adaptare la noul mediu pt ca din fericire a trecut. A 3-a zi dupa nastere cand au descoperit ca nu bate cum trebuie inimioara l-au suspectat in prima faza de o malformatie care multumesc lui Dumnezeu nu s-a adeverit(ma zgarie si acum pe timpane intrebarea dr dk am facut vreo eco in sarcina si eu faceam la 2 saptamani ca aveam tensiune pe o artera uterina). Neonatologul de la Polizu [nu stiu ce parere sa am despre ea pt ca a fost profi ca a descoperit aritmia doar ascultandu-l , nesimtita ca la cateva zile mi-a zis ca nu e un copil normal ci unul cu risc si ca se mai uita si stramb(probabil ca si ai vostrii se uitau asa la inceput) de-mi venea sa-i sar in gat] mi-a zis sa merg la Alexandrescu la dr Olteanu Cristina ca ea ar fi singurul cardiolog de copii ca restul sunt doar pediatri. Noi am fost de 2 ori la ea si mi s-a parut profi.(dai pm dk vrei sa-ti explic cum e cu programarea)Face si ekg si eco.Tin pumnii sa fie totul bine ca stiu cat de amar iti poate fi sufletul in astfel de situatii. Multa sanatate!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
moni_iulia spune:
La multi ani Adela2006 !!!Te asteptam sa ne povestesti despre puiul tau
La multe lunite dovleceilor:
Darius si Robert de anco pt curajoasa mamica
Iris Teodora de miha74
Annabelle de Lumi Richard
Adam Joshua de adimercedes
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
mary_07 spune:
Buna dimineata
Adela,la multi ani!!!
La multi ani si dovleceilor sarbatoriti azi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Raluk,ma bucur mult ca ati avut curajul sa iesiti "in lume".Asta e doar inceputul,dupa ce va veti obisnui,sa vezi ce-o sa va placa.PLus de asta,vine si caldura si daca o sa fiti mai mult in aer liber,poate se schimba si Alex.Si sunt convinsa ca iesirea,ti-a facut tie bine,mai presus de toti.Te pup dulce si abia astept sa ne povestesti cum stai cu piciul in parc,cu orele,si va uitati la copiii care se joaca,va hiziliti, faceti poze...
Delia,pupam soimita sa n-o mai chinuie dintisorii.Ma bucur ca v-am citit si ca sunteti bine.Spor cu mutarea
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
iuliapapusa spune:
Buna dimindata fetele scumpe si de la noi.am citit acum tot ce ati scris aseara si am si eu cateva intrebari, poate aveti timp sa raspundeti:
1 ce tipuri de exercitii faceti cu puiutii pt stimulare? fac si eu cateva dintr o carte dar parca nu i suficient
2 ce legume ii pot da?eu pana acum am incercat o cu pireu de cartofi iar supa o detesta nu i place in nici un fel nici mai slaba nici mai concentrata nici cu carnita asta este
3 eu dimineata ii dau cate un danonino este ceva rau?
4 cum sa o fac sa bea si ea macar 2 3 lingurite de suc ca nu vrea deloc am incercat suc de morcov de mar si portocala simplu si combinat nu vrea si pace.la fel patim si cu apa nu o sufera, mai bea cate un pic de ceai
5 de la cate luni o pot pune si eu in premergator cate putin ca am auzit ca nu e tocmai recomandat?
6 cat o pot tine intre perne pe zi si de la cate luni o ajut sa stea singura in fundulet? ea se ridica aproape de tot uneori
Am vazut si eu poze cu puiutii pe mail si vreau sa va spun ca luta mea e cea mai cheluta parca nu i a crescut deloc de la na#351;tere doar s a deschis putin.Spre surprinderea mea s a linistit mult dupa 2 saptamani de maraiala ca se pare ca ne apar si noua 2 dimtosi dar dinti nu i au aparut oare s au razgandit ca aparent nu mai are nimic.si sunt tare mandra ca da roade tratamentul pt ochisori ii mai curg foarte putin dar este un adevarat chin masajul pt desfundarea canalelor nu mai suporta nici macar sa o mai ating la ei mi se rupe inima pt ea.in fiecare zi descopar ceva nou la ea se tara pe burta dar mai uita sa si ridice capul si i raman urme pe fata se rostogoleste pe toate partile gongane toata ziua mama tata baba dada nana si altele si rade in hohote
acum iau si eu o cafeluta va pupam
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta