Pepenasi de iulie-august 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

LA MULTI ANI FERICITI ELLA! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

Flo vai, ce sperietura, ma bucura ca totusi nu a fost asa grav. micul catarator!

Anka spor la treburi!

Didi ce de bunataaati...

Vio felicitari pt. setul complet de dinti! Noi mai avem 4 masele si gata... fetita turbo-diesel! Ce scumpa trebuie sa fie tot intr-o miscare...zic asta ca si Miruna e asa, si mi-e tare draga cum e...

Fug, ca ma cere shmoo s-o ridic pe geam. Noi in rest bine sanatoase, totul e in grafic, doar ocupata cu munca la viitoarea casa, mai miscam si noi, ca si asa e muuuult de lucru!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va salut din nou dragi mamicutze de pepenashi!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

SALUT FETELE!
Mai e cineva sa-mi zica si mie daca s-a schimbat cumva parola la picasa, ca la mine nu merge.
Va pupam.

Maria, mamik de Adinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Neata fetele dragele,
Pup bolnaviorii, nazdravanii si urlaciosii...am disparut de data asta ca fii-mea e oleaca bolnava. NU atat de bolnava,febra 38,4 si ceva muci, dar super maraita, asa ca stau mai tot timpul sa o tin in brate si sa o frec pe spate, ca'sha vrea muschii ei, da?
Asa ca.....missing in action, ca sa zic asa...
Sun multam de masuri. Pup fata, astept la zoo.
Boticelina - mercic de comentarii, din partea ta e un plus deja! Pup!
Ma duc ca maine e o zi luuuuuuuuuuuuunga de stat cu caraiciul sef in brate....
Pup cu drag fetele cucuietele
PS Si pe sormia, care e suficient de nebuna sa imi zicA ca ei de ce nu ii scriu nimic, cand noi vorbim in jur de 2 ore pe zi la telefon ZILNIC!!!! E nebuna frateeeeeeee. Deci, PUP SORMIA! NA!
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Neata dragelor,
pup Sunisor pentru ca esti draguta ca intotdeauna . Felicitari maxime pentru rezultatul la test! O sa incerc sa ma mobilizez si sa ma reintegrez, sa scriu mai des.

Didi ce de mancaruri bunute faci. Cand ai timp sa le faci pe toate?

Flo sanatate multa nazdravanului! Pupam bubita sa treaca! Esti tare curajoasa, eu nu stiu cum as fi reactionat.

Vio, Amalia are opt dinti si patru masele si un canin pe cale sa erupa (ceea ce inseamna ca nu am dormit azi noapte si sunt cam zombi - am mangaiat bubulina pe spate sa poata macar ea sa doarma mititica).

Caninii astia sunt asa de durerosi? Ca Amalia este maraita si nu mai doarme de cateva nopti, s-a deranjat si la stomac vreo doua zile, acum vad ca a trecut burtica, am ramas doar cu durerile de dintisor.

La multi ani Ella! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Irinuca, pai am timp, ca sotul e foarte capabil in ce o priveste pe Aida. Cand e si el acasa se joaca impreuna, fac tot felul.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fete cucuiete,

Maria, parola nu s-a schimbat de foarte mult timp; vezi poate ai caps-ul apasat sau se strecoara vreun punct sau ceva pe acolo! Hai ca asteptam poze cu zuluficea cu ochisori dementiali!

Irinucule pai asa sa faci, chiar sa scrii, pentru ca mie tareeee-mi placi! Caninii da, si eu stiu ca-s durerosi; nu am experimentat efecte la vreun dinte dar stiu ca dau dureri, febra, deranjari la burtica, kk ciudat, eruptii pe piele...din astea. Partea buna e ca trec toate; pacat ca se chinuie puiutii! Pupam ochioasa frumoasa!

Carmenelix sanatate muuuulta Reginei si brate calde si reconfortante tie! Hai ca vine ea primavara si ne vedem la zoo al vostru!

Didule ce de-a mai gatesti...mmmmmm, aproape ca-mi vine sa ma invit singurica la voi!

Fetele va multumesc inca o data pentru toate cuvintele frumoase (Mona m-ai terminat!) si pentru urari!

