Pepenasi de iulie-august 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La parcare - ar fi buna treaba cu masinaria, numai ca noi nu mai avem carduri fara chip. Ce naiba sunt idioti nene??? Alea cu chip ce au?? AU altfel de bani???

Azi am fost la parcare, nu era coada mare, dar nu aveam talonul, nu ma dusesem special, ci mi-a fost in drum. O sa ma duc vineri cred, stau la coada si basta. Azi eram 4-5 persoane, problema insa e ca proceseaza o persoana in juma' de ora...

AtEbEuleeee - wow

Iriss - welcom to the club-ul mamicilor lucratoare si posesoare de copii, constranse de iubitul sistem sa apeleze numai la privat, nu de alta, dar ca sa te intrebi de ce naiba mai mergi la serviciu daca tot iti dai tot salariul pe doua taxe la privat
E trist nene, poate te vad ca emigrezi si tu... Acum mai ai putin timp, dar sa te vad cand o incepe scoala, ca aia se inchide la 12 Si afterschoolul de stat la 3 si o scoala privata costa 20 de bulioane pe luna

Eliza e ochelarista.

Am fugit la notar. "Reviu" io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Violeta29, nu stiu daca ai citit si de mine cu Mara ca tot la fel am patit cu gradinita, asa ca sincer, eu te cred si stiu ce e in sufletul tau din pacate... e atat de greu sa stii ca o lasi acolo plangand.

Anka, legat de asta, mi-a placut cum ai zis tu acolo in mesaj ca "vestea buna e ca pana la urma nu va mai plange!" .... mi-a mai dat aer pentru inca o vreme.
aaa...si eu am ales o gradinita particulara tocmai pentru a putea face o introducere treptata in colectivitate, adica o saptamana intreaga am mers si am stat cu ea acolo tot programul, la inceput printre jucarii cu ea, apoi din ce in ce mai la distanta, apoi dupa un colt, apoi am urmarit de dupa usa, tot asa...mi s-a permis si mi s-a si recomnadat sa faca asa (la cresa de stat era clara regula, o las si Pa, nici macar in clasa nu aveau voie parintii sa intre doua minute, ti-o luau de la usa). Asa ca eu m-am bucurat de metoda asta de acomodare treptata...s-a obisnuit cu locul, a cunoscut bine colegii, educatoarele...deci la noi nu se mai pune problema de un loc chiar asa de strain.
Pur si simplu lipsa mea o nelinisteste pe Mara la gradinita, si nici eu nu stiu cum sa faca sa nu mai simta atat de acut lipsa mea... Bona nu vreau sa iau, pentru ca asa cum au unii pitici cu cresa, asa am eu pitici f f mari cu bonele (cineva trebuia sa ii aiba si pe astia)...
Momentan suntem acasa, nu o mai duc fiindca a racit putin si am luat si eu... Mara a facut o forma mai usurica, cu ceva mucisori si putina tuse, eu am ramas fara voce...dar suntem spre vindecare.

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Salutare fetele!
Aseara m-am destrabalat! Mi-am facut cadou o seara in club la strip-tease cu Flamingo boys! Sotul a stat frumusel cu Ioana, a dormit toata noaptea cu ea, vreau sa spun ca a fost super tare!
Azi in schimb sunt cam calcata de tren, deh, nu mai e ca-n tinerete....

Atb nastere usoara!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

AnnaBaby ce cadou frumos de 8 martie!

adrianabr, ai scris frumos acolo pentru Vio cu cresa, am profitat ca suntem in aceeasi oala... Vroiam sa mai adaug ca la gradinita aici la Mara sunt multi psihologi, inclusiv managerul, care au mare grija de copii si de mamici inclusiv in astfel de situatii, ne cheama la discutii, dau sfaturi. Mi-a placut si intr-adevat ai dreptate ca e important sa vada ca mama se intoarce. De aceea ma si pun educatoarele sa vorbesc cu mara cand plec si saii repet permanent ca "mami pleaca , dar SE INTOARCE" eventual de gasit un reper pe care sa il spui pt acest se intoarce, dar nu timp, ceva gen dupa masa, dupa somn etc.

