Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 16
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl kinga . da' moldovineasca mea ti-o placut? am stat o caruta sa triez videourile...ca dau niste "dume" de nu-mi vine sa cred ca=s eu. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Nu s-a auzit deloc, zau!
hepilica spune:
l-am vazut pe aidan! l-am vazut pe aidan!!! l-am si ascultat. maia privea curioasa...
prima oara l-a auzit si am luat-o in brate sa-l vada. e primul bb de varsta ei pe care-l vede si zice ca-i place.
mai pe seara il arat pe david in camasa .
mami de aidan scump -
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui hepilica l-am vazut pe aidan! l-am vazut pe aidan!!! l-am si ascultat. maia privea curioasa... prima oara l-a auzit si am luat-o in brate sa-l vada. e primul bb de varsta ei pe care-l vede si zice ca-i place. mai pe seara il arat pe david in camasa . mami de aidan scump - h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
så inteleg ca are drag numai de baieteii din Marea Britanie?
Croco ama e o frumoaså!..doamne ajuta så nu maiaveti in curand nevoie de gimnastica aia..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui Iulika29 kinga multumim!Bruce e mai bine! Desi azi , pt prima datå, am fugit cu lingurita dupå el...se uita pe la tv, radea la tat-su dar daca intrerupeam masa cu siguranta imi facea capu' påtrat..deschidea gura mare asa cå vrea dar din 5 in 5 min. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Ma bucur ca sunteti mai bine.
Deci asa fac bebeii, nu? deschid gura ca mai vor. Al meu ficior nu deschide gura neam, se uita stanga-dreapta, in jos la picioare, isi baga barbia-n piept, poate-poate scapa de lingurita
biaz29 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri. Am reanalizat mirosul si cred ca aveti dreptate cu varianta iaurtel de ureche.
Ce bun e un forum la casa omului!
Vape toate!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui hepilica l-am vazut pe aidan! l-am vazut pe aidan!!! l-am si ascultat. maia privea curioasa... prima oara l-a auzit si am luat-o in brate sa-l vada. e primul bb de varsta ei pe care-l vede si zice ca-i place. mai pe seara il arat pe david in camasa . mami de aidan scump - h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
multumim, multumim. am o pipota cat o gasca!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
så inteleg ca are drag numai de baieteii din Marea Britanie? |
nuuuuu! are drag de baietei in general...de pe tot mapamondu' asta.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Ralu eu am mai citit cat poate fi de rea proteina din laptele de vaca mancat de mama, sau direct de copil (de aici si problemele de la laptele formula). De aia sunt nedumerita la Diana ca si alapteaza, si a si renuntat la lactate... Eu ovo-lacto-vegetariana, daca ma pui sa iti spun ce alimentatie e mai sanatoasa, as zice un NU categoric lactatelor, chiar daca asta inseamna sa manance omul carne. Lactatele fac cel mai mult rau in organismul nostru pentru ca nu suntem facuti sa papam lapte mai incolo de 4-5 ani, si in nici un caz nu laptele altei specii, nici un alt "animal" nu face asa ceva. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Raluk, ca de obicei esti o comoara de informatii la forumul omului. Si eu am citit puzderie de articole despre efectele nocive ale lactatelor, despre felul in care faciliteaza dezvoltarea celulelor canceroase atunci cand apar etc. Dar am citit si articole care sustin ideea ca populatiile europene, in urma a sute (mii) de ani de pastorit s-au adaptat si pastreaza activate de-a lungul vietii enzimele care contribuie a digestia laptelui.
E clar, parerile sunt impartite in domeniu. Eu am avut cam un an de mancat aproape exclusiv vegan si a fost anul in care m-am simtit cel mai bine din viata mea. Si am si slabit cat mi-am dorit.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Mangulico ce simpatic este Aidan si ce tipete pe capul lui si ce distractie pe voi. Si-ai oprit distractia ca sa continuati afara, bravos!!!
Iar daca tu vorbesti moldovenste cu accent....imi pare rau sa te contrazic Stie fata ce zice ca doar p-aci shed.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui liliac1 Mangulico ce simpatic este Aidan si ce tipete pe capul lui si ce distractie pe voi. Si-ai oprit distractia ca sa continuati afara, bravos!!! Iar daca tu vorbesti moldovenste cu accent....imi pare rau sa te contrazic Stie fata ce zice ca doar p-aci shed. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
dupa cum am zis, am triat bine ca e jale.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume