Pepenasi de iulie-august 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadnabr spune:
De noi ce sa zicem. Are bube in cap, pe nas, ii iese una pe o pleoapa
si la putzu' si funduletz
...nu prea multe deocamdata, vad ca ei ii apar noaptea multe. Aseara a dormit asa si-asa, s-a trezit de vreo 3-4 ori. Azi o duc pe Sonia la scoala asa ca madama mica o sa ramana in masina
ca nu o pot scoate, multi nou nascuti si cateva gravide acolo...
Biri hai fata ca se aranjeaza ele, fa si tu cum am facut io, mai intai bucataria, apoi dormitorul Soniei (eram gravi cand ne-am mutat), apoi al nostru si restu' dupa.
Ne-am luat beletele pt USA, suntem in Indiana 10 zile. Din pacate n-o sa ajungem la Boston
de data asta da' baga un nr. de tel sa te pot stresa ![]()
Syb asa am zis si eu, bine ca am scapat de-o grija. Mi se cam pune pe suflet cand o vad cu bube, mai ales ca are o piele asaaaaaaaa de fina si frumoasa!! Sper sa nu ramanem cu semne
Ma duc sa le imbrac si sa fugim la scoala.
Revin.
Pupiiiiiiiiiii 
Tecky spune:
Denis te asteptam cu drag! Nastere usoara ATB!
mada felicitari pt notele obtinute!
didi uau,felicitari pt reusita cu olita.
A mea nici nu vrea sa o vada...
Eu ma pregatesc sa plec la scoala.
Va doresc o zi placuta!
irinuca_81 spune:
Buna fetele,

Nastere usoara Adriana!!! 

iriss nici eu nu mai stiu cum sa usuc hainele...cateodata spal si cate o masina pe zi si le inghesui pe cele doua calorifere disponibile si le tot transfer asa pana se usuca.
Daca le pun pe balcon stau si o saptamana ude... Dar nici uscator de rufe nu as avea unde sa pun ca nu avem spatiu asa ca trebuie sa chinui asa pana o veni primavara/vara. Si cand ma uit pe geam ma apuca plansul...parca suntem in Decembrie nu in Martie 
Un uscator care indeplineste doua dintre conditiile tale
- adica nu sifoneaza rufele si nu consuma mult (are clasa energetica B ceea ce e OK pentru un uscator pt ca nu exista cu clasa A din cate stiu eu) este Iron Aid de la Electrolux - uscator cu abur, dar partea proasta este ca e al naibi de scump (3700 RON)
Mada esti de apreciat pentru ambitie

Mada de Irl sanatate multa si bubite cat mai putine! 
Amalia are o dermatita atopica complicata (cel putin asa mi-au spus cei trei doctori la care am fost). Are vreo trei bubite pe spate mari cat o moneda de 50 de bani si cu pielea foarte uscata si o manancaaa... Nu stiu ce sa mai fac cu ele pt ca am fost la trei doctori si fiecare mi-a dat alt tratament si nici unul nu i-a facut bine (i-au dat si creme cu cortizon
). Dispar cateva zile si apar din nou. Se mai confrunta cineva cu problema asta? Aveti vre-un sfat si pentru mine ca nu stiu in ce parte sa o mai apuc cu ea.
Am programare sambata la un alt dermatolog - Catalin Popescu- despre care am auzit ca ar fi foarte bun. Stiti ceva de el?
Fug ca ma striga matzul 
bujo spune:
Mona mai am vreo 3 sedinte la scoala. Sapt viitoare depun dosarul si tot atunci dau si sala ca eu am invatat si am facut chestionare garla, ma apucasem de invatat inainte sa incept scoala. Cu parcarile ma descurc super, sunt idei preconcepute ca parcarile sunt grele. Ideea e sa-ti explice instructorul foarte bine ce repere sa-ti iei.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Hello
Poftiti la 8 8 8 8 8 8 8 tocmai i-am terminat....
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Didi81 spune:
Irinuca, Aida a avut iritatii de-astea de dermatita, foarte nasoale, pana pe la 6-7 luni. Initial si noua ni s-a prescris crema cu cortizon dar am facut mare greseala ca i-am dat pt ca, la fel cum ai spus, cat timp o dadeam cu crema arata perfect, imediat dupa era chiar mai rau. Singura crema care a functionat de minune a fost Avene Trixera, hidrateaza f bine pielea (eu o dadeam seara dupa baie pe pielea putin umeda) si iritatiile s-au ameliorat treptat-treptat pana au disparut complet. S-ar putea ca si anotimpul sa favorizeze astfel de probleme si la vara sa dispara. Ar fi bine ca atunci cand iesiti afara sa o dai cu o crema hidratanta pe fata/manute.
Deci eu zic nu cortizon, ci cat mai multa hidratare si atentie la alimente, poate e alergica la ceva anume.
Hmm, nu stiu ce sa zic cu uscatorul ala de rufe ce poate sa faca de banii aia. Parerea mea e ca si cu asta pe care il am rufele ies mai ne-sifonate decat daca sunt uscate pe sarma/calorifer. Si ies pufoaseee, eu am uscat zilele astea un prosop pe calorifer pt ca era deja uscatorul plin (bagasem rufele din 2 masini pt ca uscatorul are cuva mult mai mare); si prosopul uscat pe calorifer e atat de aspru in comparatie cu celelalte ca ma gandesc sa il mai spal o data si sa il usuc si pe el la uscator 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Eu sunt necajita tare de tot.Daca prima zi la cresa a fost incurajatoare,ieri a fost un adevarat fiasco.Am lasat-o plangand la 9 si m-am dus la 12 sa o iau.am gasit-o tot plangand.Mi-au zis fetele ca nu stiau ce sa-i mai faca.Nici nu s-a jucat cu copiii,daca se apropia vreunul de ea il impingea, nu vroia nici in brate, daca incercau sa o ia le batea cu pumnii,nu vroia nici jucarii,daca ii dadeau le arunca nervoasa cat colo,tot timpul striga mami mami,si se ducea sa deschida usa..Astazi aproape ca nu reuseam sa o schimb.eu o incaltam ,ea se descalta si ii arunca pe jos,am lasat-o plangand in hohote.De data asta mi-au zis ca daca o sa planga tot asa ma suna sa ma duc sa o iau .am plecat si eu plangand de acolo, mi se rupe sufletul de mila ei.
Nu stiu ce o sa ma fac.acum hai sa zicem ca as putea sa o retrag .Dar ce ma fac cand o sa incep serviciul?Asa acum ma gandesc ca poate putin cate putin se obisnuieste pana atunci si o sa o pot lasa la program normal .O femeie nu-mi permit sa platesc,asta ar insemna sa dau tot salariul meu,deci m-as duce la munca degeaba(doar daca as gasi intre timp un serviciu mult mai bine platit).Tata zice ca o ia la tara, mama o da de gard, si tot zice ca e mai bine la cresa.Oricum varianta asta nu-mi convine nici mie pentru ca ar insemna sa o vad o data pe saptamana , si nu cred ca as rezista.Soacra-mea a vazut-o luna trecuta pentru prima oara intr-un an jumate.Am doar o matusa care s-a oferit sa ma ajute,dar doar pentru doua trei ore pe zi,in timpul cat nepotelul ei este la gradinita.
Tot sper ca o sa se obisnuiasca pana la urma,poate e mai greu la inceput.Azi noapte s-a tot trezit plangand si tipand mami mami, poi ,poi(inapoi) si ma strangea tare in brate..
De tratat sunt sigura ca a fost tratata foarte bine acolo,mai ales ca una dintre ingrijitoare este sotia celui mai bun prieten al sotului meu.Conditiile sunt foarte bune,e frumos, curat,au jucarii frumoasa,mancarea foarte buna.Dimineata cand o intreb daca vrea sa mearga la copii e foarte incantata,zice ca vrea, cand ajungem acolo se rupe filmul.Ea vrea la copii dar ,ma vrea si pe mine acolo.Sa vedem cum o sa se comporte si astazi.
Scuze ca v-am impuiat capul cu problemele mele,dar simteam nevoia sa ma descarc,si cum sunt singura acasa ca sotu-i la serviciu unde puteam gasi si eu un umar pe care sa pot plange decat aici ,la voi.Va multumesc ca existati si ca ma suportati
ATB, wow, cat de aproape e momentul, nu-mi vine sa credatunci sa scoatem galeria la inaintare:

Sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!Eu am pierdut dopul cu 5 zile inainte sa nasc.