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LA MULTI ANI pt mamici pt ieri.
LA MULTI ANI si pt sarbatoriti!
ATEBEULEEEEEEEEEEEEE!!!ma gandesc la tine. daca tot ai kef de vorba, poti sa ma suni si pe mine. eu o sa iti cant cat stai pe masa.Hai ca mai ai putin!!!!

Ieri s-a nascut finuta mea, ILARIA!!!!!!!. 3,400. abia astept sa o vad.

va pup ca sunt pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ce frig e afara,ma apuca deprimarea...
cris e bine,multumim pt urarile de sanatate...am scapat iar de antibiotic,doar cu aerosoli si sirop imp tusei.iar codrin n a luat,desi au dormit in acelasi pat si au stat bot in bot non stop.
unul dintre cele mai importante lucruri pe care le am invatat de la voi a fost sa nu ma mai grabesc cu antibioticul,chiar daca medicul il recomanda...si sa nu ma mai panichez,chiar daca imi face febra 3 zile...
si chiar daca sotul m a batut la cap ca s inconstienta si ca nu i dau copilului antibiotic,desi tuseste groaznic,am fost ferma pe pozitie...

BUJO si eu am facut chestionare la greu,insa tot mi se pare ca nu s bine pusa la punct...la chestionarele de ilioara date la scoala m am descurcat bine,am luat 25 de puncte,insa problema majora e ca nu reusesc sa vad in spatiu si la alea cu prioritatea in intersectii nedirijate ma incurc,mi se pare ca toti vin din dreapta,desi in trafic imi dau seama de prioritate....,insa pe desene nu...
cat despre parcari,eu am prins ore numai pe zapada si nu mi a aratat instructorul decat de doua ori fiecare parcare si nu mi prea ies,desi imi iau punctele de reper ..dar nu prea reusesc sa tin masina usor,cu acceleratia si amreiajul,ba merge prea repede si nu reusesc sa iau maximum de volan cand apare pct de reper,ba merg prea incet si mi se opreste masina....
oricum,bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Catilin

flo sanatate multa lui Alex

Vio nu stiu ce sfat sa-ti dau ca eu pe Daria o voi lasa cu mamaie (soacra-mea) acasa cand voi incepe munca pana la 3 ani cand va merge la gradi si imi este groaza cand ma gandesc ca va plange dupa mine.

Mada Irl sanatate multa si cat mai putine bube

Mada felicitari pte teste si multa bafta in continuare

Dara si eu i-am dat floricele Dariei

Adriana nastere usoara

Cris acusi scoatem si ptr tine

Iriss eu nu am uscator

Didi felicitari Aidei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ne-am intors de la Carrefour si a adormit copilul pe masina, ca deh, asta ne=a mai ramas cam singura metoda prin care mai adoarme ziua si nici asta nu functioneaza mereu

VIO, si eu cam ce spune Mada IRL voiam sa iti spun, dar ca de obicei ea gaseste cuvintele cele mai potrivite, mie mi se limba plimba in gura, oricum ideea e ca asta ar fi cea mai blanda metoda de acomodare si dupa parerea mea.

MADA multumesc de cuvintele frumoase pentru care ti-ai gasit timp desi e Julia bolnavioara... Ai dreptate, cred ca frustrare descrie cel mai bine ceea ce simt, Luca nu mai e bolnav insa si-a schimbat total apucaturile, a devenit tare dificil tocmai cand ma laudam ca am asa un copil intelegator. Si cred ca as avea o doza muuult mai mare de rabdare daca nu m-as gandi ca in 2 luni iar incepe hei-rupul cu treziri noaptea (mai ales la experienta cu Luca din primul an, numai optimista nu pot fi), cu stat cu un copil atarnat de tzatza in vreme ce alerg dupa celalalt. Insa nu e ok nici sa gandesc asa, pentru ca a fost decizia mea sa mai fac unul acum cat e Luca mic si nu au nicio vina nici Luca nici Alex ca eu sunt obosita si frustrata.

