Pepenasi de iulie-august 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 9
dr_anca spune:
Noi ne uitam la Alba ca Zapada pe Disney 
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ariadnabr spune:
Cadou de 8 martie. Julia are varsat de vant.
Cupii astia ai mei is originali domle
Ce flori nene...cadouri, felicitari??? Cateva bube si arest la domiciliu
mai are cineva cupii ca ai mei?? 
monalac spune:
LA MULTI ANI FETELOR,SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA!
LA MULTI ANI KATALYNA!SA FII SANATOASA SI FERICITA!
ADRIANA,ITI TINEM PUMNII!
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Mada Irl fain cadou
...imi place stilul tau de a face haz de necaz, de-aia imi place sa te citesc. Am uitat sa-ti zic ca am ras bine la patania din "ziua de pomina".
Sun ce gazda primitoare ai tu acolo...
Cristina ce putin mai este si la tine, acus acus scoatem agitatele.
burtica!
La noi e foooarte frig, eu deja is satula pana peste cap de iarna, vreau primavaraaaaa 
Noi bine, facem sport extrem, adica eu si Miruna facem "sarituri sincron" de pe masuta de infasat in pat, macar misc fundicu, ca vine primavara si sa arat gigelusha... Aaa, si ne place sa ne jucam cu papusile, un fel de teatru de pausi/joc de roluri, ce m-a uimit e ca le face papusilor jocuri pe care i le fac eu ei (le danseaza, le face sa sara pe minge, etc.). Acu' de exemplu si-a pus incarcatorul de tel. la gat ca un fular si patruleaza prin casa.
Tot din categoria activitati, se spala temeinic pe dinti cate o juma de ora. Eu ii dau drumul la apa in baie si ea se spala pe dinti (ma rog, bea apa cu periuta
).
Fug ca s-a plictisit si tot apasa aiurea pe taste.
O seara buna sa aveti!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
Didi81 spune:
Tocmai ne-am platit loculd e parcare cu cardul, fara sa stam la nici o coada!. Asta pentru cine nu l-a platit inca: in Cora exista un aparat in care bagi buletinul si iti apare ce ai de platit (parcare, impozit), bagi cardul si platesti. Intai am intrebat la administratia finanicara sa na asiguram ca nu e nici o smecherie si cica da, e de-al lor aparatul ala.
Si nu accepta card cu chip (cum sunt alea de la ing), noroc ca aveam si fara.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Ce ma intriga este faptul ca lasa lumea sa stea la cozi interminabile si nu le spune nimeni ca se poate platii si altfel 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Tecky spune:
Didi in ce sector stai si la ce Cora ai fost?Eu m-am interesat si in sectorul meu,sect5 nu merge.Bine ca l-ai platit.
Didi81 spune:
In sectorul 6, stam langa Cora Lujerului si acolo am fost.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Tecky spune:
La noi in sector nea Vanghelie nu ne-a facilitat platirea parcarii....
ariadna sanatate multa Juliei.
Gata am oprit focul la mucenici
...abia astept sa mananc maine.
Noapte buna