Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
dunemaire spune:
La multi ani, mamici si copilite! 
Roxy, Timi era tot timpul pe limita inferioara de greutate la eco, s-a nascut cu 2.850 g la termen si n-are nici o treaba, s-a facut inaltuta de isi depaseste colegele de grupa la gradinita. Eu zic sa nu te stresezi.
Eu am primit o bromelia frumoasa de la sotior deci citesc intens pe net despre cum trebuie ingrijita .
In materie de chestii culinare azi am planuri mari - am scos vasul roman de la mama, am bagat in el (dupa cele 20 de min de stat in apa obligatorii) o spata rulata luata de la Kaufland si i-am curatat pe post de companie niste morcovi, cartofiori si ceapa. Nici un pic de ulei sau apa pe langa, doar patrunjel, un pic de vegeta si niste cimbru. Simplu ca buna ziua, dar o sa iasa o nebunie, va spun eu ![]()
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o
de 29+
marylenac spune:
La multi ani tuturor !!!!! Va doresc sa petreceti o zi cat mai frumoasa si primiti si
din partea mea.
Noi suntem bine dupa o saptamana de viroza, atat eu cat si Matei. De abia azi l-am dus la gradi, ca deh....iar era rost de pupat fetele cu ocazia zilei asteia. A fost destul de greu si neplacut si pt mine, nu atat din cauza starii de rau cat mai ales atunci cand tuseam...si am tusit groaznic. Asta e..acum e pe duca...
In rest, de abia astept sa intru in concediu medical....
Trebuie sa go back to work... dar va urez inca o data numai bine, sa avem numai vesti bune pe aici.
doar de la distanta sa nu imprastii viroza...
Mami de Matei nazdravan si 
27 s
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rosanne Buna dimineata Va doresc sanatate si fericire tuturor mamicilor!!! Eu sunt destul de trista.....fata mea a luat in greutate foarte putin...320 gr in patru saptamani (are 1560 g), in rest e bine. A zis ca din cauza problemei mele cu tiroida...dar nu stiu ce sa mai cred ![]() Roxy 31+ cu Diana AMR 8+ sapt ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
curaj,o sa recupereze,cu regimul probabil ti-a recomandat doctorul sa mai introduci ceva pe ici pe colofetita mamei
NIKOL
29+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani
n_a_n_a spune:
La multi ani de ziua noastra!!! 

Burticile m-am intors! Doamne, ce frumoasa a fost saptamana aceasta cu iubitul 24/7 langa mine
! Plus ca de vineri pana ieri am fost la Cluj, la mama
(ieri a fost ziua ei). Azi m-am trezit de-a dreptul deprimata ca am ramas iarasi singura cuc! Dar m-a inveselit pana la urma iubiricea de Adelina
!
Ma pun pe recuperat, desi sa stiti ca am mai tras cu ochiul la voi din cand in cand
...
Nana
29+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
alinettero spune:
LA MULTI ANI BURTICILOR SI MAMICILOR!
Sa aveti o primavara minunata si sa va aduca barza copii sanatosi si voiosi!
Eu de martea trecuta sunt in concediu, gata munca, de acum odihna, plimbari, liste cu lucrusoare pt bebe. Vad ca voi ati fost mult mai harnice. Eu nu am decat batista bebelusului pe care am primit-o cadou de la cumatrii nostri de 8 martie
simpatici nu?
Am vazut listele, oau sunt f mari, am sa incerc sa tin cont de sfaturile mamicilor experimentate, sa nu cumpar lucruri care poate nu le voi folosi de loc.
Voi la patutul cu plasa ati mai pus salteluta, am vazut ca au ele un fel de saltea asa mai subtire?
Am fost si am facut analize si acum asteptam rezultele, speram ca au iesit bine si nu am diabet gestational.
Foarte interesant articolul despre alaptat, imi doresc si eu sa fiu asa de perseverenta. Vreau musai sa alaptez copilul cat mai mult.
Va pup!
Va doresc o zi mununta si pofta buna la mucenici!
31+
Tudor Andrei
r_ocsy spune:
Nana : bine ai revenit ! Ne bucuram sa auzim ca ai avut o saptamana super alaturi de sot
. Ne-a fost dor de tine ! 
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
NicoletaB spune:
Buna fetelor! si La multi ani!
Eu sunt libera azi de 8 martie, asa ca am intrat mai tarziu!
Citesc si eu din urma si revin!
24+ 
oanarus spune:
la multi ani si o primavara cat mai insorita

27+
Mihai Alexandru
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
Vivela spune:
La multi ani, mamici, sa fiti senine si vesele tot anul 

.
referitor la listuta cu lucruri pt bebe, in principiu subscriu si eu la ce s-a scris pana acum, cu mici observatii:
- referitor la obiectele ce tin de alimentatia bebelusului, n-am avut nevoie decat de tzitzi din dotare si NIMIC altceva. motiv pentru care - nu am avut in casa biberoane, tetine, sterilizatoare, incalzitoare, perie si pamatuf de spalat aceste obiecte, lapte praf, ceaiuri sau alte chestii in domeniu. am cumparat o pompa de muls, manuala si proasta, n-am folosit-o deloc ca ma enervam, am pus copilul la san si asta a fost tot!
- referitor la medicamente/ustensile medicale: am avut in permanenta in casa antitermice (e periculoasa febra, indiferent de cauza trebuie combatuta daca depaseste 38,5C). asa ca am avut nurofen, panadol, supozitoare (nu ma incanta ideea de a pune ceva in fundul copilului, insa daca febra se insoteste de varsaturi, degeaba ii dai pe gura medicamente!). pt colici: bonisan si sab simplex, pentru curatat buricelul: doar betadina si pudra de baneocin (la david a cazut bontul in a 5-a zi, peste alte 3-4 zile era vindecat complet, avea buricul ca acum);
am folosit betisoare de urechi cu opritor, dar foarte rar, o data la o saptamana-doua.
pt nasuc - am avut dispozitiv pt mucisori dinala care se foloseste cu gura, ca ii era frica de zgomotul aspiratorului cat era foarte mic. oricum, pana la 1 an nu a fost cazul de muci.
- referitor la igiena, doar sapun lichid si atat, iar pt dupa baita am incercat ulei (dar mi se parea aiurea sa-l vad uleios, am renuntat repede), am inlocuit cu crema de galbenele fara miros (dinaia nemteasca), o cantitate fff mica pe care o intindeam pe corp foarte rapid, ca mandrului meu nu-i placea masajul.
toate produsele le-am luat pe parcurs, nu le-am avut acasa inainte de a-l naste pe bebe.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
n_a_n_a spune:
Fetele, eu am luat la apa la greu! M-am cantarit vinerea seara, iar apoi marti dimineata. Am crezut ca pic jos de pe cantar! +3 kg!!! Si am ajuns la +15kg!!! Am plans jumate de ora de panicata ce-am fost, si am fugit jos, la medicul de familie. M-a linistit spunandu-mi ca e doar apa, si daca tensiunea mi-e ok, sa nu-mi fac griji... Mentionez ca eu din cauza stomacului am trecut pe regim de "mancare de iepuri" (doar salate de cruditati, singurele chestii "procesate" fiind cate un ou fiert, o bucatica de sunca sau niste branzica, plus cateva picaturi de ulei de masline aruncate printre "verzituri"), iar pe langa asta in loc de apa beau doar ceai diuretic si ceai de coada calului, salcam si zmeur impotriva arsurilor gastrice. Partea proasta a regimului e ca am inceput sa fac crize de hipoglicemie, pe care le linistesc cu fructe dulci, dar altfel nu ma mai pot alimenta! Si tot cresc... Si am niste edeme tare ciudate, nu mi se umfla laba piciorului, doar gleznele si genunchii, iar toata pielea de pe picioare si burta mi se face rosie-vinetie cu pete albe...
Sotul mi-a ascuns cantarul, cand a vazut ce afectata am fost, dar azi l-am gasit si m-am urcat pe el
, spre fericirea mea -1kg!
Oricum miercuri ma duc la gine, sa vad cum isi da cu parerea si el despre problema!
Rocsy
, si mie mi-a fost dor de voi!
Nana
29+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana

AMR 8+ sapt