Pepenasi de iulie-august 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Ella

Flo ce sperietura. Davidutul.eu de obicei nu ma panichez dar o am pe soacra-mea care cateodata ma face sa nu-mi mai simt picioarele

Kata poate il convigi pe sot sa botezati

Mada Irl super tare Julia

Flo La multi ani sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna si spor la treaba azi pt toate gospodinele!

AM terminat in sf si eu mai am flori de udat si rufe de intins si poate fac si o prajitura mai tarziu.

Flo,stiu ce simti ca am avut si noi cateva accindente de genul asta,s-a urcat pur si simplu pe masa din bucatarie si a cazut in cap crapandu-si buza dar nu a necesitat cusatura.In schimb mi-e f frica de patul din dormitor care are niste colturi urate si de fiecare data cand e prin preajma o atentionez sa stea cuminte sa nu se loveasca.Nasoale rau loviturile dar ei inca nu realizeaza ce rau isi pot face si n-avem nici o sansa sa-i cumintim pe cei care sunt mai neastamparati.
Totodata "La multi ani!" sotului si multa sanatate.

Sun,felicitari pt reusita proiectului!

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt si eu prin zona,dar cu multa treaba.
cris tuseste si face si ceva febra,acum cateva zile am fost la ziua unei fetite.si a serbat o la un loc de joaca acoperit[s a deschis unul la noi in oras ]si n am fost numai noi,au avut acces si alti copii,asa ca a fost full.la un momentdat cris a venit si mi a spus ca la toboganul cu bile e o fetita cu branula.
plus ca erau multi alti copii care tuseau de mama focului.
n am sa pot sa inteleg niciodata cum iti poti aduce copilul virusat intr un loc unde sunt multi alti copii,stiind ca ii poti imbolnavi....

multumesc tuturor pt gandurile bune.din pacate,n am timp sa detaliez acum,poate imi fac timp mai tarziu...

FLO,imi pare rau pt cazatura lui david...din pacate,nu putem sa stam langa ei non stop.

SURSU si eu sunt mandra ca te cunosc,asa cum sunt mandra de fapt ca va cunosc pe toate...,am invatat multe lucruri utile de la voi...

KATA si eu zic ca i bine sa botezi copilul,chiar daca nu i poti calauzi apoi pasii in viata...dar macar il poti ajuta acum si tot e ceva...
n am sa pot intelege niciodata de ce unii pot face o gramada de copii,desi nu pot avea grija de ei,iar altii,care si doresc mai multi copii si care ar putea sa i ingrijeasca,nu pot sa i aiba...

BUJO,cum mai e cu scoala de soferi?eu am terminat o,dar inca n am depus dosarul,tb mai intai sa stapanesc f bine legislatia..plus ca nu stiu sa fac parcari si tb sa merg cu sotul in poligon,sa ma invete..nu stiu sa fac decat parcare cu fata...,celelalte nu mi ies mereu...

SUN,felicitari pt reusita la examen!sper ca si codi[care tocmai a scos banda la o caseta]sa fie la fel de ambitios ca tine[doar sunteti nascuti in aceeasi zi].

oricum,codrin e o minune de copil,e tare cuminte si zambitor,poate am tp sa va povestesc ce copil perfect am,nu mi vine sa cred ca e al meu...

se vede ca nu i sotul acasa,imi fac de cap

ma duc la ciorba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gata, culcat bestiuta, bagat fripturica la cuptor, asa ca am cateva minute sa intru pe forum .
Dupa cum ati vazut, noi in ultimul timp am fost pusi pe incercat mancaruri noi , la micul dejun azi am avut pasta de avocado. Am pus cam multa ceapa, asa ca am mancat-o amestecata cu putina crema de branza si cu cate un ou fiert alaturi. Aida a mancat si ea, desii nu pot sa spun ca s-a dat in vant, dar oricum a mancat.
Am de gand sa mai incerc tot de pe blogul asta si chifle umplute si frigarui de pui cu ananas .

Flo, imi inchipui ce sperietura ai tras! Bine ca nu a fost mai rau, astfel de boacane sunt inevitabile .

Mona, ce scumpete trebuie sa fie Codi! pai sa ne povestesti de el

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladymina77

.In schimb mi-e f frica de patul din dormitor care are niste colturi urate si de fiecare data cand e prin preajma o atentionez sa stea cuminte sa nu se loveasca.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb,
cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!

eu in dormitor am prins intre saltea si colturile ascutite niste prosoape impaturite si o perinita mai mica si mai moale....
Este drept ca nu-s deloc estetice dar asta este...or creste ei mari...
DAR chiar si asa tot am inima cat un purice cand ii vad excaladand paturile.
Cu toate astea tot sa aruncat de pe birou si imi pare bine ca a scapat fara cusaturi.

Flo, pupam nazdravanul!!! Si tie un pupic pentru ca ti-ai pastrat calmul si ai fost operativa
La multi ani sotului!

