Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 18
madalina84 spune:
Gata,finish,end,caput,am terminat curatenia,nu m-a apucat 12 dar tot mi-a luat ceva.a zis tata ca zugraveam ap la cat am stat pe o curatenie,ce stie el
In pauzele mele am vazut si eu pe Aidan cel frumusel foc care era in rasete mari cu mami care nu are deloc accent moldovenes(parca asa ai zis)
Si am vazut si poze de Amilici care e o finuta si o scumpa si o zambareata
MONI_IULIA sa va fie de bine cumparaturile si sa le poarte sanatos tudorita
CROCO ma bucur ca sunteti bine si nu mai mergeti in fiecare zi la recuperare
FRAGUTZA imi pare tare rau ca a mai aparut o pata,poate nu o sa fie chiar asa de rau,hai nu mai fi trista ca o sa rezolvi tu si asta
BIAZ ma bucur ca ai descoperit de unde venea mirosul si nu e nici o otita la Mosorel
IULIKA doar un pic stresata zici?pt mine e un mare stres curatenia ca daca nu fac eu nu face altcineva,am momente cand chiar imi place sa fac dar si momente cand fac obligat-fortat
Mai dar ce-o fi cu Monica?eu cred ca e plecata pe undeva cu familionul ca nu am vazut-o nici pe mess
Si din motiv ca nu am nici un suc in casa,de apa mi s-a luat mi-am desfacut o bere(eu nu beau bere aproape deloc) si mai stau putin si ma duc sa ma desputesc si pe mine ca cu casa am terminat
Iulika29 spune:
Maria am vazut filmuletele..Nu ma satur så ma uit la el, desi am si io unul care chicoteste la fel!!Numa' ca nu are måndriile alea de buzici.E tare dulce!
Fraguta Brucu a avut pete si la coate..de fapt acolo a aparut prima datå.Dar stii care e chestia? ca au dispårut de la coate , au apårut pe fåtzucå..Cand se mai estompasera cele de pe fata iar apareau la coate..nu inteleg oare de ce e asa..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
madalina84 spune:
Da,binenteles ca am uitat sa spun ca am vazut si clovn frumos de Liliac,e o frumoasa Andra si cred ca ai fost tare mandra de ea
raluk16 spune:
Hello gagici!
Noi azi am iesit pentru prima data din oras! Si daca tot am iesit, am tot iesit si din tara . Am mers pana la ungarica, la vreo 100 de kilometri de noi, in primul orasel, Matesalka, este un foarte foarte mic tesco (cam cat un penny, plus, profi, asa e de mic). Pijamalute din astea tip salopeta intreaga cu maneci si botosei noua astea de la tesco ne plac cel mai mult. Avea puiul cumparate dinainte de a se naste, de cand am fost in Budapesta. Ce am mai cumparat de pe net, de la firme renumite straine de copii, nu ni se potrivesc, ca degeaba sunt largi daca atunci cand intinde piciorusul nu il poate intinde de tot. Daca ii dau un numar mai mare inoata in el... Asa ca noi suntem fani hainute din tesco, majoritatea de acolo le avem si deja dadea semne ca ii trebuie mai mari. Nu am sperat sa ajungem pana acolo, fiind prima iesire, mai ales ca stiti ca v-am zis ca nu papa in restul casei nici acasa la noi, doar in camera lui.
A papat in masina, fara stres. Dar in afara de cele 30 de minute dormite din cele 5 ore jumate cat am fost plecati de acasa, a plans aproape tot drumul. Eu as fi sperat ca masina sa-l adoarma, dar nu... Nu ii place in scoica, si daca am incercat sa-l invatam de acasa, ca acolo il punem in carucior. Si acasa mai nou se tot impinge cu coatele in laterale si vrea sa se ridice. Bine, abdomene din astea face si cand sta pe perna. Dar in scoica mie mi se pare cand e gros imbracat ca sta cam inghesuit cu umerii si de aia as cauta cat de repede un scaun de masina mai mare.
Noi numai in aer liber am fost cu el la plimbare, si in general dormea. Acum in tesco l-am tinut in brate, sa nu stea tot chircit in scoica aia, sa isi mai intinda spatele, ca atata se freaca in ea si se rasuceste... Si deci nu a dormit in tesco, a studiat lumea si apoi a inceput sa maraie, asa ca am ales foarte stresata de maraitul lui toate lucrurile ce le-am luat. As fi avut chef de citit etichete (pe care gaseam si in engleza, ca nu stiu o boaba maghiara). Am vrut sa ma uit la boluri daca nu au fara bpa. Nu a vrut sa ma lase. Si eu sunt obisnuita cu maraielile, nu ma dureau urechile . Dar mi-am amintit cat eram eu de intoleranta cu astfel de oameni, ca ma gandeam de ce lasa copilul sa planga, nu le pasa de cei din jur, sa mearga acasa daca nu pot sa-l linisteasca . Nu ma gandeam ca trebuie si oamenii aia sa-si faca cumparaturile si ca sunt nevoiti sa ia copilul cu ei. Vaca proasta ce sunt, abia acuma inteleg multe...
