Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 7

anamariam79 spune:
La Multi ani burtici si mamici!
Noi am sarbatorit tot weekendul! Sambata la nasi, a fost ziua fetitei mai mari (8 ani) ... bine, cei mici cu ale lor, adultii cu ale lor. A fost super frumos intr-o casa plina de copilasi care mai de care mai dulcei. Iar ieri, am sarbatorit la prietena mea (31 de ani), unde ne-am adunat intre fete (sotii si taticii nu au avut ce cauta - Girls night). Iar azi de dimineatza am gasit pe birou floricele, bomboane, lumanari parfumate, alte bomboane, Primole in ghiveci (de la colegi).
Si bebe din burtica e foarte activ de dimineatza, cred ca simte starea mea
Aaaaa, siiiiii, cel mai important....am schimbat prefixul. Yuhuuu!
Ana 30+
Miruna-Nicola AMR 10 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker

dana81 spune:
LA MULTI ANI, MAIMICI,SUPERMAMICI,VIITOARE MAMICI...SA FITI IUBITE DRAGELE MELE SI FERICITE 24+
RIANA &
CLARA 06.08.08

r_ocsy spune:
LA MULTI ANI !
Sa aveti parte de o zi senina si plina de bucurii asa cum va doriti !
R_ocsy 28 +
Ana Sofia

taty_ana spune:
La multi ani!!!!mamici si viitoare mamici....sa aveti bebei sanatosi si la termen!!!28+ cu

veronicach spune:
la multi ani dragele mele sa aveti parte de o zi superba
Madamar sa iti dea Doamne Doamne multa putere si numai vesti bune
30 fix
Matei ... astazi schimbam, si noi, prefixul

aleesicoo spune:
LA MULTI ANI MAMICI SI VIITOARE MAMICI!!!
sa aveti parte de o primavara frumoasa si plina de bucurii si bebelini sanatosi si la termen
in alta ordine de idei vin cu vesti calde de la dr. am o bebelina ff activa de 900 gr care nu a vrut deloc sa se ridice de pe burta si sa lase talpile jos , dadea din ele parca inota
avem 27 de sapt si suntem in grafic.
un femur de 5 cm
legat de acele dureri Ramona 80 , dr mi a zis k apasa bebelina si ca sa nu ma ingrijorez ca de acum incolo tot asa va fi
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

cusa spune:
Dragi mamici si viitoare mamici! Sa aveti o primavara de neuitat si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Va pup cu drag si petrecere frumoasa cu sotii/partenerii vostri!
Mada imi place setul de pat cel blue e tare dragut si am vazut exact asa pe multe variante la toy's ur us, si la preturi accesibile.
Frumoase cuvinte ti-a scris Cristinica!
Pup mamicile si o zi senina cu mult mult soare!!!afara si in suflet!
Cornelia
28+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

rosanne spune:
Buna dimineata
Va doresc sanatate si fericire tuturor mamicilor!!!
Eu sunt destul de trista.....fata mea a luat in greutate foarte putin...320 gr in patru saptamani (are 1560 g), in rest e bine. A zis ca din cauza problemei mele cu tiroida...dar nu stiu ce sa mai cred
Roxy 31+ cu
Diana
AMR 8+ sapt
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

veronicach spune:
rosanne greutatea este estimativa...
si de multe ori lucrurile "vazute" nu au coincis cu realitatea..ati ajuns pana aici, mai aveti 9 saptamani si va vedeti si atunci vei sti sigur cat cantareste
chiar daca se naste sub 3 kg o sa se ingrase la pieptul mamei, eu spun ca nu ai motive sa te ingrijorezi
fi optimista, va merita, sunt sigura 30 fix
Matei ...

r_ocsy spune:
Roxi : poate ai exagerat cu regimul , bebelina ta era obisnuita cu un anumit tip de alimentatie si acum poate trebuie doar sa se adapteze corpul ma noul regim ... nu stiu, ma gandeam si eu asa .
Nu mai fi trista , poate recupera saptamanile urmatoare . Va trimit amandoura !
R_ocsy 28 +
Ana Sofia