Noi suntem bine. Ieri am avut finutul in vizita si doamneeee ce ne-am mai batut pe el; Teti l-a primit foarte bine, l-a mangaiat, i-a zambit, i-ar fi dat si-o floricica sa manance si gura lui; am facut pizza calda, floricele (pe care le-a mancat aproape exclusiv T, de pe jos, ca ea asa face pe gazda), placinta cu de toate, am ras, am facut poze, am vorbiiit, am depanat amintiri, am facut planuri si tot asa; Tetul nu a vrut sa se culce deloc, este a doua oara in viata ei cand la pranz a stat treaza...dar a vrut sa rada, danseze, cante si sa faca tot felul de nebunii pentru musafiri; ca ea asa e, o veselie prietenoasa, nu tu mar sau car vreodata. Dupa 5 ore, cand au plecat ei, pana i-a dus Dragos unde aveau de ajuns, eu m-am apucat sa mai strang....copilul meu in 5 minute dormea pe covor in sufragerie, lata! Si am lasat-o 2 ore si la ora ei normala de somn, tot lesinata era, de-a mai dormit inca 12 si tot ar mai fi dormit! Dar a fost bine, minunat, Flaviuselu este cel mai frumos, special si dulce baietel din Univers si noi suntem topiti si lesinati dupa zgambocu mic!

Acum ne pregatim sa plecam la socri...ne asteapta cu masa de pranz si cu mucenici proaspeeeeeeti; cei copti ii are acum la facut si cei cu zeama ii pregateste atunci; iaaaaamiiiii!

Astazi e baba familiei noastre, toti 3 am decis ca 7 sa fie baba noastra de acum inainte (pana cand, poate, Tetul o vrea alta). Si e soareeeeeee!

Pupinstain si o duminica frumoasa!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

neatza,

Iar is bolnavici deci fara chef de povestit prea mare. Ieri a iesit frumos, oleaca cam haos pentru ca erau 3 alti copii care se serbau in acelasi timp...dar ei s-au distrat si asta e tot ce conteaza

Sunisor mergem fara carut, pe strada, la scoala...in magazin am incercat dar rezultatul n-a fost chiar cel dorit Da stiu, creste, e intr-o perioada clara de frustrari, ori asta ori evolutie psihologica, probabil va incepe sa vorbeasca mai mult ori mai clar. cert e ca acasa e ok, cand iesim e mai nasol. Asta e, trece si asta I guess cu inca doo fire albe

La alte discutii nu ma bag si imi pare rau, dar in ultima vreme is cam down for some reason. O fi astenie de primavara, nu stiu.

Am pus pozici de la party aici

Va pup, o duminica si saptamana placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna ziua mamici!

MONA,SUN-sunteti tare dragutze!

Si ce mandrete de baiat am crescut eu cu ajutorul vostru fetelor!Eu n-am avut nici frati,nici bebelusi prin preajma,mama e departe,asa ca,voi ati fost si sunteti sfatuitoarele mele !Sunteti foarte importante in viata mea!

MONI-si mie imi place mult rochia aia,chit ca eu ma situez la categoria...voluptoase...

FLO-Doamne ce patanie!Ma bucur ca totul e acum sub control!

SUN-felicitari pt examen ,mamica stralucitoare!

DIDI-mmmm...ce bunatati!

IRINUCA-si Tudor se lupta acum cu caninii si,da,sunt mai problematici si la noi fata de ceilalti cu care n-am avut probleme!

GINI[/b]-

Ce frumooooos e afara!Astept sa se trezeasca Tudorel si iesim sa respiram aer de primavara!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!!!

ziceti ca vine primavara?
Tocmai ce mi-au iesit ghioceii ca sa-i acopere inca un strat grosut de zapada....cred ca iarna si-a dat ultima suflare
Aseara pe la 20.30 eram pe ulita la zapada, in gasca, ofcourse, nu ne-am mai dat dusi in casa
Eu cu tati am facut ghetzus pe trotuar de ne-am dat pana am intepenit de picioare , copii au ras copios de mine ca am puscat si vreo 2 trante de mi-au sarit si ochelarii....deh...am ajuns la concluzia ca cel mai echilibrat om din casa e tati care na puscat nici o tranta!!!
am intrat in casa pe la 22.30, flamanzi si inghetati, plini de zapada, apoi copii au picat de somn pana dimineatza
Am pus cateva poze pe picassa, mai liniste asa...

o duminica placuta in continuare!

proud mummy

Mergi la inceput