Am cumparat hainute-pijamale, cum am zis. Nu am luat si frumuseti de strada, ca daca nu erau reduceri mi s-au parut scumpe. Important e ca putem merge, asa ca vom repeta si poate mergem mai departe la Niregyhaza (nu stiu daca am scris bine), ca acolo au si C&A, si Brendon. Zic ca putem merge, ca ignoram plansul. Eu eram mai stresata ca nu va manca si va trebui sa ma intorc inapoi repede sa manance. Acuma stiam ca plange doar de nervi ca nu se poate ridica (asa face si acasa in scoica). Si apoi a plans si de oboseala, ca azi toata ziua a dormit in total doar jumatatea aceea de ora... . Si i-am cumparat si niste jucarele! Si mi-am luat mie un dehidrator (cum s-o spune si la asta...), ca era mult mai ieftin decat ce vazusem pe net mai demult. Asa ca la vara desidratam fructe sa aiba puiul la iarna .
Per total, cu tot cu plansul de cateva ore si chinul meu sa-l "entertain", eu sunt foarte multumita . Poate pentru ca ma asteptam la mai rau, sa nici nu manance. Poate si pentru ca am iesit din rutina (a plans in alta parte , chiar daca a plans mai mult decat in mod normal). Dar mi-am amintit cat ne placea noua, mie si lui Relu, sa mergem cu masina, de fiecare data ne relaxam ca intr-un miniconcediu, si povestim muuullltteee...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Si acum am vazut cat e ceasul si e musai sa ma spal pe cap. Ca dupa ce am venit a trebuit sa merg cu Relu la un fel de chef, o intalnire a unor prieteni de-ai lui la un restaurant. Am stat numai o ora sa venim sa-i facem baie la pui (eu as fi stat numai 2 minute ). Dar in ora aia m-am umplut de miros de fum de nu ma suport
Asa ca raspunsurile din recuperari abia maine . Sa nu scrieti mult!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
carinablanca spune:
Am revenit
Dana, multumim de link
Anamaria, Lali felicitaro de dintoc/. numai noi nu avem?
Iulika, asa sper si eu. Ca parca nu ma intereseaza nici ca e maraita cand papa.
Ellenuta, faine poze. Da nu va certati ca nu are rost..... Nu pentru ata, ca viata e grea oricum
Manga, multumim, Maria a papat azi foarte bine. Sa o tina tot asa. Unde gasesc poze? Ca eu sunt mai oarba asa si nu vad. Acum am vazut ca pe mail. No bine ca acolo intru maine.
Hepilica, cum sta Maia cu gramajul?
Crocodana
Fragutza imi pare rau ca si la voi tot apare.
SI eu vreau sa votez, dar chiar nu stiu ce........ Help!!!!!!!!
Raluk, super de iesire. Are Alex pasaport? Si zici ca is faine la tesco hainutele?
Fetele, eu va las ca ma bag la somnic.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
techila spune:
buna seara cu ochii jumate inchisi. is si ei chioara de somn. nu v-am salutat nici aseara nici azi, dar v-am citit. aseara nu aveam dispozitita necesara pentru scoala si am chiulit. de fapt am avut musafiri si eu am stat ca nesimtita pe net, mai dadeam cate un F5 si va urmaream, dar ar fi fost prea mare nemernicia sa mai si scriu. iar azi am avut alti mosafiri. si maine iar o sa am, dar si azi si maine avem vizite de prieteni dragi. si am facut si curat si ma doare spatele ca m-a pus dracu' de am carat un dulap pe scari
nu ma pot concentra sa va zic prea multe...am vazut ca a venit papusa iulia, speram sa iti mearga netul ala k lumea, am vazut si eu poze de frumoasa maia cu jucarii foarte frumoase, am vazut ca fraguta nu scapa de DA si imi pare tare rau...
maine poate o sa am niste ganduri coerente...acum mai bine ma abandoez somnului
a, si noi ne-am diversificat azi cu spanac si maine cred ca ne diversificam cu pepene galben
noapte buna, va pup
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
madalina84 spune:
RALUK ma bucur mult de tot ca ati mai iesit din rutina de zi cu zi,ca Alex a mai vazut si alte locuri decat in casa,chiar daca a plans.M-as bucura sa mai iesiti si asa poate se invata si el cu iesitul
biaz29 spune:
Bravo, Raluk! Felicitari pentru excursie. Ce fain ca poti merge pana in Ungaria. Am auzit ca se gasesc multe chestii mai ieftine acolo.
Uscator de fructe, zici? Si sotul meu isi doreste unul. Cat de mai ieftin ai gasit? Ia te rog fa mataluta o prezentare detaliata: date tehnice, poze, pret.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana Bia ! Multumim!Si eu ti-am admirat cu mare drag voinicii, frumoasa poza cu puzzelul urias, cum sta Busici acolo mandru tare de realizarea lui! Maria, doar ce am vazut filmuletele. Aidan e un scump si un smecher mami, iar tu ai o voce atat de fresh! Liliac, mi-a placut Andra la serbare si are cel putin o poza in care e de vis, o domnisoara adevarata! Asa ca nu mai fi suparata!Si ce frumos se joaca ea cu Radulescu in prima poza! , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Lasa mai, ca si Amilici-bombonici este o scumpeatza mica Vazut io frumushata mica si finuta .
Ah, in prima poza nu-l dragaleste deloc I-a pus si lui o peruca (avem pana acum vreo 6 soiri de peruci) si il calarea ca nu reusea sa o faca altfel. Mai avea putin si-i frigea si-o cizma-n freza. Am pus-o acolo pentru a exemplifica cum se "iubesc" si-ai mei plozi. Ma, si asta micu' nik nu schita, nici macar nu icnea Noroc ca i-am prins in ofsaid.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri