Pepenasi de iulie-august 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mada uff mai.
Pupam fetitele frumoase si pe mami, sa scapati cu o forma usoara.
Biri felicitari pt noua casa si na cutii ce sa zic noi suntem mutati de trei ani si mai avem chestii prin cutii.
Dr_anca sa va fie de bine sarbatorirea.
Noi am luat dvd-ul cu alba ca zapada ca l-au lansat anu trecut acuma asteptam sa apara The princess and the frog pe dvd ca donsoara deja vrea papusa.
Dia ce scumpa tre sa fie.
Flo off ce sperietura.
Bine ca sunteti ok.
Cu tatii a meu lesina numai cand vede sange sau ace.
Eu trebuia sa merg si cu el in bratze la medic.
Cam asta am retinut, ca eu azi am fost la colegiu
si am avut de dat doua examene si eu nici nu am stiut ca le dau azi.
Da asa pe neve am facut destul de bine zic eu, level 3 la engleza si level 2 la mate, level 3 fiind ultimul nivel, la mate m-a prins aiurea ca nu imi mai aduceam aminte niste formule, ca deh baba batrana le-am uitat.
Da na zic ca e f bine pt inceput.![]()
Na ma duc si eu la nani ca am de planuit de acuma childcare ca daca merge totul ok din sept merg la scoala part time doi ani
si am o tona de examene de dat
si dupa 3 ani la univ cu work placement.
Pupam bostana.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Chuny spune:
Mada, ce frumos proiect profesional ai, felicitari! Si esti si tanara si ai timp! Si iti merge si mintea ! Nu ca mine ...
Mada de Irl, sorry pt cadou dar macar scapi de o grija cu asta.
Tecky, pofta buna!!
Dia, si Anna se spala pe dinti asa de cateva ori pe zi.
Asta da ocupatie!
Ma bag si eu in seama pe aici :-))) da's cam obosita ca la Anna ii ies caninii si tzātzele mele-s prastie!
atb spune:
Scumpele mele, va multumesc din suflet de urari si incurajari.
Adevarul e ca mult nu mai este... azi am pierdut dopul gelatinos...
Numai ca nu-mi pot da seama cam cat ar mai putea dura, din ce am citit pe-aici pe DC cica as putea naste chiar si dupa o saptamana-doua de la eliminarea dopului. La Nicholas mi s-a rupt direct apa, n-am vazut nici un dop inainte, asa ca nu stiu exact la ce sa ma astept. Era chiar tare faza sa nasc azi, in primul rand ca e 8 martie si in al doilea fiindca acum suntem la odisee la cap 113 iar pe Nicholas l-am nascut tot la cap 113 al odiseei pepenasilor.
Dar se pare ca mai sta putin, nu mult, dar mai sta.
ca eu asa mi-am propus, sa fac 40s. Mira-m-as...![]()
Oricum, va tin la curent!!!
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Biribu spune:
Aoleu ATB-ule intru pe aici si ce vad??? Dop???
pai stai asa:

pai mi-era dor...
Ariadno sanatate, sa treaca usor fara bube multe 
Mada brava la fata studioasa 
Flo am citit si patania voastra... vezi ca in IKEA au niste coltari de plastic, merg pe orice mobila, sunt ff utili, ca altfel si noi il coseam in toate directiile 
atit tin minte, ma duc sa mai desfac vreo cutie ceva, pup
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
iriss27 spune:
Are cineva uscator de rufe? Pe mine m-a disperat uscatul iarna, impropriu spus uscat, pt ca mai mult zac pe balcon si apoi le pun pe calorifere. Deja am facut mucegai intr-un colt in sufragerie. Deci, am nevoie de o solutie cat mai urgent. Rata mea de spalare e cam de o masina la 2 zile, deci in nici un caz nu se usuca in timpul asta. Nici macar vara nu se usuca, deci ce ma fac??
As vrea una care sa consume putin, sa nu sifoneze rufele :) Exista asa cea? Si evident, sa fie si ieftina 
atb iti tinem pumnii, sa fie o nastere extrem de usoara si sa ai un bb sanatos si frumos ca tine si ca Nicholas.