Va doresc o zi buna in continuare!
Sa auzim numai de bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Ana,asta aveam de gand si eu de ceva vreme sa pun ceva acolo.Ma gandeam la un moment dat sa pun niste bureti mai grosi si sa-i leg cu ata dar pana la urma cred ca fac ca si tine si pun prosoape sa fie mai sigur.
Multumesc de idee!
Fug la prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helou
Noi, inca la CTa. Dar avem net. Cu timpul stam mai prost. Colac peste pupaza, am venit si fara incarcatorul telefonului, noroc ca a mai trait cat sa deschid agenda, sa notez numaru' lu' BOTI si pac, s-a inchis.
Desi ea imi zisese ca "today is my birthday" pe tonul binecunoscut, sugubat si relaxat, eu, magarita, am uitat sa ii spun "La munti ani" ci i-am zis doar "opaa, ce te-am nimerit, cu telefonul" Iar ea cica da, m-ai nimerit. Si eu cica "da' sa iti spun de ce te-am sunat. N-ai un carut?" Desi am vorbit 25 de minute, nu am avut timp sa ne zicem mai nimic Si a venit si mi-a adus carutul, pac l-am luat, i-am aratat dintele meu cel nou si am fugit.

Anyway, fuge timpul asta ceva de speriat!

VIO - si noi cred ca avem tot atatia dinti. Nu i-am numarat (stii, eu sunt de-aia care nu stiu nici cand apar dintii, nici cati trebuie sa fie si pana cand...). Cred insa ca sunt toti aia de lapte.

ANACO - n-ai ce-i face, din pacate. Daca nu plange acum, o sa planga mai tarziu, dar tot o sa planga. Sunt foarte putini copiii care nu plang cand ii duci la gradinita (sau cresa, etc). Vestea buna e ca pana la urma nu o sa mai planga si basta.
Din pacate, mult prea putine gradinite/crese practica introducerea treptata a copilului.... Mult mult prea putine. Si aici nu ma refer sa il lasi acolo cate o ora-doua, ci sa si stai cu el la inceput...

TECK - vai mama 4 ore??? Si noi trebuie sa ajungem, am tot amanat, am zis sa incheiem cu actele, ca sa mergem direct cu noii proprietari, sa preia ei locul direct. Sper s anu patim la fel. Probabil ca miercuri asta ma va astepta si pe mine.... Tu la ce sector esti?

Eu nu stiu ce ma fac, mai am de alergat - Doamne, cate sunt!!! Chiar si eu ma intreb de unde atatea treburi??
Maine plecam spre Bucuresti, luni-marti-miercuri mai am treburi in Bucuresti, analize, chestii, joi vin la Constanta iar, singura, vin dimineata si ma intorc seara, mama o sa stea in Bucuresti cu fetele, si in weekend e deja mijlocul lunii si eu nu am inceput sa impachetez Incep sa ma intreb daca nu m-am hazardat cu biletele pt 30 martie, dar cred ca si daca le luam pentru mai tarziu, tot nu ma apucam mai devreme de incheiat socoteli.
Notarita m-a sunat ca mai trebuie sa semnam un set de declaratii, deci un drum in plus.
La ING trebuie sa schimb adresa de corespondenta, cica vor o semnatura originala! Bai nene, astia nu au auzit de rezolvat treburi prin mail si telefon???
La Cord am rezolvat cel mai rapid cu transferul
La SIF e durere de cap, decat sa transfer actiunile pe numele maica-mii mai bine le trimit IBAN-ul pe mail pentru caterinca aia de dividende. Era insa mai bine sa le pot transfera pe numele maica-mii. Treaba cu IBAN-ul e o rezolvare de moment dar o amanare de fapt a rezolvarii reale... Anyway...
Macar am reusit sa inchei socotelile cu BCR-ul - desi am facut o gramada de drumuri....
Nu am ajuns la gradinita, sa iau manualele Elizei, nu am ajuns la doctor cu formularul de vaccinare, ala pentru canadieni, in engleza.
Nu am ajuns la impozite si taxe la gara de est, am de recuperat banii de pe o amenda platita de doua ori....
La parcare, cum ziceam...
Si cate si mai cate....

Pffuu, gata, fug pana la Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Boti, cu intarziere!

La multi ani, Ella! Cum e la munca? Puiul tau merge la cresa?

Flo, ce sperietura! Pupam baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

flo ce patanie nasoala cu David.Sper sa nu-i ramana semn.LA MULTI ANI !! pt sot,sa fiti fericiti!
ankalaura in sectorul 5 stau,la nea Vanghelica.Am auzit ca in toate sectoarele e nebunie...
monalac sanatate puiutului!
SUN sa faci poze finutului.
Fug sa pregatesc lectiile pt saptamana viitoare pt ca maine ma scoate sotul in oras pt 8 martie si nu am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Trebuie sa ma laud: am facut chiflele alea umplute si au iesit DELICIOASE!!! Super aluatul, se framanta foarte usor, creste frumooos, si iese o minunatie de chifle. Eu le-am umplut cu carne tocata de curcan amestecata in tigaie cu ceapa, mirodenii, adaugat bulion si la sfarsit bucatele de mozzarella.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput