Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 15
liliac1 spune:
Aoleo, Bia, sper ca nu ai gura poleita. Stresul meu cel mai mare (ca sa stie si fetele) e sa-si doreasca sa se faca actrita de telenovele. Nu ca as avea eu ceva cu actoria, (te Andraiulia ca-mi esti tare tare draga) dar nu ma descurc deloc cu telenovelele
Mariuco da alea de pe mail-ul comun n-am avut cand sa le desfac pe bucatele. Ma bag de-acum. Si am si winamp si de toate celea, ca doar "Ceata lu' pitigoi" si "un motan cat un pisoi" si altele la tema...unde sa ascultam?? Ii mai pun cateodata un Mozart pt copii si-i place fix 2 minute. Percuteaza greu si-si da seama apoi ca e prea elevat pentru nivelul nostru pauper
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
biaz29 spune:
Diana, imi pare tare rau sa aud ca va chinuit cu DA. Nu stiu despre boala asta decat ceea ce am mai spicuit de aici de pe forum, dar vreau sa-ti transmit si eu gandurile mele bune si ca sper din tot sufletul sa se faca bine puiutul tau.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
mada calm draga mea, ca treaba nu se termina niciodata.
iulika i'll join u. mi-e un somn de-mi vine sa ma tarasc pe jos. am iesit la o plimbare scurta. e un vant din ala taios de-ti sta inima-n loc. dar macar e soare. cupilu' doarme si acum in carut. co-autoru' invata, tata face o salata boef si eu picotesc pe canapea. m-am obisnuit cu binele si sa vezi ce jale o fi cand pleaca acasa.
nela vazui poze superbe cu Ana Mentosana si cu tine mami, tot un zambet.
anamaria elicitations pentru dintoc.
Hepilica iti doresc macar 50g carnita proaspata pe Maia si o felicit pentru Carina pt noul record in gramaje.
eu va citesc si ma ia panica cu diversificarea. dar tac...scapare oricum nu am. ca doar n-oi tine cupilu' pe lapte de mama pana la insuratoare.
Ama de Croco e o minunatie de fetita.
liliacule fa bine de te impaca. mai nasoala decat filmarea de la botezul lui Aidan nu are cum sa fie.la mine tot filmul e pe nightshot, copilu' are ochi verzi fosforescenti si mi-e si frica sa ma uit la film, iti dai seama. si pe cine sa omor...ca nici nu mi-e ruda.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
crocodana spune:
seara buna fetele,
ati fost "cremenale" capitolul trecut, am ras cu lacrimi! ingenioase, spirituale, pe faza....ce sa mai...o placere sa va urmaresc!
multumim pentru gandurile mai noi sau mai vechi adresate!
diana , fragutza, carinablanca si va rog nu disperati, ii veti da de capat!
hepi multumesc pentru pontul "nedelcu"! vinerea viitoare am si eu si sotz programare la el!
mai vroiam sa zic ceva dar....varsta maica varsta....
noi suntem binisor, am scapt de gimnastica intensiv saptamana aceasta...trecem la program redus, doar de 2 ori pe saptamana, acasa. urmarea este ca ne miscam mai cu talent
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Mariuco da alea de pe mail-ul comun n-am avut cand sa le desfac pe bucatele. Ma bag de-acum. Si am si winamp si de toate celea, ca doar "Ceata lu' pitigoi" si "un motan cat un pisoi" si altele la tema...unde sa ascultam?? Ii mai pun cateodata un Mozart pt copii si-i place fix 2 minute. Percuteaza greu si-si da seama apoi ca e prea elevat pentru nivelul nostru pauper Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
pai sa stii ca iulikai i-a mers si a primit si dedicatie in direct. Lasasem una si pentru Luci dar nu stiu dk si-a amintit Dj-iau, ca io m-am dus sa mufez pustiu'. al meu copil adormea instant pe Billy Holiday. ii placea si mozart...dar nu la fel de mult. am zis ca poate o fi fost negru intr-o alta viata.
Iulika29 spune:
dana te cu drag!Nu ,inca nu ne-a iesit nici un dintisor, desi stau vreo 3 så spargå..cine stie , nu mai sper, ca eu de vreo luna tot zic ca ii ies
kinga multumim!Bruce e mai bine! Desi azi , pt prima datå, am fugit cu lingurita dupå el...se uita pe la tv, radea la tat-su dar daca intrerupeam masa cu siguranta imi facea capu' påtrat..deschidea gura mare asa cå vrea dar din 5 in 5 min.
Biaz påi si noi am påtit-o, adica så miroase urat in ureche nu dupå ureche..Si era låptic stricat.Si noi curåtåm la fel , cu betisoare dar uneori nu e de ajuns.
Bånuiesc , daca el nu pare supårat, nu cred så fie otitå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana seara buna fetele, ati fost "cremenale" capitolul trecut, am ras cu lacrimi! ingenioase, spirituale, pe faza....ce sa mai...o placere sa va urmaresc! multumim pentru gandurile mai noi sau mai vechi adresate! diana , fragutza, carinablanca si va rog nu disperati, ii veti da de capat! hepi multumesc pentru pontul "nedelcu"! vinerea viitoare am si eu si sotz programare la el! mai vroiam sa zic ceva dar....varsta maica varsta.... noi suntem binisor, am scapt de gimnastica intensiv saptamana aceasta...trecem la program redus, doar de 2 ori pe saptamana, acasa. urmarea este ca ne miscam mai cu talent , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
am vazut-o pe ama.frumusete mica si scumpa. un copil superb. o incantare.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
MangaGirl spune:
kinga . da' moldovineasca mea ti-o placut? am stat o caruta sa triez videourile...ca dau niste "dume" de nu-mi vine sa cred ca=s eu.
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
pai sa stii ca iulikai i-a mers si a primit si dedicatie in direct. Lasasem una si pentru Luci dar nu stiu dk si-a amintit Dj-iau, ca io m-am dus sa mufez pustiu'. al meu copil adormea instant pe Billy Holiday. ii placea si mozart...dar nu la fel de mult. am zis ca poate o fi fost negru intr-o alta viata. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Da da! si mi-a facut o pofta de club!!...
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Liliac m e mi-a plåcut tare de Andra!Bine ca mi-ar fi placut så vad si inregistrarea..Imi plac mult serbarile.Cand eram acaså, mergeam la copii prietenelor mereu la serbari..Eu eram cameramana
Bruce, minunea noastrå