Pepenasi de iulie-august 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sunisor, pai haideti, ca Aidel de-abia asteapta sa aiba cu cine se juca. Bunatatile s-au terminat, dar nu-i nimic, facem altele .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor!Iar apar apoi o perioada iar dispar dar cu un baiat ca al meu nu mai am timp de nimic.De 2 sapatmini mancam singuri nu mai vrea sa il ajut deloc.Prima data am facut cu nervi noroc cu tasu care a zis sa il las sa vad ce se intimpla si asa Serban maninca singur.
La multi ani pentru ziua de miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Sunt si eu pe aici, dar nu prea am dispozitia de a scrie, insa as vrea sa pun doua intrebari pentru cunoscatori:

1. de ce suplimentele de vitamine si minerale pt. copii nu contin magneziu? m-am uitat in prospect la n-shpe mii de feluri de complexuri de astea sirop si nu au magneziu. E ceva schepsis ca nu se da pana la nu stiu cati ani?

2. lipsa de magneziu se poate determina daca ii ia sange din degetel sau trebuie din vena?

Multumesc anticipat de eventualele raspunsuri!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 28+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

da, moni...se face magnezemia.

O primavara insorita si linistita, va dorim si noi!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna seara...mai e nitzel si va zic "buna dimineata"

Multumim tare de urari, am petrecut bine, cu nazdravanii printre picioare....

Multumim ca va ganditi la accidentul nostru, asta este.... puiul de om creste cel mai greu si unele intamplari nu pot fi evitate, ne straduim, insa.

Moni osteocare are si magneziu, e singurul supliment care i l-am dat lui David.

Katalyno cum petrecusi, ce cadouri primisi?

cu sanatate si bogatie in toate!

Ce cadou i-a facut Dumnezeu lu' mami a ta de 8 martie tare mandra tre' sa fie de "ziua mamei" sa devina mama

La multi ani mamici de pretutindeni! O primavara calda pentru sufletele tuturor!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multa sanatate bolnaviorilor!

Citit tot, mi's cam obosita, azi am facut curat dupa petrecere, am colindat restul zilei, maine as vrea sa merg cu Alex la ORL, il suspectez cu dop de cerum capatat de la ultima raceala (presupun eu)

O noapte linistita, pe maine!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dragi mamici de pepenasi, cu ocazia zilei de 8 martie va urez LA MULTI ANI!!!, o primavara frumoasa in suflete si sa va binecuvanteze DD pe voi, puiutii vostri si familiile voastre dragi!

Noi suntem tot 2 in 1 deocamdata, dar ne asteptam in fiecare clipa sa vina momentul cel mare. Am sa va anunt prin SMS cand sunt la spital, am doar cateva nr de tel, cel al lui Kimmy, Sun si Dana. Sper sa nu va suparati daca va bazaie tel in miez de noapte.

Adriana 38+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Adriana, nastere usoara si sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetelor!

flo multumesc pentru urari

eu n-am somn, nu-mi vine sa cred ca am schimbat prefixul, sa zicem ca am o usoara depresie, dar imi trece

cel mai frumos cadou l-am primit de la sotul meu. aseara dupa ce au plecat musafirii am deschis subiectul si l-am luat la sentiment asa cum mi-a sugerat preotul, 'ca o sotie iubitoare' si i-au dat si lui lacrimile cand am inceput sa-i povestesc iar de copil si de fratii lui si si-a dat acordul in a-l boteza pe baietelul de la tzara. fetelor, sunt atat de fericita ca imi da voie sa fac asta, imi dau lacrimile si acum cand va povestesc, m-am indragostit pe loc de el si cred ca mult timp as fi suferit daca nu era de acord. pana la botez, sper sa revina la sentimente mai bune si sa intre si el cu mine in biserica, dar important e ca voi fi eu acolo langa pitic.

nebunii mei de prieteni, daca tot i-am zapacit cu sala mea, cand ma cauta omul eu eram la sala, mi-au luat un mini steper ca sa-l am amintire de la 30 de ani. cand au intrat in casa mi-au inmanat cutia bine ambalata si mi-au zis ca e ceva pentru la bucatarie, abia dupa ce l-am desfacut mi-au zis sa pedalez in timp ce spal vasele. am mai primit si un feohn ca al meu n-avea putere de intins perul si o placa de intins parul, cateva hainute si 2 parfumuri, chiar am simtit ca lumea ma iubeste, numai surprize placute am avut.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!!

Adriana ridicam ?? Esti pregatita? Nastere usoara iti doresc!

proud mummy

Mergi la inceput