Ai mei copii imi incearca rabdarea, exact ca si Mada de irl. Nadusesc dupa o ora de mers cu ei pe undeva. Ma rog, daca trebuie sa merg cu masina e ok, ca ii inham si de cele mai multe ori David adoarme (el fiind cel fara rabdare). Dar sa ma fereasca Dumnezeu sa am nevoie prin magazin, cu el in carut e jale, vrea numai pe jos si pe jos ce face? Alearga si rade de se prapadeste (ca aluneca), deci mama denaturata ca ma joc asa cu el prin magazin, daca il pun in carut, iar mama denaturata ca urla copilul si eu nu-i fac nimic. Ma chinui sa-i invat sa se tina de carut mereu, dar nu-mi prea iese.
In caruciorul lui nu prea mai vrea decat daca este extrem de rupt de oboseala. Desi pe asta nu l-am folosit dinainte de ninsori.
Pe strada cand mergem, iar declaratii de independenta, sa nu-l tii de mana, sa nu=i arati pe unde sa mearga. Parca sunt closca cu puii cand merg cu ei pe strada, Yvo e in fata, David prin spate, fiecare cu domeniile lui de interes, ba mai atinge o roata, ba icneara sa vada daca e deschisa o masina sau stergem vreo vitrina.
Nu ma pot grabi cu ei niciodata, sunt atat de atemporari ceva de speriat.
Ieri am spalat pe jos in bucatarie de vreo 3 ori, asta dupa ce aspirasem dimineata (varsat apa, castronul cu macinici, plus alte resturi de mancare).
Iar pe seara, Yvo s-a gandit sa mearga cu sarpele prin casa, adica sa jumuleasca hartie igienica de la baie. Nu stiu unde a disparut jumatate de rola.
David in ultimul timp este coada Yvonnei. Unde este ea, hop si el, ce face ea, hop si el. Se urca ea la chiuveta sa se balaceasca, ii trebuie si lui. Le trebuie exact aceeasi jucarie in acelasi timp. Nu pot sa ma uit pe nici o carte cu ea (am unele in fr si engl unde lipim abtipilde, nu stiu cum e corect spus, evident el nu stie, dar ii trebuie musai cartea aia).
Nu vorbeste decat extrem de putine cuvinte, dar inschimb se face inteles f bine. Este frustrat ca nu-i ies toate nebuniile care ii ies sora-sii.
Acum caut dansuri pt Yvo si inot am gasit dar este prea mult, asa ca astept la vara la Dinamo.
Pe ea mai vreau sa o mai duc la fast track kids, ca un preambul pt gradi.
De saptamana viitoare incep sa vizualizez si gradinite, dupa Paste sper sa o duc. Oricum am dilema mare cu gradinitele. La stat cam pe la 16 se termina tot (chiar daca prg e pana pe la 17:30, cred), deci trebuie sa mi-o tina cineva pana pe la 18:30 cand venim noi. Sa o pun pe mama din Voluntari sa vina pana aici, este exclus, mia ales la traficul care este (ea nu are carnet, deci ar trebui sa vina cu transp in comun). Sa nu mai zic de extra multele vacante.
In cazul asta ar trebui sa-l dau pe David la o particulara sau la mama. Dar, daca il duc pe el la particulara o duc si pe ea, asa ca iar problema, ca o sa coste de ma usuca 

ana_a spune:
neatza!!
adriana nastere usoara!!
iriss si eu am problema asta a hainelor....ma dispera...ca nu am spatiu in baie destul sa le pun pe uscator, asa ca le plimb dintr-o camera in alta, dar cel mai mult stau pe uscator langa caloriferul cel mai mare - ala din bucatarie. Asta daca nu gatesc...ca daca gatesc il mut in alta parte. Si eu spal tone de haine pe luna....incredibil cate se aduna, cam 2 masini la 2 zile....practic o masina pe zi. Dar langa calorifer mi se usuca pana a doua zi.
proud mummy
Didi81 spune:
Iriss, eu am uscator de rufe si sunt pur si simplu indragostita de el
, nu stiu ce m-asi face fara pentru ca si noi spalam la cel mult 2 zile, daca nu chiar in fiecare zi. Si nu asi suporta sa stau cu rufele intinse peste tot. Asa sunt uscate gata in maxim 2 ore (depinde cat de multe sunt, cat de bine le stoarce masina etc). Uscatorul e masina separata, nu e 2 in 1 cu masina de spalat.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Iriss, eu am uscator de rufe si sunt pur si simplu indragostita de el Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
Spune-mi si mie ce marca e, ce model, te rog.