FLO, off,ce sperietura,bine ca a fost numai asa,pup frumosul sa treaca bubita
aaa, si era sa uit,La multi ani sotului tau,scuze de intarziere
MADA, felicitari pentru examene!
ARIADNA,insanatosire grabnica
Imi place la tine ca nu-ti pierzi umorul nici atunci cand iti este mai greu.Mi-as dori sa pot fi si eu asa
DIA, si la alexandra spalatul pe dinti e in topul preferintelor,in concluzie,cred ca se spala de cel putin 10 ori pe zi.In ritmul asta o sa falimentam tot cumparand la pasta de dinti
IRDA, totala antonia cu ochelarii
IRISS, si la mine e o mare problema cu uscatul rufelor,le pun pe uscator langa calorifer in balcon, insa deja am facut mucegai pe la colturi.
CRISTINA, ce putin mai ai si tu,maine poimaine scoatem majoretele si pentru tine!
KATALYNA, foarte frumos cadou ti-a facut sotul de 8 martie.
SUN, felicitari pentru examen,sa dea dumnezeu sa-ti vezi visul implinit cat mai curand!
IRINUCA, la alexandra caninii au fost cei mai durerosi,s-a lasat cu muuuulte nopti nedormite,plus ca de cand au spart gingia si pana au iesit de tot a durtat aproape doua luni.Poate la voi o sa treaca mai repede
Felicitari pentru reusita cu intarcatul!
MONALAC, insanatosire grabnica lui criss
DIDI, yamiii,ce delicatese faci tu acolo
Felicitari pentru pipiliciul la olita!
ANKALAURA, ma bucur ca mai e o mama ca mine care habar n-are cati dinti tre sa fie
Deja nu ma mai simt asa defecta.Ce putin a mai ramas pana plecati!
BOTI, cu adevarat mostra de intelepciune.Si mie imi place la nebunie Finding Nemo
ANACO, nu stiu ce sa-ti zic,nu sunt in masura sa dau sfaturi,mai ales ca sunt in aceeasi situatie.Stiu insa de la fina mea ca pentru baietelul ei acomodarea a fost foarte grea si a durat exact jumatate de an.Timp de jumatate de an a plans zilnic .Fata insa a plans cam doua saptamani apoi s-a potolit.cred ca depinde foarte mult de copil
MONI_OR, aceeasi o problema o am cu pampersul,lupte greco romane ducem.nici la noi nu functioneaza schimbatul in picioare,daca se vede in cada incepe sa urle baieeeee si n-o mai pot scoate de acolo.Singura solutia la mine cel putin ar fi sa renuntam la pampers, insa acum nu vreau s ao stresez mai tare,asa ca mai astept
Cu somnul de ziua,eu daca n-o legan pe alexandra sa adoarma nu doarme si gata.In schimb e obosita,maraita, nu-i convine nimic,si seara e prea obosita si adoarme si mai greu.
MARIMAR, Alexandra testeaza limitele dincolo de maxim,as vrea s afac ce este mai bine, dar na, uneori din prea mult exces de zel mai si gresim.Mail-ul meu este vio_dreams2005@yahoo.com.Iti multumesc tare mult
DYANIRA, deci si voi ati inceput devreme cu dintisorii!Si noi de pe la 4 luni.
Ma opresc ca scriu de o ora la mesajul asta.Ma duc sa iau fata de la cresa, sper ca astazi a fost mai bine.
Pupici la toata lumea si multa sanatate la puiutii bolnaviori!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
red]CATILIN2008,la multi ani sa fii fericita si iubita![/red]
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
irinuca_81 spune:
Didi i-am dat si eu cu Tixera, cu A-derma, cu Mustela pentru piele atopica. Nici una nu a functionat. Intr-adrevar am avut problema asta si anul trecut in iarna si atunci a functionat foarte bine Mustela, cu asta am scapat. Dar anul asta nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai reusim sa scapam de ele cu nimic. M-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie alergica la ceva. Acum astept sa vad ce imi zice si dermatologul la care mergem samabata si dupa aceea vad pe ce drum o mai apucam. O sa ma duc sa ii fac si niste teste sa vad daca e alergica.
Cu uscatorul nici eu nu stiu daca face banii aia. Ceea ce stiu este ca uscatoarele Electrolux sunt foarte bune. Si mi-ai intarit si tu convingerea cu ce ai spus despre al tau.