OOKA si tu ai mare dreptate in ce spui si-ti multumesc ca mi-ai scris...Ajutor am la curatenie, vine o tanti (cel putin pana in iulie, dupa aia nu stiu daca mai vine), insa pentru Luca nu vreau sa iau pe cineva strain. Stiu ca sunt putin dusa si ca nu le pot avea pe toate, dar eu tot la asta ma gandesc ca nu vreau sa-l indepartez pe Luca dupa ce se va naste Alex, nu vreau sa se simta abandonat sau ca acum gata, e in grija altuia si eu numai de bebe mic ma ocup. O sa ma gandesc serios la psihoterapie, macar atata sa fac si eu pentru sufletul meu. Mai ales ca eu consider ca am nevoie acum, pana nu ma afund mai adanc si pana inca mai accept faptul ca am nevoie de asta. Tu ai facut acum recent?(adica dupa ce s-a nascut Sofi?) Cum merge acomodarea la servici pentru tine si Sofi?

ANNA, wow, felicitari pentru destrabalare! Si bravo sotului tau ca a stat cu Ioana... Pfuaai, pai al meu daca i-as zice sa stea cu Luca sa ma duc eu la striptease cred ca urgent ar baga divort

DIARUX, sa-ti traiasca finuta!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 28+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Ruxi Felicitari! Recuperare usoara mamici

mona nici eu nu eram un As la parcari dupa ce am luat permisul ...ma duceam si parcam unde era mai gol cateodata parcam si la o statie distanta de locul unde aveam treaba de frica sa nu lovesc vro masina in parcare (ca eu aveam dacie si putin imi pasa daca o lovesc) cu timpul m-am invatat sa fac si parcari....aaa cateodata stateam 15 min sa parchez masina .Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

VIOLETA,imi pare rau pt ca ale nu s a adaptat la cresa...nici nu stiu ce sa zic ca sa te incurajez....,nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca ar tb sa l duc pe codi la cresa,mai ales ca la noi,ca si la voi,nu s crese particulare...codrin nu sta cu nimeni ,daca vine cineva strain nu suporta nici sa l ia persoana respectiva in brate...singura persoana pe care o accepta e mama...ce sa zic...,poate cu timpul se va adapta...

ANACO..,m am uitat la poze,pai la mara la cresa e super,sunt decat cativa copii,altfel se poate ocupa personalul de acolo de ei...la noi la cresa nu ti da voie nici macar sa vizitezi cresa,iti ia copilul de la usa si paaa,nici macar nu poti vedea daca plange...mi se par practici barbare...

DIARUX,sa ti traiasca finuta!!!!mai e o luna si se va naste si nepotelel meu[din partea fratelui,ca mai am unul din partea sotului].de andrei nu ne mai povestesti nimic?

MADA MXM,felicitari pt noul drum deschis!sa fie plin de succese!
ce face ami,uzeaza mergatorii?

IRINUCA si codrin are dermatita atopica,lui ii apar cateva pete pe spate si acum am vazut si una pe burtica,dar nu par sa l deranjeze,asa ca nu i am dat cu nimic...
eu sunt mai ingrijoarata de hemangiomul in relief de pe spate,care e destul de umflat..celalalt hemangiom,de pe burtica,s a desumflat si s a deschis la culoare...

SUN,vrem poze cu finutul frumusel si grasunel!si cu nasica,evident!

ARIADNA,insanatosire grabnica juliei!

MONI OR,ca de obicei,te inteleg perfect!si eu m as duce la piholog,dar n am bani....si nici intelegere...relatia mea cu sotul e pe duca...,petrec mult timp gandindu ma care ar fi fost destinul meu daca m as fi gandit de 2 ori inainte sa ma casatoresc...
ce ma doare cel mai tare e ca se poarta urat cu copiii,nu mereu,dar cand piticii tipa sau se cearta,tipa f rau si ii jigneste,mai ales pe cris...
de ex,codrin seara ,cand e obosit se impiedica des si cade si plange,ca se loveste,normal,si el tot timpul tipa la el si i spune ca e tofolog si impiedicat ca ma sa...
sunt multe de spus,as scrie un roman ca sa ma descarc,dar nu vreau sa isc din nou polemici...

Mergi la inceput